İnanmayın Böyle Şeylere...
Boşuna Kafa Yoruyorsunuz... :)
Kesin Fazla Takıldınız Servera :)
arkadaşlar bir gün başınıza bnimki gibi ve arkadaşlarımızınki gibi bir olay gelirse bize hak vericeksiniz !!!! CİN VAR !!!!
Kedi kıçını görmüş yara sanmış.Sizinkide o hesap :D Cin vardır.Musallat olabilir.Hiçbirşey Allah'a rağmen olmaz.Sizinkilerin çoğu artık parapsikolojimi, moneypsikolojimi, coinspsikoloji mi bilmiyorum ama kafanızda çok kurduğunuz için oluyor.

Küçükken dinlediğim hikayelerden etkilendim ve neredeyse bir ay hergece karabasan geliyor diye yorganı kafama kadar çeker uyur numarası yapıyordum.Tabi karabasan bu rahat durmuyor üstüme oturuyor bir ağırlık çöküyor :D Bir gün düşündüm kendi kendime dedim ki koçum bu akşam yakala onu Tarihe ismini altın harflerle kazı.O gece yine yattım.Sesler geliyordu.Yorganın altında bir yandan korkudan sıçacam o derece yani bir yandanda plan kuruyorum.Üstüme ağırlık çöktü yorganı hemen ters katladım.Birşey yakaladım kafasına kafasına vuruyorum.Babam bir bağırdı höyyyt uleyn noloz diye :D İşte ozamandan beri korku morku kalmadı :)
M-axis : arkadaşlar bir gün başınıza bnimki gibi ve arkadaşlarımızınki gibi bir olay gelirse bize hak vericeksiniz !!!! CİN VAR !!!!

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2008-12-04 23:02, 16 yıl önce)
başınızdan geçenleri yazın arkadaşlar

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.