Cinlerin varlığına inanırım çünkü kitabımızda bu dünyada tek yaşamadığımız ve bizim alemimizden başka alemlerde olduğu yazıyor.
Fakat cin çarpması olayına pek inanmıyorum bu olay bana daha çok insan psikolojisinden kaynaklanıyor gibi geliyor insan tek başına ve bilinç altındaki korkularını yaşadığı bir yerde kalınca psikolojik olarak kendine zarar veriyor. ( Beden - beyin ilişkisi )
-Sidious- : parlıodur gece :D:D kedilerde bizde olan bişey yokmuş ondan parlıomuş gözleri :D ama bazen dediğin gibi oluo harbiden kedi takip ediyor kovalıyorum kaçmıyor normalde ayağımı hafifçe yere vursam alayı ne yapcağını şaırıo bazıları sapık gibi izlemeye devam edio :D

kedi bana bakıo ben kediye kediyi geçtim kedi yavaş yavaş kafasını çevirdi zaten kedi düşmanıyım..

Cinlerin varlığına inanırım çünkü kitabımızda bu dünyada tek yaşamadığımız ve bizim alemimizden başka alemlerde olduğu yazıyor.

katılıyorum.. olmassa duaları neden var
Arkadaşlar Cinler var fakat bizim yaşadığımız yere gelmeleri imkansız cinlerinde kendi alemleri kendi dünyaları var buraya gelmeleri imkansız bu Kur'an da yazıyor uydurmuyorum istiyen inceliyebilir dahada farklı yorumlar yapmayın
ya cinler dünyamıza gelioooooor bnm başımdan geçti alla alla
boyut farklılıkları ve boyutlar arası geçişler olabilir.. herneyse.. dün gece saat 5te bu başlık yüzünden evin öteki ucundaki mutfağa kadar gidip su içemedim çok saolun :D
Cinler vardır fakat hiç bir zaman için arkadaşımızın yaşadığı gibi bir olay yaşanması mümkün değildir. Kusura bakma ama siz kendi kendinizi fena kaptırmışsınız ya da çok iyi senaryo yazıyorsunuz.
" -"senaryo" yerine "bilinçaltı" desek daha doğru olur gibi.."
bu gerçek bir olaydır.

olay yeri : Antalya / Serik / Gebiz

öncelikle bu anlatacağım olayı gebizde herkez bilir belirteyim.

kasım 1999 bozdoğan köyünde ali adında bir adam yaşımakta yaklaşık 70 kusur yaşlarında bu kişi oldukça pinti cimri ve kişiliksiz birisi günde 2 kere olmak üzere bozdoğan köyünden antalyaya gidiş ve dönüş olmak üzere araç kalkmaktadır (dolmuş diyeyim) fakat ali amca para vermek istemez ve 2,5 saatte gideceği yolu 1 günde yürüyerek gider.1 ay 2 ay derken bir gün yine yola cıkar yolu yarılar gecenin bir saatinde bir taşın üzerinde küçük bir erkek çocuk görür cocuk bakar yanına gelir ve amca nolur bir lokma ekmek ver der cok acım 4 gündür yemek yemiyorum der adam cocugu kovar yoluna devam eder 1 hafta gecer yine yola düşer ali amca yine aynı yerde aynı cocugu görür cocuk ağlar ve amca nolur çok açım der bir lokma ekmek ver der ali ise küfür ederek çocugu dövmeye başlar.yerlerde sürükler fakat bir anda bir insan siması belirir çırılçıplak bir kadın gözleri beyaz alinin arkasından koşmaya başlar ali kaçar kadın kovalar alinin önünde küçük bir su birikintisi vardır ali suda atlar geçer fakat kadın geçemez ve suyun dibinde bakar ali yol kenarında baygınlık geçirir daha sonrasında yoldan gecen bir araç direk antalya devlet hastanesine kaldırır yoğun bakımda olan alinin ailesi gelmiştir ali yoğun bakımdan birkaç gün sonra çıkar ve evine getirilir herkez merak eder ve sorar noldu ali amca buda anlatmaya başlar fakat bir anda gözleri kan çanağı olur nefes alamaz ve ölür.

diyebilirsiniz fasafiso fakat bu olayda ismi geçen ali amcanın oğluda şu an istiklal ilköğretim okulunda görevlidir.(galip)

şunuda belirteyim hurafelere göre cin vardır fakat günümüzde onların yerini aratmayacak olan insanlar aldığı için cinlerin görünmesine sanırım gerek kalmadı.iyi akşamlar.
Rawnos anlattığın olayın mantıklı farklı bir açıklaması vardır yalan demiyorum ama mantıklı bi açıklaması vardır.

@M-axis

çok saçma ve gereksiz konuşuyorsun
enteresan ..
Komik.
Cin Hikayelerini Asıl Dedelerinize sorun cok korkunc hikayeler anlatabiliyorlar :D ESkiden CinLer görünüyolarmıs galiba..zamanla insanlar çirkinlestigi için artık görünmüyolarlar..görünmelerinize istemesdim hani:D
Members
-2.9
:p
Neophyte
-1.7
konunun devam etmesini istiyorum çok güzel bir konu olmuş gerçekten.Bende birinden duymustum bir hikaye vardı ama çok saçma gelecek size onun için yazmıyayım
İnsanlar herzaman bilinmeyenlerden korkar bu siteden bilgi edinebilirsiniz
www.parapsikoloji.org

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.