güzel ya benim başıma gelmiyo böle şeyler:P torba sesi rüzgardır ya ne olcak başka. telefonda türkcellin şerefsizliğidir :):) böle düşününce kolay oluyo tabi ama insanın başına gelmeside korkunç. bendede var bitane
geçen yıl yazın evde oturuyorum. kuzenim ve halam da yan dairede oturuyo. saat 23:00 suları işte ben uzandım yatağıma yatıyorum. sonra biri kapıyı yumruklamaya başladı babam gitti açtı. kuzenim bağırıyo dayı koş gel hırsız var diye. babam koştu hemen yan eve. bende merak ettim koşdum. ses duydum dedi o. annem direk polisi aradı dedi evin içinde hırsız hemen gelin kıstırdık diye

ben girdim kuzenimin evine kuzenimle babam eline bıçak almış duruyolar. bende koşdum yatağımın altından beyzbol sopası aldım. ablam dedi nabacan onla. dövcem adamı dedim çıktım evden. sonra gittim onlara. koridorun başındayız. ikisinin elinde bıçak benim elimde beyzbol sopası, herkesin altında boxer bekliyoruz. Sonra kuzen bağardı. Kim var orda diye. çat diye balkon kapısı kapandı. aha dedik içerde yaklaşalım. böle yavaş yavaş yürüyoruz. odalara bakıyoruz. babam bi yerden fener bulmuş etrafa bakıyo. kuzen odaya bakıyo dışarı çıkıyo. sanki polis gibi burası temiz diyo. sonra yavaş yavaş gittik halamın odasına. o günde o evde değil. yavaş yavaş gidiyoruz. herkes yusuf böle. derken bidaha kapandı kapı. tırstık biz geliyo sandık biraz uzaklaştık. sonra konuşuyoz işte nabacaz falan. bana dediler yaklaş sen. yaklaştım ben biraz. tam o sırada bi kere daha kapandı balkon kapısı. sonra iki kere ard arda kapandı. dedim noluyoz korkutmaya mı çalışıyo. odanın kapısını açtım. balkon kapısı açık. babamlara gelin dedim kısık bi sesle onlar geldi odanın kapısına. açtık kapıyı. balkon kapısını görüyoruz artık bidaha kapandı. dedik balkona kaçtı. atlar matlar yürüdük balkona doğru. sonra bidaha kapı açılıp kapandı. önümüzde oluyo sonra bidaha açılıp kapandı. baktım kuzene tırsmış. babama baktım ter damlıyo bundan. dedim bunlara rüzgardan oluyo. yok dediler. girip bak bi öleyse dediler. girdim baktım pimapenle kapalı balkon zaten. o pimapendeki bi cam açık kalmış. hava zaten rüzgarlı o kapıyıp duruyomuş kapıyı sonra. evden çıktık bizim eve geççez. polis le karşılaştık

dedik rüzgarmış. adamda inanmıyo bizim elde bıçağı falan görünce

girdi içeri baktı. sonra onlarla uğraştık falan. hayatımın en saçma gecesiydi. bi rüzgar uğruna kıçımdan ter damladı.