merhaba arkadaş lar başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum size geçen yaz biz server açıcaktık ama gerçekleştiremedik herneyse server açıcağımız için arkın evine gidiyordum serverle ilgileniyorduk saat 16,30 fln kapı kapandı bizde yengesi işten eve geldi zannettik şaşırdık normalde yengesi 8 gibi eve gelirdi biz oyuna daldığımızdan yengesini unuttuk ve yarım saat sonra arkadaşım git bi bak içeri dedi oyuna daldığımızdan doalyı fazla umursamıyoruz ben mutfağın girmedim ama kapının biraz ilerisinden dinliyorum yengesini hani ses fln çıkyıyormu die herneyse torba sesi fln gelio tmm gelmiş eve dedim sonra oda ya dondüm arkadaşa dedim gelmiş biz yine oyuna daldık su içmek için arkadaşım mutfağa gitti ve ortada kimse yok normalde yengesdi eve geldiğince hemen salona gelir çantasını koyar şaşırdık dedik ben eve geldiğimde kapıyı açık unutmuşumdur die bu olayı unuttuk tabi biz ertesi gün yine 16,30 sıralarında yine kapı kapandı sonra yine arkadaşım bana git bi baq dedi biz dünkü oalyı unttuk tabi gittim bu sefer yengesinin odasından ses gelior tmm dedim gelmiş arkadaşa yine biz oyuna daldık bu ara da dota fln da oynuyoruz generals fln arkadaş gitti baktı kimse yok evde dünkü olayı hatırladık dedik cin mi bu sonra biz dalga geçiorus invisten çıkta boyunu posunu görelim invulsun tabi korkkutuyorsun dalgayı geçioruz sonradan telefon çaldı biz bir tırstık arkadaş leefon nosuna baktı oda ne telfon nosu yok sonra aç len dedim arkadaşıma açyım derken kapandı telefon sonra aranan nolardan baktı telefonun arkdaşa normalde ya numara yok dior yada numara yazıor ama bunda hiç bişi yok biz bir tırstık yarın da olursa diye bide biz sabahlıyorduk 3 4 5 e kkdr tuveltimiz geliyor gidemioruz duva ede ede anca bütün yazı böle geçirdik 3 arkadaş 3, su korkmuyordu fazla ama biz 2 miz baya bi kıorkuyorduk okuduğunuzz için tşkür ederim süzünde varsa buyrun yazın
oLm hastamısınız nesiniz ya :)
yaw töbe töbe allahım arkadaşım hayatta tek tırstıgım şey bunlardır ve senin yaptıgına bak :) nasıl uyucam şimdi ben meraktan okudum aklım gitti oldumu şimdi bu :D
:) güzel ya benim başıma gelmiyo böle şeyler:P torba sesi rüzgardır ya ne olcak başka. telefonda türkcellin şerefsizliğidir :):) böle düşününce kolay oluyo tabi ama insanın başına gelmeside korkunç. bendede var bitane

geçen yıl yazın evde oturuyorum. kuzenim ve halam da yan dairede oturuyo. saat 23:00 suları işte ben uzandım yatağıma yatıyorum. sonra biri kapıyı yumruklamaya başladı babam gitti açtı. kuzenim bağırıyo dayı koş gel hırsız var diye. babam koştu hemen yan eve. bende merak ettim koşdum. ses duydum dedi o. annem direk polisi aradı dedi evin içinde hırsız hemen gelin kıstırdık diye :D ben girdim kuzenimin evine kuzenimle babam eline bıçak almış duruyolar. bende koşdum yatağımın altından beyzbol sopası aldım. ablam dedi nabacan onla. dövcem adamı dedim çıktım evden. sonra gittim onlara. koridorun başındayız. ikisinin elinde bıçak benim elimde beyzbol sopası, herkesin altında boxer bekliyoruz. Sonra kuzen bağardı. Kim var orda diye. çat diye balkon kapısı kapandı. aha dedik içerde yaklaşalım. böle yavaş yavaş yürüyoruz. odalara bakıyoruz. babam bi yerden fener bulmuş etrafa bakıyo. kuzen odaya bakıyo dışarı çıkıyo. sanki polis gibi burası temiz diyo. sonra yavaş yavaş gittik halamın odasına. o günde o evde değil. yavaş yavaş gidiyoruz. herkes yusuf böle. derken bidaha kapandı kapı. tırstık biz geliyo sandık biraz uzaklaştık. sonra konuşuyoz işte nabacaz falan. bana dediler yaklaş sen. yaklaştım ben biraz. tam o sırada bi kere daha kapandı balkon kapısı. sonra iki kere ard arda kapandı. dedim noluyoz korkutmaya mı çalışıyo. odanın kapısını açtım. balkon kapısı açık. babamlara gelin dedim kısık bi sesle onlar geldi odanın kapısına. açtık kapıyı. balkon kapısını görüyoruz artık bidaha kapandı. dedik balkona kaçtı. atlar matlar yürüdük balkona doğru. sonra bidaha kapı açılıp kapandı. önümüzde oluyo sonra bidaha açılıp kapandı. baktım kuzene tırsmış. babama baktım ter damlıyo bundan. dedim bunlara rüzgardan oluyo. yok dediler. girip bak bi öleyse dediler. girdim baktım pimapenle kapalı balkon zaten. o pimapendeki bi cam açık kalmış. hava zaten rüzgarlı o kapıyıp duruyomuş kapıyı sonra. evden çıktık bizim eve geççez. polis le karşılaştık :D dedik rüzgarmış. adamda inanmıyo bizim elde bıçağı falan görünce :) girdi içeri baktı. sonra onlarla uğraştık falan. hayatımın en saçma gecesiydi. bi rüzgar uğruna kıçımdan ter damladı. :D
alla alla al bende de var bakın herşeyin üzerine yemin ederim oldu bu olay anlatırken bile titriyorum

geçen sene abim geliboluda üniversitede okuyodu bende 15günlük tatilde abime gittim işte bi gece saat 4 gibi falan ben internette bişeylere bakıodum :) sonra bi süre geçtikten sonra yatağa geçtim tam uyuyordum arayerden tıkırtılar gelmeye başladı ilk rüzgar falan sandım sonra devam etmeye başladı ben hırsız sandım gittim baktım içeri kimse yok evi dolaştım gene kimse yok gene yatağa geçtim bu seferde kapıyı biri çiziyordu arayerde koşuyorlardı bende tabi o sıralar üç buçuk yorganın altına girdim korkudan falan sesler geliyordu sonra abimin arkadaşını uyandırdım oda baktı kimse yoktu ertesi gün abim bana anlatıı arada evde tek kalırken biri kapıyı çiziyormuş...

hala tüylerim diken diken:)
bnmki çok korkunçtu bide akşam olduğunu düşünseniz bnm kinin allaaaa sıçmada ne yap
benimki geceydi :)
hakkaten bide yanlız başına gelince insanın çok kötü olur
şaşırmışsınız siz be vodofonenin kontorlü telefonu vardı bizdede milleti ondan arardım 0000653 gibi bi no görünüyordu adsasd açıyordum kanka ben amerikadayım akşam dönerim hesabi az caka satmazdım ahaha
Ya emin misin muahahhah bende filmlerden yola cıkarak bı saka yapıon bıze boyle sey olurmu ya cep nonu nerden bılıo sorsana :D:D:D
Şaka değildir bunlar.. parapsikolojiyle ilgilenenler çok iyi bilirler neler oldugunu..
Vebruer sende mi parapsikoloji ile ilgileniyorsun?
imkansız şeyleri yazıyorsunuz kendinizi aptal gibi gösteriyorsunuz
Sidious Allah'ın Kitabında Cinlerden Bahsediliyor Cnm.
EvilDark : Vebruer sende mi parapsikoloji ile ilgileniyorsun?

tam olarak değil ama neler oldugunu biliyorum...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.