bende size savaş açıyorum beyler :D anti-grev team mi kursam bende :))
Sağol berkay yeni gördüm =)

Yürüyüş düzenleyelim pankartları hazırlayın yarın sabah kadıköyden taksime yürüyoruz. Boğazı yüzerek geçelim :P

Teşekkür istiyoruz heyt =)
I.U-s Savaşı'na Neden Olacaksınız :D bırakın gelin bize katılın:D
Master
59.2997
Şşt, savaş çıkartmayın ayırmam valla :?

Ayriyetten başlıktaki konuya hitaben birkaç söz söylemek istiyorum.

İnsan elbette yaptığı yardımların karşılığını görmek ister ve yapılan iyiliklere karşı yapılan en iyi dönüş güzel bir teşekkürdür. Ancak her yapılandan sonra teşekkür beklemek elbette sanal ortamda biraz abes kaçacaktır. Karşılık almaya karşı değilim ancak şu da var, mesela birine kodlarında yardımcı oldunuz ve sorununu çözdünüz, ancak o kişi bir teşekkür etme tenezzülünde bulunmadı. Ancak düşünün ki her ne kadar teşekkür etmemiş olsa da bir insanın sorununu çözerek onun bir şeyler öğrenmesini sağladınız. Bu her teşekkürden, her yapılan karşılıktan daha iyidir bana göre. İşte bu yüzden "iyilik yap, denize at" tarzı bir deyimimiz bulunmakta. Bu şekilde tavır almak bana göre biraz çocukça geliyor. Lütfen bunları tekrar düşünün. Ha bu sözleri bu tarz oluşumu engellemek amacıyla mı yazdım, tabiki hayır orası sonuçta size kalmış grev yapmanız, yapmamanız beni pek ilgilendirmiyor açıkçası.

dipnot: Tartışma çıkartmayın ayırmam valla başta da dediğim gibi :huh
Resmi görevli olduğumdan bu tarz grevlere katılmam doğru olmaz :P
sen bana katıl ardıl bırak grevcileri düşenin dostu olmaz :D:D:D
Böyle giderse Uğur'a darbe yapabilirler
evet yönetimi ele geçircem ben :D

edit: değiştirme şu mesajını mal durumuna düşüyorum :))
Bilerek yapıyorum :P
@Slothere

tmm bizde hep yardım yapıp denize attıkta deniz doldu kardeşim :P tabiki bizde herşeyden sonra teşekkür beklemiyoruz ama benim nefret ettiğim olay şu adama cevap yazıyorsun bari ilk bir saol de sonra dönüp diğer sorunu yok ama direkte tmm yazarsa buda biraz huyumuza gider :D

@Tymaron

merak etme lucretusa kadar gitmeyiz :D:D
Silindi
Expert
5.4
Slothere + 1 ..
Silindi
Expert
5.4
@xwerswoodx
Bilader böle bir topic acmısın kendinden utanmalısın bir şey yapıyosan karşılık beklemeden yap.Sana teşşekür eden kılını kıbırdatmadan işini halletmiştir digeri ise çabalamıştır ufak sorunu vardır yaparsın etmez buda ona kalmış veya unutur insanlık hali bunun gibi çok neden cıkarabilirsin ben scpter degilim ama ögrenmeye azmim var burdaki çogu arkadaşda sag olsun yardımcı oluyor onlarada eyw sag olsunlar...
kadirs : @xwerswoodx
Bilader böle bir topic acmısın kendinden utanmalısın bir şey yapıyosan karşılık beklemeden yap.Sana teşşekür eden kılını kıbırdatmadan işini halletmiştir digeri ise çabalamıştır ufak sorunu vardır yaparsın etmez buda ona kalmış veya unutur insanlık hali bunun gibi çok neden cıkarabilirsin ben scpter degilim ama ögrenmeye azmim var burdaki çogu arkadaşda sag olsun yardımcı oluyor onlarada eyw sag olsunlar...

1. olarak hiçbirşeyde nutanmıyorum
2. olarak bu güne kadar karşılık beklemedik ama biz beklemedikce aynı konular açılmaya başladını mesaj kirliliği arttı
3. biz zaten her scp yi yazınca beklemiyoruz ama sayır zaman 1 saat bir scp üstünde uuğraşıyoruz onu dene bunu dene biz zaten gidipte bir text eksik die yaptıkda demizo teşekkür et...
4. öğrenme demiyoruz ki öğrenmek istiyorsan öğrenirsin biz buna engel olmuyoruz ;)
Silindi
Expert
5.4
Ben engel oluyosun demedimki zaten yardımcı oluysan ögretici şekilde ol kalkıpta teşekkür isteme adamlardan Zorla :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.