Arkadaşlar ben 4 senedir bu platformdayım bu konuyu açmamın amacı kavga diil ama artık son zamanlarda sinirlerim iyice gerildi... Şimdi bu konuyu açmamdaki amaç u-sdeki playerler 1.si insan bir scpyi aldığında teşekkür etsin ne bilem + yazsın saol yazsın bir şey yazsın karma falanda isteyen yok zaten konuyu oraya saptıran oalcaktır.. ama alan direk başka sorusoruyor hiçkimse bir teşekkür etmiyor... Bu güne kadar çok scp attım bu siteye çoğu kişi attı kimse altına bir teşekkür yazmadı bir saol yazmak bu kadarmı zor geliyor?

Sitede en yardımcı scripterler:
Nexiel
Noxier
Relax...

vu kadar zaman onlar size çok yardımcı oldularsa neredeler?? o zaman bundan sonra onlar yardım eder size teşekkür etmenize gerek yok onlara ben karar aldın ne zaman bir şeyi aldığınızda bir teşekkür etmeyi öğreneceksiniz o zaman yeniden size yardım etmeye ve siteye scp atmaya devam edecem...

Bana katılıp katılmamak size kalmış burda amaç en yardımcı scripter olmak diil zaten bir başlıka olacak iş diil bu burda anlatmak istediğim bir teşekkür istiyoruz bunu sadece ben diil başkalarıda istiyor ama artık yetti birimizin bu olaya bir dur demesi gerek...

Bu nedenle artık bundan sonra yazdığım scpleri sitede yayımlamayacam eğer ben artık düzeldiğinize karar verirsem o zaman yeniden yayınlayabilirim...

Herkese iyi günler...
O konuda haklısın ama bizlerde hatalıyız.Mesela biri yardım istiyor bizde direk sorunu çözüp gönderiyoruz halbuki nasıl yapıldığını söylemiyoruz söylesek birşeyler öğrenebilir.Teşekkür etme konusu ise onların kişiliklerine kalmış ona pek bişey diyemeyeceğim ama yinede birşey paylaşan insan bir teşekkür bekler ben nice dökümanlar hazırladım içlerinden sadece 1 tanesi tuttu :) uo anim tool ile npc eklemek.Arada sırada forumlarada yardım amaçlı konular açıyorum 1 saatte 300 kere f5'e bastığımı hatırlıyorum ama yok artık f5'e basmaktan pc ağırlaşıyordu hata raporları geliyordu :)

O kadar emeklere yazık hazırlıyorsun saatlerce ya da ne bileyim bi yardım topicine cevap yazıyorsun adam halledip kaçıp gidiyor sonra yine geliyor yine yardım ediyoruz.Halbuki biz bunları tespit edip daha sonra açtıkları konulara cevap yazmayalım.
ben karar verdim ztn şimdi hiçkimseye mesaj yazmayacam bir kaç gün görelim herkesi sonra kararları verecem kimse cevap yazıp yazmayacağımı.. :)
Haa şunuda söylemek istedim kendimi övmek gibi olmasın ama bu sitedeki karmaların neredeyse yarısını ben verdim ufak bir yardıma bile düşünmüş yapmış diye verdiğim çok oldu.Ayrıca sen yardımına devam et benim dediğim son cümleyi uygulayalım.
Bilmem farkettin mi, veya hiç kimler online listesine baktın mı?
Listedeki herkez kendine göre yeterince bilgiye sahip, Bundan kaynaklanarak teşekkür etmiyor olabilirler mi ?
Ben U-S'a girdiğim süre boyunca hep kimleronline sayfasındayım.Ama ismini tanımadığım çoğuda yerterince bilgisz kişilerde var.Ayrıca istediği kadar bilsin yinede ihtiyacı olmasa bile adamın hazırladığı o dökümana bi teşekkür etmek zorundadır.Zamanında biz onlara ediyorduk şimdide onlar bize etsin?
Malesefki aradığın insan karakterleri yıllar önce ultima online topluluğundan ayrıldılar.
Hayır yardım isteyen şuanda sitedeki en iyi scripterlerden biri bile olsa bir yardımda teşekkürünü etmeli ne olursa olsun... Sphere modu bile olsa umrumda diil bu sitede herşey eşittir ör ben ifi iyi kullanırım o foru iyi kullanır attım tabi nese böyledüşünmek lazım herkes herşeyi bilemez sphere molarının bile bölümleri var onlar bile herşeyi tamamen bilemez imkanı yok milyonlarca kod var bunların hepsini aklında tutmanın mükünatı yok... Bizim amacımız karma diil karmam 0 olsa umrumda diil ama bir teşekkür etmek bu akdar zor olmamalı...
Bir insan Teşekkür etme gereği duymuyorsa ;

> Paylaşım işine yaramamıştır.
> Paylaşım'ı zaten biliyordur.
> Sana karşı kişisel problemleri olabilir.
> Kibirli veyahutta kendini dünyanın merkezi sanıyor olabilir.

ve daha niceleri bla bla bla...
Silindi
Members
0
Cuerdreth +1 , O kitle yok artik .Bunu unutmayin yeni cag artik hem oyun icinde hemde forumlarda saygidan uzaklasmis sadece elestiri icin varedilmis kisiler olarak goruluyor ki bu durum da hic hosnut bir durum degil ..Ama cag yeni,bizler gittikce buyuyoruz .Yasim 27 Sizce 14-17 yas arasi kisi ile aklim ayni olabilirmi .Elbetteki hayir , Ancak bizler zamaninda herseyi dusunuyor idik,heves vardi azim vardi .Simdiki insanlar ne oyunda kasmak istiyorlar nede isleri zorlassin istiyorlar.. Oyunda dahi abi abi diyip para , item Vs aldiktan sonra birbirini tanimiyan kisilikler ,arkadasliklar bitmis .. Uo aslinda emek isteyen bir oyundur ozelligi budur .. Bence 3D Cikmasi cok iyi olucak ki bu kisiler uzaklasicak ve uo 2D nin kaliteli oyunculari geride kalicak .Ben cikmasi taraftariyim.. Forumda ise sorunu cozuluyor ,adam hemen basliyor oyunununa yada isine.. Cunku sorun cozulmus bitmis.BU hem oyun hem forum icin gecerli Emege saygi yok. Oyuzden dogru karar almissin.
.Yasim 27 Sizce 14-17 yas arasi kisi ile aklim ayni olabilirmi .

olabilir. Yaşın hiçbir şekilde insanı değiştirdiğine inanmıyorum. 15 yaşından sonra insan yaşa bağlı olgunlaşmaz akla bağlı olgunlaşır. Hatalarını görmek olgunluğun getirdiği bir ürün değildir aklın getirdiği bir üründür. 15 yaşındaki insanla 27 yaşındaki bir insanın tek farkı 27 yaşındakinin düşünmek için daha fazla zamanı olduğudur.

Sadece buna cevap yazmak istedim. Bu benim düşüncemdir.
hayır işe yarasada teşekkür etmiyor tmm oldu diyor gidiyor yada tmm oldu bir soum daa var onu yazıyor hepsini bırak bu sitede en kısa scpler bir kaç kişiden geliyor ayrıca artık sitede yardımı en çok yapan kişilere yazılan isimlerin çoğu eskidi artık onlar düşerken biz yükseliyoruz basic yükseliyor slothere yükseliyor bundan bir kaç snee evvel olsa nexiel diyebilridiniz noxier bilmem kim diyebilirdiniz ama onlar siteden kaçtı artık kaç zamandır girmiyorlar ama yinede en çok yardım eden onlar teşekkürü onlar hakkediyor biz sadece mesaj kasmak için mesaj atıyoruz ztn... yardım etmiyoruz ki basicde yardım etmiyor post kasıyor slotherede öle hatta lucretus bile siteyi puan kasmak için açtı... nese konu sapmasın o başlığa demek istediğim scp yi aldığında olsada olmasada yinede uğraştığın için teşekkürler yasan yeter... sonuçta ortada bir emek var para istemiyoz karma istemioz bir teşekkür yazıp göndereceksin 2 sn ni almaz... Kişisel probleme gelirsek öyle bir durum olsa ilk ben yardım etmem... 4.ye bişi diyemiyorum... Paylaşımı biliyorsa zaten soruyu sormaz die düşünüyorum :)
Bende pek çok yardımcı döküman paylaştım ancak teşekkür eden çok az kişi oldu edenlerin bir kısmıda beni tanıyanlardı. Benimde artık döküman hazırlayasım gelmiyor. Bu konuda katılıyorum size.
bence düşünceniz yanlış takdir edilmek için mi yardım ediyosunuz? ben artık sadece karşılıksız olarak düşünüyorum yaptığım yardımı hazırladığım dökümanı
tabiki hayır berkay ama bide şöyle düşün bir teşekkür etse çokmu kötü olur yani sonuçta ortada bir emek var biz burada sonuçta ne para istiyoruz ne başka bişi sadece bir saol desin bu kadar zor olmamalı insanlar için...

@Tymaron
bana katıldığın için teşekkür ederim :) Bide haklıısn evet insan teşekkür almayınca onlar için uğraşmaya değmez gibi düşünüyor :S

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.