Değmez düşüncesi yanlış olur yardım'ı tabikide karşılık beklemeden yapıyorum ama en azından teşekkür etmese bile "oldu veya olmadı", "işime yaradı veya yaramadı", "şunu şöyle yapsan bunu böyle yapsan daha iyi olur" vb yorumlar gelse daha iyi olur. Burada açtığı konuyu gidiyor başka yerdede açıyor aynı başlıkta aynı yazıda ve atılan yorumlara, yardımlara karşılıksız kalıyorlar sırf birşeyler için üye oluyorlar ve yardımı aldıktan sonra kayboluyorlar ta ki başka yardım topic'i açıncaya kadar. Bende bunları görünce "kime yardım ediyorum?" diye kendi kendime soru soruyorum. Forum'un daimi üyesi olur tamam ama daha bugün gelmiş yardım topic'i açmış ve gitmiş bir teşekkür bile etmemiş. Böyle oluncada hiç yardım edesim döküman hazırlayasım gelmiyor.
bende aynı şekilde düşünüyorum 4 senlik üyeyim ben her sorumda yardım edene teşekkür ettim hatta olmasada teşekkür ettim

ör:

xwerswoodx

U-Ser

Online durumu

Nereden: KKTC Girne
Meslek: Keyfine Bak �ξime Takνlma
U-S Puan: 14.04
[-]  1  [+]

#354636   2009-07-19 17:58 GMT     Alıntı   Düzenle   Sil:[x]

heh robert saol oldu

Infected Uo çok yakında sizlerle!

Gerçek uo zevkini sizde yaşayın... Gerçek zorluk ve tamamen ciddi olan staff kadrosu ile sizlerle...

Parmaktan sonra :P

bir kaç gün önce...

yani ben yapmasam diyecem tmm suçlu benimde biz teşekkürümüzüde edioz ama karşıdaki etmiyor bu durumda biraz can sıkıyor bir emek var ortada... tabiki karşılık beklemiyorum hiçbişide istemiyorum yardım yaparken sadece 4 harflik bir kelime "saol" :(
Bırakın teşekkürü bir dayak yemediğimizin kaldığı zamanlar oldu xD Açıkçası benim için o teşekkür buttonunu da pek bir önemi yok. Kişinin teşekkür ederim oldu demesi yeterli oluyor =) Sonuçta ben bu yardım işini karmam artsın diye değil insanlara yardımcı olayım diye yapıyorum. Hırs peşinde değiliz sonuçta kendimizi biliyoruz.
bende onu diyorum teşekkür butonu diil dediğim saol yazsın yeter benim için sadece eeğime saygılı olduğunu göreyin o kadar...

He bu arada eklemek istiyorum ilk verdiğim isimler tamamen rastgeledir kimse takılmasın onlara...
Siz yardım etmeseniz başka scripterlara veya script packlere yönelecekler birşey değişeceğini sanmıyorum.
biliyoruz ama bu sitede şuana kadar atılmış scriptslerin çoğu 55r 55i yani eski verisyon doğal olarak çoğu buglu 56b ye scripts bulmak zor onun içinde artık farkettiyseniz hemen hemen hiç önemli scp atılmıyor ben skill düşür attım dönüp teacherde atacaktım 49 lık ama düşündümde değmediğini farkettim :(

He yardım eden der bizi ilgilendirmez kendisi kendine yedirebilirse emeğe saygısızlığı buyusun yok oun ;) :D
Ultıma yaklaşık 10 senedır var bronxla dagıtım başladı ve sureklı dagıtılmaya devam ettı bu ancak busekılde oldu adam server açar kapatır sonra arkı server acacak kanka bana versene mubabbetıyle başlar ondan ona ondan ona gıder yada bırı gelır ben bunu yptım alın der.script dagıtmaya gelınce senın yada arkadasının serverına yardım edersın adam scriptin fıx halını otekı serverda staff olmak ıcın ona atar ondan ona ondan ona gıder sonra fıx olur .. yada bır serverın staffı script yazar otekıde der o yazdı bende yazayım yazar dagıtır misal (Erdemli Yumurta Scripti)Bu Dagıtma işi bizim genimizde var yane çok comert milletiz ben yarın oburgun birşey gorsem duysam bunları paylaşırım yanı anlıcagınız bu ultıma yada başka bırşey olsun turk mılletınin geninde var herkez birşeyler yapmak yardım etmek istiyor nekadar uğraşsakta bu boş..
haklısında dağıtmalara bişi demiozda bir teşekkür eden yok konuyu yanlış anlamışsın ama yinede güzel yorum olmuş :)
teşekkur olaıyna gırmıyorum sımdı sana buradan teşekkur etse ne degıscek etmese ne degıscek zaten adam servera eklerken dıyor oo bomba gıbı script zaten orada sana bı teşekkur etmış oluyor yane sanaldan sana ıstedıgı kadar yağda cekse teşekkurde etse boş sen paylaşımını yap eden etsın etmeyen kendı bılır mesala zamanında noxier teot varken bıtane script yapmıştı vendor scripti kaç kışı teşekkur ettı :) anca altına hataları yazdılar cozemedım gıbısınden yazılar yzdılar 0 zaman hatırlıyorumyajlasık 50 tane mesaj gelmıştı 1 saate ve toplasan 3 tanesınde teşekkur yoktu demek ıstedıgım bunları prof bır scripter olarak noxier gordu tabıkı ama paylaşımlarına devam ettı aynı şekılde coder suanda coderın acc sıstemı kadar saglam acc sıstemı gordgumu sanmıyorum var tabıkı ama coderınkıde cok sglam.. adam acc sıstemı yazıyor tum serverlar kullanıyor ama bı kışde hasan abı elıne saglık demıyor. buna ragmen dagıtıor hanı olay şu sanal alem uşenyıoruz yada unutuyoruz ama emın ol paylaştıgın dosyanın serverda yerı farklı oluyor sana nekadar teşekkur etmesede forumlardan yada başka yerlerden onları kullanıken bışekılde sana teşşekkur ettmış oluyor bence fazla kaideye alamamak lazım bu konuyu..
Zor olduğundan değil. İnsanların amacı burada bilgi alış verişi de değil. Burdaki tek amaç alış ve kaçış :utangac1
hayır haklısın dediğinde ama yinde burada bir emek var mesela sana bir şeker verse biri alırısn susarmısın yoksa teşekkürmü edersin ;)

@realstyle
helal olsun güldürdün bei :D:D
:aşımdı bırebırde olabılcek bı durum ama bana bırı msnden yada sanaldan bı şeker verdıgınde gulerım =) dedıgım gıbı ya sanal olayı bole oluyor sanaldan fazla bırşey bekleme gelır tabıkı ama gelemsede takma
4 senedir bekliozda geldii yok :):)
Teşekkur ederim :asik2
:D ne diyim ya ö.deil :DD

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.