Arkadaşlar , yorumlarınızı okumadım ama benim bildiğin olay şu.

askerlerimiz esir alıntıktan hemen sonra 8 kişilik bir tim peşmerge kılığında bir operasyon düzenlemiş, askerleerimizi alıp bölgeyi temizlemiş. Bu bilgiler çok sağlam bir kaynaktan geldi diye biliyorum.

Fakat bizim askerimiz bundan bir rant elde etmemiş ve durumu kamuoyuna açıklalamamıştır. Haber %100 doğru demiyorum ama doğruluğununa inanıyorum.
Öyle Zaten Bende öyle biliyorum Ama DTP liler KEndi üstlerine aldılar nasıl gıcık oldum
0
@GodFather; forumda huzursuzluk cikarman sebebiyle Uyari aldin. (2) ayrica konuyu saptirdigin icin de Uyari aldin (3). Forumdan 2 gün süreyle uzaklaştırıldın.

Bazı arkadaşlarım gerekli açıklamaları yapmış ancak eklemek istediğim birşey var. Tanrı kelimesinin anlamını Hristiyanlara yahut başka bir dine özel atamak yanlış olur. TDK'dan da sorgulayacağınız gibi Tanrı : herşeyi yaratan, koruyan olduğuna inanılan varlık demektir. Genel bir kitle tarafından kullanılır. Sadece Hristiyanlık dini mensuplarının kullandıkları bir söylem değildir, olamaz da.

Ayrıca böyle bile olsaydı, U-S'de kimse kimseyi, dilinden, dininden, ırkından, cinsiyetinden, bulunduğu bölgeden veyahut başka bir sebeple asla ama asla AŞAĞILAYAMAZ, hakaret edemez, tahrik edemez!. Bu kurallar U-S Mevcut Kurallarında yer almaktadır, ayrıca TCK'da da sabittir bu kanunlar, hukuki olarak bir suç teşkil etmektedir.

Bu küçük açıklamamdan sonra konunun uzamamasını rica ederim. Ana konuya dönülmesi gerekmektedir.

Ayrıca ; Siyasete de girmesek iyi olur.
Kaçın gençler jandarma geldi :)
Haklısın D4rkz ama görmüyomusun Askerlerimizin Yaptığı şeyleri kendilerine yakıştırıyorlar
0
Durum ne olursa olsun siyasi konularda yorum yapmamamız gerekiyor. Söylenecek şey çok, ancak yeri burası değil.
Neresi Peki :S
olmam olamam dedim
hiç yerinde duramam dedim
dışlarında kalamam dedim
uçmam açamam dedim
kaçmam kaçamam dedim
ne klark kentim ne süpermenim

organize işler bunlar
başımıza işler bunlar

senin benim dinlemez
İstanbulu işler bunlar

Nil K.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.