Cümletten ii geceler.Allah rahatlık versin.
Eyw Sanada
@Branxian Bende de ona benzer bir durum vardı. Eskiden herkes selam verir, yağ çekerdi. Sonralardan ayağım kayıp zirveden bir düştüm. Millet kuyumu kazmaya başladı. Kavgalar filan oldu. Adamın kavgada gidip arkadasında ben durdum bu adamın annesi babası gelip babamlara senin oğlun problemli dedikleri oldu. Biraz da derslerin kötülemesinden oldu bunlar. Millet hep beni başarılı olarak bildi sonradan lisede çalışmayınca bunlar kendilerini benden üstün olarak gördüler. Össde o kadar olaya rağmen az çok başarı gösterince gene eskisi gibi oldular. Öyle arkadaşlıkların ben .... Arkadaş dediğin zirvede iken değil düştüğün zaman yanında olmalı. Sen bir össde düzgün bir başarı göster bak nasıl yağ cekerler. Benimde lise hayatım oldukca olaylı. Hatta senınkını katlar. . Bir gun kompozisyon sınavı. Hoca istediğinizi yazın dedi. Hoca ile aram iyi lise hayatımı bir anlattım. Adımı bundan sonra Acıların cocugu koymustu. :):)
Şimdi Arkadaş olmaya çalışıyorlar Neden Geçen Sene Yaptıgım Hatayı Tekrarlamam için.
Geçen Sene Bunlara Verdim Kopyayı Kusura Bakmayın ama Birazcık çalışkanım derslerim iyi bunlarda bana geliyorlardı.. Bende Arkadaşımdır diye veriyordum. Hangi Ders olursa olsun.. Geçen senenin dönemin kapanış sınavını (Almanca) Yaptık. Yine verdim kopyayı Hop ertesi ders baktım triplerdeler.. Neyse dedim bişi olmuştur diye bişi demedim.. Bu sene aynı kişiler aga sınavda yardımcı olursun dimi gibilerinden sölemeye başladılar.. Şimdi Bugün Kimya ve Edebiyat Sınavı var en arkaya geçicem hocayada anlatıcam kopya vermemek için hocam diye bakalım ne halt yapıcaklar ilk 2 derse girmedim 3. derse gircem.. 3. Ders sınav bana güveniyorlar bakalım ne yapabilecekler..

Bu sene Mal olmıcam ama ne halleri varsa görsünler artık... Benden zerre kadar bir yardım alamazlar..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.