Silindi
Yok Abı Dokulelım Rahatlıyalım da Ne Konuscaz Bu Saate Bosu Bosuna Bırde Toğic Kasıyor Demesınler Vallah Bu Sefer Banlıcaklar Ha Sabahtan Berı Bu Kacıncı Oldu Senınle Gırdıgımız Butun Topiclerın Konuları Saptı
Yok mu hiç Beşiktaşlı? İnsan yazar üzüldüm zart zurt diye. Bu arada boosterx pm e baksana.
Silindi
Journeyman
1.3
Vallah Ben Fenerlıyım Macada Gıttım Cok Mutluyum O Konuda Kac Yıldır Yenemıyorduk BJK Kadıkoyde ıyı Oldu. Bu Arada Boostrex Kız Msndemı Selam Falan Ver Kıza Duruma Gore Cıkar Veya Cıkmassın
@ByTymaron
Yok usta msnde degil ya.
Silindi
Apprentice
7
tmm ozmn ee napıcaz ne konuscaz var ya yarın sabah cok pıs kızıcakalr bıze ha topic kasıyoruz dıye 1 hafta falan gırmem ben herhalde
Niye bugun değilde yarın sabah?
Silindi
Journeyman
1.3
Su Anda 3'umuzden Baska Topic Kımse CEvap Yazmadıda Ondan Herhalde Su Anda Kımse Bakmıyor Sabah Fark Ederler Dıye Dusundum
ıngaaa harry ve harikalar diyarının ölüm yadigarları bitmek üzere ıngaaa. bi yandan bitmesin die okumak istemiyom bi yandan birasdan okuycamı biliyom :p ıngaaa aglamak istiorum nie sonuncu kitabı 3000 + sayfa yapmadılar . bu arada fbli olarak sevinyorum ama olsn simdi aglıyorum :p bu arada cidden kimse yok duwar yıkılcak birasdan :p
Göçücek harbi,biz cok post attık ya.Neyse atmayalım azar işitces.

@ByTymaron
pm e baksana usta.
Silindi
Apprentice
7
La Gulummı Aglımmı Anlamadım Tcan Harıkasın La Bu Saate Yatmadım Uykum Var Hala Ultıma Oynuyorum Ingaaaaaaaaa
hafiften midem bulanmaya basladı ... ıngaaa saatler geri alındı daa fazla uyuyom ama hava hemen kararıyo korkuyom ınga :p tatil yawas yawas bitiyo aglamak istiyorm ıngaa . o dandik okula geri döncem ıngaa . midemin bulanması geçti ama yinede ınga :) :p nse size ii geceler bn kaçar sorada yatar :p önce kitabı okuyim bi . he bu arada geldigimde duwar yıkılmıs olmasın yaw içimizi döküyoz ne gzl :D
@Tcan gel senide muhabbete alalım. pmle atıyorum msni.Ben boosterx tymaron başladık.
Abi 2 şeye aglamak istiyorum..

1.) Abazayım Derdime Care Yok Veren Yok =)

2.) Abi Birtane Kızdan Hoşlanıyorum Kızla Konuşuyorum Yani Bayadan Beri Tanışıyoruz. Ama Kıza Nasıl Acılcam Bilmiyorum..
1) Bursa'da gzel kızlar var ya. Bulamadın mı bir tane?
2) Kızın davranışlarına bir bak. Oda senden hoşlandığını belli ediyorsa açık açık konuş. Senden hoşlanıyorum diye.
Kıza SÖlemeyi Pilanlıyordum 30 dk önce ama Baktıgımda Msnden cıkmışş.. Yine söliyemedim =( Konuya nerden giriceğimi bulamadım..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.