fistandantilus : @Tcan gel senide muhabbete alalım. pmle atıyorum msni.Ben boosterx tymaron başladık.

eyw da bn simdi cıkcam . sora katılırm bn size bi ara :D size ii takılmalar :)
İnternetten kıza açılınmaz. Gitcen gözünün içine baka baka söylücen.
Kız yalnız dolaşsa can kurban kız arkadaşları hep yanında..
Msnden pilanlıyordum ama Bakalım Şartları göz önünde bulundurarak Acılmayı denicem..
Sağol Tavsiyen için.
Biraz konuşabilir miyiz de çek konuş.
3. Durumu Anlatayım Bari Ne Cok aglıyorum bende :(

Neyse Sınıfta Cok Popiler ( Sınıftakilere göre ) Bir Cocukla Saçma Sapan konu yüzünden kavga ettik..
Ertesi Ders bi baktım Bütün sınıf dışladı beni.. Yüzüme bakan yok..

1 Yıldan beri sınıfta Hatta Okulda arkadaşım yok.. Yalnız Tek Başıma dolaşıyorum.... Bana En Cok Koyanda Bu..
Arkadaş Dediklerim Bir Züppe Yüzünden Dışladı beni..
Neyse Ben fazla konuşmayın bu konuda baya hassım.. Paylaşmak istedim.. Sizleri Kardeşim gibi gördügüm için.
cidden msnden deseydin direk biterdi . bnce snn arkları al yanına hepiniz gidin kızların yanına . herkes ceksin bi tanesini bi kenara sen de seninkiyle bas basa kalırsın . hepiniz snden hoslanıyorum taltım diyin olsun bitsin :p bu da bi tavsiye . sen beni dinle az yapmadık :d nse ii geceler size crysis tavuklar firardayı duydunuzmu ? :p
Sayende Duyduk =)
Branxian : 3. Durumu Anlatayım Bari Ne Cok aglıyorum bende :(

Neyse Sınıfta Cok Popiler ( Sınıftakilere göre ) Bir Cocukla Saçma Sapan konu yüzünden kavga ettik..
Ertesi Ders bi baktım Bütün sınıf dışladı beni.. Yüzüme bakan yok..

1 Yıldan beri sınıfta Hatta Okulda arkadaşım yok.. Yalnız Tek Başıma dolaşıyorum.... Bana En Cok Koyanda Bu..
Arkadaş Dediklerim Bir Züppe Yüzünden Dışladı beni..
Neyse Ben fazla konuşmayın bu konuda baya hassım.. Paylaşmak istedim.. Sizleri Kardeşim gibi gördügüm için.

onlarda tam dangalak mıs he . olurmu öle sey. bi züppe için satıyolar direk. yaw keşke aralarından bi kaç kişi adam olsaydı. sn bnce aranın önceden baya ii olduklarıyla konus bi ara. neden öle yapıyolarmıs vs . sor . saçmalamasınlar yaw :D bizim sınıfta bi kız warda habire bizi milletle barıstırmaya calısırdı :p . yok mmu sizde öle biri :S :D

--------------

duymakla yetinme izle :D
@Branxian
Dostları iyi seçmek lazım.Öle adamı satıolarya bi çakal için cok sinirim bozuluo.Paylastıgın için saol bu arada ;)
Abi onu bırak 1 kişi satsa neyse...
2 kişi satsa neyse..
3 kişi satsa neyse..

24 kişide bir kişiyi satarmı ?

Düşün yemekhanede yemek yiyoruz.. 24 kişi bir masada ben ayrı masada.. Cok Koyuyor.. 1 senem kaldı Sabrediyorum derslerime veriyorum Kendimi.. Ah Şu okul bitse diye dua ediyorum..

Sabah Okula gidesim gelmiyor...
Silindi
Neophyte
0
Duvar Yıkılmadı Ama Konuyu Benım Acmama Rahmen Ben Sadece ıkı Kez Aglamısım Ingaaaa. Kız Arkadasımı Sevıyorum Ama okul Yuzunden Cok Az bulusuyoruz Ingaaaa Emreyle Karıya Gıtmek ıstıyorum Ama O Ankarada Ben Istanbulda Ingaaaa Boyle Gıderse U-s Abazaları Halıne Gelıcez Ingaaaa Ben Abaza Olmak Istemıyorum Ingaaaa Saat Kac Oldu Ben Hala Mıner Kasıyorum ıngaaaa Uyumak Istıyorum Ama Uykum Yok Ingaaaaa Pazartesı Okul var Yarın Bır Ton Odev Yapıcam Ingaaaaa
@ByTymaron
Ardıl koptum ya nıhahahaha :kikirik

@Branxian
Hmm.Kötü bi durum fakat,bespara etmez adamlarmıs bea.Bırak okulu fln mahalleden fln yok mu arkadas dost v.s ?
boosterx : @Branxian
Hmm.Kötü bi durum fakat,bespara etmez adamlarmıs bea.Bırak okulu fln mahalleden fln yok mu arkadas dost v.s ?

Bir ara intiharı düşündüm bunlar yüzünden..
Ama Sosyal Cevrem Oldugu İçin Dışardaki Hayatım Oldugu için.. Annem Babam Oldugu İçin.. Vazgeçtim..
Silindi
Neophyte
0
hey aglama dayanamam bız arkadas oluruz. bırak o salakları 14 yasındasın daha lıseye gıdınce hıc bırını gormıceksın ılerde onlar dusunsun nekdr salakca sey yaptık dıye bosver takma kafana ıngaaaaa
@Branxian
En güzelini yapmıssın ama bosver bak adamlar 5 para etmez adamlarmıs ne geregi war intihar v.s ye.Okulununda bitmesine 1 sene kalmıs sabret..

U-s ailesi war işte arkadas olarak.Burdaki cogu insan cok cana yakın..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.