Tamam arkadaşlar diğer serverlarda yok ilgilense yok şöyle yapsa yok böyle yapsa diyosunuzda Demekki revolutionda bu saydıklarınızın hepsi yapılıyorki hiçkimse cıkıpta Revolution için ah ilgilenilse söyle olsa böyle olsa demiyor. Demekki her türlü kalite acısından arananlar burda.

Fazla lafa gerek yok. İnanmıyorsanız gelin kendiniz görün...

Lord Of Darkness
Karamazov Family...
listedeki serverların çoğunda oynadım. nebula ve revolution bu listedeki diğer serverlar ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli. bu ikisinin arasında kalite olarak pek fark görmüyorum, oynanış olarak epey farklılar ama.
etheria dier bazı serverlere bakıyorum adamlar 3 multiye kadar serbest yapıyor :D işmidir bu tip şeyler hoşlarına gidiyor bizim playerimizin anlamak zor herkezi :D
Etheria ve diğer serverler değil. Multinin serbest oldugu server Etheria değildir. Multi Etheria'da yasaktır.
leonides : Tamam arkadaşlar diğer serverlarda yok ilgilense yok şöyle yapsa yok böyle yapsa diyosunuzda Demekki revolutionda bu saydıklarınızın hepsi yapılıyorki hiçkimse cıkıpta Revolution için ah ilgilenilse söyle olsa böyle olsa demiyor. Demekki her türlü kalite acısından arananlar burda.

Lord Of Darkness
Karamazov Family...

Ne revo nede nebula benim söylediklerimi yapabildi bakınız revoya kaç kere item res atıldı,açınız forumları şikayetleri okuyunuz.Ne kadar ilgisizlikten şikayet edildiğini okuyunuz en ufak bir sorunun bile ne kadar uzun sürede halledildiğine bakınız.
Nebula ve revonun diğer sunuculara göre tek pozitif özelliği uzun süreli olmaları bunun yanı sıra gerek Etheria gerekse Nimloth sunucuları hem revodan hemde nebuladan çok daha iyidir diyebilirim.
Etheria 'ya Tam Destek...
artık herkes yeni bir heyecan yeni bir tad arıyor o tadı da Etheria da bulacaklarına inanıyorum
Syntax :
leonides : Tamam arkadaşlar diğer serverlarda yok ilgilense yok şöyle yapsa yok böyle yapsa diyosunuzda Demekki revolutionda bu saydıklarınızın hepsi yapılıyorki hiçkimse cıkıpta Revolution için ah ilgilenilse söyle olsa böyle olsa demiyor. Demekki her türlü kalite acısından arananlar burda.

Lord Of Darkness
Karamazov Family...

Ne revo nede nebula benim söylediklerimi yapabildi bakınız revoya kaç kere item res atıldı,açınız forumları şikayetleri okuyunuz.Ne kadar ilgisizlikten şikayet edildiğini okuyunuz en ufak bir sorunun bile ne kadar uzun sürede halledildiğine bakınız.
Nebula ve revonun diğer sunuculara göre tek pozitif özelliği uzun süreli olmaları bunun yanı sıra gerek Etheria gerekse Nimloth sunucuları hem revodan hemde nebuladan çok daha iyidir diyebilirim.

Senin soyledıklerının yapılabılmesı demek iyi bir sunucu oldugunun mu gostergesıdır. Populıst davranıslardan arın bence.. Bak tekrardan revo forumlarına nerede ilgisizlik bulamadım. Surekli guncelleniyor kendini geliştiriyor revo olmayanı yapıyor görenler taklıt edıyor..
skill dummylerini kaldırması ve yılbaşından sonra ph seviyesini kademeli olarak duşurmeye başlıyacağı için ben etheria diyorum. ayrıca sunucunun kendine ait bir oyuncu kitlesi çoktan oluşmuş durumda. kısa zamanda hak ettiği yeri bulcağına inanıyorum.
tek kelime 10 harf REVOLUTİON ! :)
Hazirandan beri ayakta saglam bi şekılde duran ve saglam adımlarla ılerleyen Etheria ya tam destek verıyoruz v yenı tatlar heycanlar dostluklar arıyan herkezı beklıyoruz >> https://www.etheriauo.gen.tr Saygılarla..
6 seneden bu yana Uo oynuyorum.. Olympusda Basladım oyuna Revoda devam ederken Cok kızdım Cok bırakdım Cogu kez Gittim Baska serverlarda oynadım Ama hiç Bir tanesi Revo gibi Olamadı.. Ha cogu Kezde forumda Post ve banlanma Olarakda Rekor kırdım..
Tabii Ki Eski toprak Revolution !!
güzel yazmışsın remazan
Revoya Devam Patosa Devam Hade Son Hız:utangac1
iyi güzelde daha bussuru pp vardı :S zamanında 250 kısı ceken amentes vs.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.