Yarın birgun hacklendıgın zaman hesabın sana ait olup olmamasını ögrenmek için...
tamamda onun icin gizli soru , pin gibi önlemler alınabilirdi '^.
Xantier :
livingdead : Xantier elinden geleni yaptın soyledın ama nedense hiç işe yaramadı dediklerin. Revolutionun forumları 1.5 aydır kapalı idi nebula 35 iken revo 9 oyu vardı forumlar acılınca anketten haberdar edıldı ınsanlar. 1 günde 35 e 35 olduk şimdi ise öndeyiz. Bence sende gel vazgec bu sevdadan revoya gel bir char ac kas oyna zevk al unuttuklarını burda bul. Saglam temiz güvenilir server.. Bütün revolution ailesine tesekkurler..
Yahu yazıyı yazarken zerre karalama duygusu yoktu içimde ama hakikaten insanın soğuyası geliyor böyle çıkışlar olunca yahu..

Ben sadece garipsedim daha sabah 8-10 oy varken akşam bi baktım ki 33 olmuş sadece şaşırdım.

Aynen bende bu tür çıkışları sevmem.Neyin ne olduğunu bilmeden böyle art niyetli yazılar yazılınca(ki herkes o art niyeti kolaylıkla görüyor) insan gerçekten soğuyor.

Neyse herşeyi sen biliyosun.Devam et.
Efo sen önce terbiyeli konuşmayı öğren. Sen kimsin? Sen senin anlayacak benim anlayamacağım ne biliyosunda ötüyosun bana? Benim tek anlayamayacağım, kafamın basmayacağı şey sizin her koşulda her şartta speed yaptığınız. Ayrıca sizinden gayrı benim ne kuyruk yaram olacak. Sizin yaptığınız kalleşlikler yüzünden bugün insanların çoğu Nebuladan soğumuş durumda.

Tek inancım suyun akıp yatağını bulacağı ve sizin bu serveri terkedeceğiniz gün. O gün göreceksiniz hepiniz çünkü bunların tüm sorumlusu sizsiniz. Siz eğer speed yapmasaydınız kimse sizi banlamazdı.

Fellowshipi 100 kez kestik. 100 kezde onlar bizi kesti. Bir kez bizim hakkımızda veya Fellowship hakkında birbirimize kötü bişey söylediğimizi duydunmu? Yada diğer guilder. Herşeyi geçiyorum Black Dragons zamanında tek bir söylenti dahi duydunmu? Herhangi bi bug/illegal program/küfür gibi? Biz oyunu temiz oynama felsefesine sahip insanlarız. Ondan bence senin kafan basmaz bazı şeylere. Burda maval okuma havan sökmez...
Revo tartısmaya bile gerek yok...
Revolution oyuncuları tabiki de oynadıkları sunucuyu destekleyecek. Uzun bir süredir forumumuz kapalı idi ve oyuncularımız bu oylamadan haberdar değillerdi. Forumlar açılınca oyuncular oynadıkları sunucuyu desteklediler. Bunu her sunucunun oyuncusu yapıyor. Fakat nedense bazı hakaretler olmuş (5. sayfa son post) bu konu hakkında oturup akıllıca düşünülmesi gerekiyor. Tabiki de oyuncular oynadıkları sunucuyu destekleyecekler. Fake hesap demişler forumlarına girerseniz görürsünüz demişler. Her insan dediği şeyi yapıyor mu bu dünyada? Buna inananlar hala var mı? Zaten bu iddanın açıklamasınıda birisi yapmış.

Ayrıca bu kadar oy almamızı şöylede açıklayabilirim : https://www.ultima-strike.com/forum/duyurular/en-iyi-pp-uo-shard-secim-q39068
2008'in enlerinde Revolution birinci olmuştu. Umuyorum ki bu senede böyle olacak.

Bu konu StizzRLX tarafından düzenlendi(2009-12-15 05:28, 15 yıl önce)
Türkiye'de UO denilince Revolution ve Nebula serverları akla geliyor.
Neden ? Çünkü en köklü en eski en sağlam iki server bunlar. Diğerleri akıbetlerini bu serverlar kadar kanıtlamış değiller.
Tamam çok istekli, kendisini geliştirmekte olan serverlar da var, haklarını yemiyoruz. Ama köklü olmak başka şey kardeşim.. .

Nebula & Revolution ? Tabiiki de Revolution.
11 yıllık Nebula oyuncusuydum. Nebula'dan başka hiçbir serverda oynamaya cesaret edemezdim.
Taa ki Nebula'da speed banlarının açıldığını gözlerimle görene, ve bu duruma forumda isyan eden playerların teker teker kicklendiğini gördükçe serverdan nefret ettim. Ben bugün amatör bir server açsam 10 kişi olsa 4 tanesi speed açarsa yine banlarım ve banlarını açmam. Bu Nebula tarihinin kara lekesidir. Speedten banlanan adamın banının açıldığı hangi serverda görüşmüş? Şahsen ben tanık olmadım. Bütün kararlar yalnızca 2 kişiden(Hellmaster & Pointer ) çıkıyor ve diğer bütün işe yarayabilecek GMler de bu kararlara boyun eğiyor. Hatta işe yarayan GMler speedten banlayan GM'lerin de görevine son veriliyor. Son dönemde bütün Nebula yaşananları gördü ve kanları dondu. Ne harcadığımız emeğin, ne orayı yuva bilmemizin hiçbirşeyin değeri yokmuş. Ben böyle bir saygısızlık böyle bir emek gırsızlığı Nebula'dan başka bir yerde ne duydum ne de gördüm. Ayrıntılı bilgi için buyrun staff temiz playerı nasıl susturdu, hep beraber görelim. https://www.nebula.gen.tr/forumnew/index.php?board=18.0

Gelelim Nebula sonrasında neden Revolution'u tercih ettiğimize.. .
Bundan 15 20 gün kadar önce 140 kişilik guild olarak (aktif oynayan 25 30 kişi) Revolution'a geçtik. Neden.. .

Robert prensip sahibi, dimdik duruşu olan bir adam. Sorduk soruşturduk, araştırdık. Buna kanaat getirdik. Serverı kaybetme pahasına, kendisine saldırılara boyun eğmeyerek cesaretini göstermiş, 20 30 kaç kişiyse bütün bir guildi speed yapıyorlar diye serverdan tek kalemde uzaklaştırabilmiş, "gm bey sırtımın kaşıntısı için napsam?" diye page atsanız pagelerin cevaplanabilecegi, scriptlerin tamamen oyunculara rahat oyun oynatmak için hazırlandığı, sunucunun hızının yağ gibi aktığı, en esas scriptlerin hala var olduğu, tertemiz olmasa da, anında görüntü biçiminde yaptırımın uygulandığı ve böylece serverın huzurunun kalıcılığının sağlandığı bir server. Bunlar yalnızca işittiklerimizdi. Girdik 15 20 gündür günün 20 saati aktif oluyoruz. Skill kasıyoruz. Aksiyonlara başladık. Ne bir speed ne bir illegal program ne bir lag ne bir düşmeye rastladık. Ha yarın ne olur Revolution'da Nebula gibi kendi prestijinin tabir-i caizse içine eder mi? Bilemem. Bundan böyle yıllar yılı evimiz bildiğimiz Nebula değilmiş, Revolution olmalıymış diyoruz. Ha yarın öbürgün Nebula'da Hellmaster ve Pointer uzaklaştırılır, bizlerden özür dilenirse ne yaparız bilmiyoruz, ancak Revolution'da kısaca çok mutlu olduğumuzu söyleyebilirim.

Nebula yıllar yılı var olan, fakat artık sahibinin bile önemsemediği, sahiplerinin "player kalmasa da dükkanı kapatsak." ağzıyla esnaf gibi beklediği bi sunucu haline gelmiş. Speedçilerden başka oyuncu kalmamış, kalanların da craft karakteriyle takılmış bir server haline gelmiş.

Oylamanın adil olmadığı şeklinde post yazanlara gayet güzel cevaplar verilmiş. Ben de bu iftiracıların alınlarından teker teker öpüyorum :(
Eze eze Revolution görünüyor. Bu anketler dışında player sayısı olarakta yakın zamanda ezeceğine eminim. (Ezmese de önemli olan kaliteli player.)

Fazla uzatmış olmalıyım. Bütün bu paragrafların özü şudur ki, "OYUM REVOLUTİON'A"
Diğer serverlardaki arkadaşların da amaçları eğlenmekse 30 40 kişi olacağımıza buyurun Revolutiona 200 300 500 1000 kişi oynayalım. Servera girmek için sıra bekleyelim. Çünkü hepimizin kabul etmesi gerekir ki Revolution şu an için bunu en çok hak eden server olarak görünüyor.

Nebula/Sal'ejm Dae'Tar
-
Pavarotti/Revolution
Oyumu Nebula'ya verdim..
Amma velakin speedden banlanan adamların banını açıp sonra da bu yapılana karşı gelenleri banlamak Nebula'ya yakışmadı..Aslında Nebula ile Hellmaster'ı ayrı tutmak lazım..
Evet.Hellmaster Nebula'nın başına gelen en kötü şeylerden biridir.
evet yusi dogru diyorsun nebula oyuncu sayısı şuanda 100ken 50-60arası oluyor neden böyle birşey yaptıgını hala acıklamadılar sanırım yada ben göremedim,hellmaster başlı başına bir yalnış ama olan oldu malesef
Crln :
Xantier :
livingdead : Xantier elinden geleni yaptın soyledın ama nedense hiç işe yaramadı dediklerin. Revolutionun forumları 1.5 aydır kapalı idi nebula 35 iken revo 9 oyu vardı forumlar acılınca anketten haberdar edıldı ınsanlar. 1 günde 35 e 35 olduk şimdi ise öndeyiz. Bence sende gel vazgec bu sevdadan revoya gel bir char ac kas oyna zevk al unuttuklarını burda bul. Saglam temiz güvenilir server.. Bütün revolution ailesine tesekkurler..
Yahu yazıyı yazarken zerre karalama duygusu yoktu içimde ama hakikaten insanın soğuyası geliyor böyle çıkışlar olunca yahu..

Ben sadece garipsedim daha sabah 8-10 oy varken akşam bi baktım ki 33 olmuş sadece şaşırdım.

Aynen bende bu tür çıkışları sevmem.Neyin ne olduğunu bilmeden böyle art niyetli yazılar yazılınca(ki herkes o art niyeti kolaylıkla görüyor) insan gerçekten soğuyor.

Neyse herşeyi sen biliyosun.Devam et.

Benim çıkış yaptığım falan yok yanlızca durumu bılmeden yorum yapmanıza deli oldum ayrıca gel revoda oyna derken bu konuda ciddi idim. Yıllanmıs bir nebula oyuncusuyum ve gercekten revodaki farkı gordum. Tertemiz gerektiği zaman insiyatıfi cok iyi derece kullanan bir staff kadrosu var. Speed multi 3d parts program kullananlara direk ban atıyorlar. Adamların player derdi yok sunucu 30 50 kişiye düştügü zamanlarda oldu 300 400 cektıgı zamanlarda oldu. Fakat adamların kaybetmedıği birsey var. Temizlik ve durustluk.. Bundan hiç bir sekilde vazgecmıyorlar. ve bu beni ve diger playerları etkiliyor..
Revoya verdim oyu ama Nimloth aklını kullanıp servera zaman ayırıp biraz ilgilense şimdi burda açık ara birinci olacağından emindim.. Ama şimdi gel görki denge desen yok , her yer tamer , her yer pure mage.. warriorlara salak gözüyle bakıyorlar..

Üzgünüm nimloth ama yapcak bişey yok. Ahh Quaxis ahhh. Senden öte servermi geldi şu cihana..
Marlock : Ultima Online'da yalaka diye tabir edilen kesim revo'da anlaşılan.

Ultima online'da sunucu,sunucu kalitesine sağdık olan kesim Revoda.Bu secimlerde revo yerine baska bu sunucu 1. olsa haksızlık oldugunu düşünürüm :).Gerek sistemleriyle gerek yetkili kadrosuyla ve sadık oyuncularıyla revo her daim birinciligi hakediyor BENCE..
Novice
-0.500001
Gecen sene bukadar katilim varmiydi pleyerlardan?

Edit: Daha cok varmis :)
Revo'nun iyi olduğu aşikar ama Nebula'yı geçebilir mi o tartışılır.
Nimloth hedeflendiği gibi gidebilse,üst yetkililer sunucuyla adam gibi ilgilense,biraz da prensipli olsa oylamada ne revo yaklaşırdı yanına nede nebula.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.