Master
59.2997
Fake hesap ile oy verilemez sistem üzerinden. Anket açıldığı tarihten sonra alınan hesaplar ile oy verilemiyor. Ayrıca üstteki arkadaşın belirttiği gibi de Revolution'un forumları uzun süredir kapalıydı ve oyuncu kitlesinin bir çoğunun bu anketten belki haberi bile yoktu. Forumlar tekrar aktif hale geldiğinde oyuncular tarafından desteklenmeye başlanıldı.
Crln :
Xantier : Fake hesapların oy verebilmesi kötü olmuş. Millet bir sürü forum accountu alıp geliyorlar buraya, zaten son 24 saatteki ani artış da buna bağlı. (Sunucu ismi vermeyelim de, gidin forumlarına bakın. Büyük bir "fake accountla oylama" kampanyası başlattılar)

Onların forumu 1.5 aydır kapalıydı.2 gün önce açıldı.Artış bundan kaynaklanıyor.Karalama yapmayalım.
Pof hemen karalama demeseniz ? Zamanında hostmaestro ve bilimum şirkete küfür etmek için kaç fake kullanıcı kayıt olmuştu şimdi onlar haliyle online süreye sahip oldu ve fake de olsa oy verebiliyor.
Xantier :
Crln :
Xantier : Fake hesapların oy verebilmesi kötü olmuş. Millet bir sürü forum accountu alıp geliyorlar buraya, zaten son 24 saatteki ani artış da buna bağlı. (Sunucu ismi vermeyelim de, gidin forumlarına bakın. Büyük bir "fake accountla oylama" kampanyası başlattılar)

Onların forumu 1.5 aydır kapalıydı.2 gün önce açıldı.Artış bundan kaynaklanıyor.Karalama yapmayalım.
Pof hemen karalama demeseniz ? Zamanında hostmaestro ve bilimum şirkete küfür etmek için kaç fake kullanıcı kayıt olmuştu şimdi onlar haliyle online süreye sahip oldu ve fake de olsa oy verebiliyor.

Zamanında dediğin 3-4 ay önce idi.1 yıl öncesinden alınan üyelikler oy kullanabiliyor.Gördün mü bak karalamaymış.Bilmiyorsan yazmayacaksın.Ayrıca forumlarının neresinde " büyük bir fake account " kampanyası başlamış? Ben bulamadım? Evet buna karalama deniyor! Üzgünüm...
Crln :
Xantier :
Crln :

Zamanında dediğin 3-4 ay önce idi.1 yıl öncesinden alınan üyelikler oy kullanabiliyor.Gördün mü bak karalamaymış.Bilmiyorsan yazmayacaksın.Ayrıca forumlarının neresinde " büyük bir fake account " kampanyası başlamış? Ben bulamadım? Evet buna karalama deniyor! Üzgünüm...

Tamam peki karalıyorum tüh bana.
revoya oy vermedim ama onun kazanmasını istiyorum niyeyse :D kanım ısındı oly.'e :^^
Xantier elinden geleni yaptın soyledın ama nedense hiç işe yaramadı dediklerin. Revolutionun forumları 1.5 aydır kapalı idi nebula 35 iken revo 9 oyu vardı forumlar acılınca anketten haberdar edıldı ınsanlar. 1 günde 35 e 35 olduk şimdi ise öndeyiz. Bence sende gel vazgec bu sevdadan revoya gel bir char ac kas oyna zevk al unuttuklarını burda bul. Saglam temiz güvenilir server.. Bütün revolution ailesine tesekkurler..
livingdead : Xantier elinden geleni yaptın soyledın ama nedense hiç işe yaramadı dediklerin. Revolutionun forumları 1.5 aydır kapalı idi nebula 35 iken revo 9 oyu vardı forumlar acılınca anketten haberdar edıldı ınsanlar. 1 günde 35 e 35 olduk şimdi ise öndeyiz. Bence sende gel vazgec bu sevdadan revoya gel bir char ac kas oyna zevk al unuttuklarını burda bul. Saglam temiz güvenilir server.. Bütün revolution ailesine tesekkurler..

Sağlam? Temiz?

Ne tür kötü alışkanlıkların var senin böyle düşünmene anca bunlar yol açar.
@flich

aynı şeyi istiyoruz sanırım Revolution yerine neden Nebula olmasın tabikide nebula eski havası olmasada.
Revolution'un kalitesi zaten belli , geçen senede En iyi PP serverı olan bir shardın , yeterince playerı olan bir shardın , neden bir fake acc'lerle birinci olsun , zaten arkadaşın dediği gibi 1 senelik acc'ler sadece oy verebiliyormuş. Neyse kolay gelsin herkese.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2009-12-15 23:47, 15 yıl önce)
Novice
-0.500001
Marlock tm sen herseyi biliyorsunda isin gucun millete laf atmak, yap bakiim revo gibi sunucu da ondan sonra milletin playerine laf at.Sen nesin ki okadar insana yalaka diyebiliyorsun.Simdi baslcam bnde belalti vurmaya arkadasin yine gelcek narsia ya sikayet etcek bnde buyukluk yapp silecegeme hic yazmiyim demi
Ne oldu bizi eleştri bazında söven u-s halkı şimdi eleştriye mi dayanamıyo yazık.
Novice
-0.500001
Elestri? Sana sadece bunu diyorum cnku bu meseleyi kisisellestirmek istemiyorum!
livingdead : Xantier elinden geleni yaptın soyledın ama nedense hiç işe yaramadı dediklerin. Revolutionun forumları 1.5 aydır kapalı idi nebula 35 iken revo 9 oyu vardı forumlar acılınca anketten haberdar edıldı ınsanlar. 1 günde 35 e 35 olduk şimdi ise öndeyiz. Bence sende gel vazgec bu sevdadan revoya gel bir char ac kas oyna zevk al unuttuklarını burda bul. Saglam temiz güvenilir server.. Bütün revolution ailesine tesekkurler..
Yahu yazıyı yazarken zerre karalama duygusu yoktu içimde ama hakikaten insanın soğuyası geliyor böyle çıkışlar olunca yahu..

Ben sadece garipsedim daha sabah 8-10 oy varken akşam bi baktım ki 33 olmuş sadece şaşırdım.
revolution yetkilisi varsa burlarda bişi dicem kayıt olurken tc kimlik no istemekteki amaç ne acaba ^^.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.