sirler ladyler server davetiyelerini evlerine mi bekliyordu acaba ? mailden güzel bir tanıtım yöntemi söyler misiniz peki, neden sadece u-s uodev uoplayer platformlarına reklam yapmayla sınırlısınız?
Xantier, ben mail adresimi " Bana reklam mailleri gönderebilirsiniz " diyerek bir listeye kayıt etmedikten sonra, illegal yollardan temin edip, bana mail atarsan rahatsız olurum, herkes rahatsız olur. Adı üstünde SPAM MAIL. Sunucunun her şeyi 4/4'lük olabilir, buna lafım yok. Ancak aynı hata hem Stones'de yapıldı hem de burada. Bana kalkıp SPAM maili savunmayın.
SPAM mail kolayca bloklanır mesela. her gün "5 kişiye atmazsan ananı babanı keserler" diye gelen forward mailler dolanırken uo shard reklamı neden bu kadar rahatsız ediyor ki, hem ticari bir çıkar da yok. illegal olması için şu ürünümüzü alın bunu alın diye taciz etmesi lazım. mailinizi filtrelemeyi öğrenin bence boşuna durmuyor o özellikler
Xantier, edebiyat yapmayı bırak. Ben elbette biliyorum gelen maili spam olarak işaretlemeyi. Benim mailimi başka yerlerden İLLEGAL olarak alarak zaten illegal bir şey yapılıyor. Atılan mailin içeriği önemli değil. Şu an r10.net de dahi mail listesi satışı bu yüzden yasak. Hala gelip bana Spam maili savunuyorsun ticari bir şey yok diye. Ben zaten var demiyorum, bak yukarıda da yazdım. ELEŞTİRİ yapıyorum, spam mail hoş karşılanmaz, bu yüzden yapmayın diyorum. Bunda kötü olan ne?
mail gelmesinden rahatsızsanız mail adresi almayın mümkünse. gidin sitelere 10minutemail ile falan kayıt olun. reklam için başka bir tavsiyen var mı ?
Saçma sapan konuşuyorsun. Eve hırsız giriyor diye ev alma sen de büyüyünce. Spam mailin illegal bir şey olduğunu anlamamakta ısrarcısın. Ben de bundan sonra sana laf anlatmayacağım.
yahu spam maille senin kişisel bilgilerini falan mı çalıyor adam, hırsız örneği sanırım en absürt ve alakasız örnektir. hani evinin adresini biliyor desen bi nevi de soymakla spam mailin arasındaki ilişkiyi çözemedim. hani verdiğin örnekte de, hırsız evine giriyorsa inatla, gidip güvenlik sistemi taktıracaksın veya git polise. komşular evimi soyuyolar diye sokaklara çıkıyorsan sorun sende. beyniniz argüman üretememeye başlayınca hemen abicim muhabbeti.
Körü körüne bir şey savunmak en kötü şey. Yahu ben kötü bir şey söylemedim diyorum. Bu yapılan hoş bir şey değil diyorum, düzeltilmesi için söylüyorum. Sen bana o zaman mail adresi alma diyorsun, bu absürdlük olmuyor da, benim verdiğim örnek absürdlük oluyor. Sana söylenecek çok laf var da gerek yok.

Ayrıca o örneği, ikisininde illegal bir şey olmasından dolayı verdim. Bunu anlayacak kadar beynin yok.
Seviye

Bu konu DESPERATE tarafından düzenlendi(2012-09-29 02:46, 12 yıl önce)
Hala devam ediyorsun bir şeyi körü körüne savunmaya ve edebiyat parçalamaya. Yahu bloklama araçları var diye spam mail yapılmak zorunda mı? Ne kadar saçma, absürd bir tez bu. Şunu anlamakta zorluk çekiyorsun; spam yapılır o kişinin kendi bileceği iş, ben de diyorum ki yapmazsan daha iyi olur, kaliteli bir sunucu açmışsın bunu gölgeleme. Ki burada muhattabım sen değilsin zaten ben Aradhell ile konuşuyordum sen 3. kişi olarak çıkıverdin ortaya.

yani mail kutunuza ne bekliyosunuz, oxforddan burs mektubu falan alacaktınız da spam mailler 5. 6. sayfaya falan mı itti ?
Ben liseli bir çocuk değilim, üniversitede bilim yapmaya çalışıyorum ve aynı zamanda okuyabilmek için freelance işler yapıyorum. Bu yüzden mail kutum önemli evet.

Dominos olayına gelince, eğer sen sipariş verirken "reklam maillerini almak istiyorum " gibi bir kutuyu işaretlemişsen adamlar sana gönderir. Bunda illegal bir durum yok. Dominos gibi bir firmanın spam yapacağını sanmıyorum.

Neyse, sana tek bir kelime daha yazmayacağım. Aradhell umarım demek istediğimi anlamıştır.
ben de liseli bir çocuk değilim, önemli maillerim edu.tr adresime geliyor. mail almam gereken önemli yerlere de bu adresle kayıt oluyorum. eğer gidip de uo shardlara, platformlara edu.tr mail ile kayıt oluyorsan gerçekten sorun sende.
Expert
34.0001
Xantier : sirler ladyler server davetiyelerini evlerine mi bekliyordu acaba ? mailden güzel bir tanıtım yöntemi söyler misiniz peki, neden sadece u-s uodev uoplayer platformlarına reklam yapmayla sınırlısınız?

call center aracılığı yapan firmalar var onlarla anlaş veya sms pazarlama olabilir. call centerlara beni aramayın deyince listeden silerler bilgilerini, telefonun reddet tuşu var kardeşim boşuna mı yapıyorlar onu demezler. bunlar hep iş ahlakı, etik,örf,adet, anane.
@Xantier

Gerçeği yansıtmıyan konuşmalarınızdan dolayı ve konuları tartışmalı bir ortam içine sürüklediğiniz için uyarı cezası aldınız..

Uyarı 3

Bu konu DESPERATE tarafından düzenlendi(2012-09-29 02:39, 12 yıl önce)
xantier: searching beyin.dll
error: beyin.dll not found...
Expert
34.0001
Xantier : ortada ciddi bir iş yok, ticari bir iş yok, basit bir uo sunucusu ve tanıtımı. gayet basit ve net.

ticari olmadığı için ahlaksızlık yapabiliriz yani, gerçekten çok mantıklı :)

dipnot: etik = ahlak

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.