Hala devam ediyorsun bir şeyi körü körüne savunmaya ve edebiyat parçalamaya. Yahu bloklama araçları var diye spam mail yapılmak zorunda mı? Ne kadar saçma, absürd bir tez bu. Şunu anlamakta zorluk çekiyorsun; spam yapılır o kişinin kendi bileceği iş, ben de diyorum ki yapmazsan daha iyi olur, kaliteli bir sunucu açmışsın bunu gölgeleme. Ki burada muhattabım sen değilsin zaten ben Aradhell ile konuşuyordum sen 3. kişi olarak çıkıverdin ortaya.
yani mail kutunuza ne bekliyosunuz, oxforddan burs mektubu falan alacaktınız da spam mailler 5. 6. sayfaya falan mı itti ?
Ben liseli bir çocuk değilim, üniversitede bilim yapmaya çalışıyorum ve aynı zamanda okuyabilmek için freelance işler yapıyorum. Bu yüzden mail kutum önemli evet.
Dominos olayına gelince, eğer sen sipariş verirken "reklam maillerini almak istiyorum " gibi bir kutuyu işaretlemişsen adamlar sana gönderir. Bunda illegal bir durum yok. Dominos gibi bir firmanın spam yapacağını sanmıyorum.
Neyse, sana tek bir kelime daha yazmayacağım. Aradhell umarım demek istediğimi anlamıştır.