DESPERATE :
Merhaba arkadaşlar. Burada bir isyanda bulunmak istiyorum uo sunucu sahiplerinden. Ben mezarda skeleton kesip 1 atı çok değerli kılan mezar baskınlarının yapıldığı gold setlerle action yapan playerların bulunduğu janjansız bir server isteğinde bulunuyorum ama şimdiki sunuculara baktığımda uo yu bozan bir dünya sunucu görüyorum. Buda yeni nesilin bunlara alışıp o şekilde devam etmesini sağlıyor. Forumlarımızda hep bunun tartışması yaşanıyor. Herkez konuşuyor icraat yok kimsede 1998 yılından bu yana UO ve FPS oyunları içersindeyim TADI KALMADI ARTIK dedirtiyor. TREVORAX Ailesinin bir ferdiyim girdiğim sunucularda ise hala bu aile soyadı ile oynamaktayım bizi görüp yanımıza gelen playerlar oluyor. Demek istediğim elini taşın altına sokmak isteyen arkadaşlara seve seve yardımcı olurum..
Darkata Trevorax
Küçükken bir BMX bisiklet almıştı ailem,daha binmeyi bilmiyoruz tabi,taktık arka yanlara 2 tekerlek tıngır mıngır gidiyoruz.Biran önce öğrensemde şu arkadaki tekerlekleri çıkarsam diye sabah akşam bisikletin üstünden inmiyorum.Neyse 3-5 gün geçti çıkardık tekerlekleri binebiliyorum artık bisiklete,ama bir sevinç, bir mutluluk, bir haz alıyorum bisiklete binmekten inanılmaz,sabah 7 de çıkarırdım bisikleti gece 12 lere kadar sağda solda gezerdim ,neyse 1 hafta 2 hafta derken yavaş yavaş bisikleti çıkarmayı bıraktım,haftada 2-3 gün felan çıkarıyorum.Artık öğrendik ya birkaç ay sonra binmemeye başladım, zevk almaz oldum derken zaman akıp gitti işte.Diyeceğim oki o dediğin dönemlerde oyunu kimse bilmezdi,en ufak birşeyi çözdüğümüz zamanlarda sevinçden havalara uçardık,bir wyrım kesmeye 5 kişi gider 2 saat uğraşırdık, nerde öyle duvarların arasına sıkıştırıp poi atıp 5 dakkada kesmek.Haliyle bir itemi elde etmek, uzun ve meşakatli bir iş olurdu,değeride fazla olurdu.Bu zamanda artık oyunda öğrenebilinecek herşey öğrenildi ve sonucunda oyun zevk vermez haz vermez oldu,doyum noktasına ulaştı.3 ay bir serverda takılıyorsak 2 yıl uzak kalıyoruz, sonra haydi özledik bi 2-3 ay daha takıl hop bırak 2 yıl uzak kal.
Sonuç olarak, sorun oyunda yada serverlarda değil bence, sorun bizlerde.Dediğin gibi alacağımız tadı aldık,artık tadı kalmadı.
Bu konu sabo tarafından düzenlendi(2012-09-28 20:43, 12 yıl önce)