Olm account fake make deil. eski account gitmiş bu konu hakkında 2 bilgi alacaz sandık açtık şuraya accountu ama nerde. fake d,yenler isim soyisim yaz desek adam ortada yok.
Ya şu nefide korumaya çalışmayın boşuna halis mulis kafası çalışmayan bir arkadaş. diyorum ki spawn timer bozuk. nasıl bozuk, ouuww mouwww diyor. zaten skype olsa edit istiyiceğimi oyunun fix gereken yerlerini isterim. gerçi page atıyoz geliyor ouww mouww saçma sapan cevaplar veriyor. bir ara o kadar abarttı ki diyor ki ispatta spawn timer bozuk dediğini. ulan önünde yaratık kestim durdu 1 sn kaybetmeden hani nerde spawn olmadı yazdı, sonra ben bekle yazmama gerek kalmadan spawnlandı tekrar yaratık

ulan iyi niyetli konuştum 1-2 sonra baktım ne işim var lan benim burda oldum çıktım serverından çıkış o çıkış. arkadaş ben bunla muhattab oldum biliyorum mal olduğunu, zaten ben ne desem türkçesi sorunlu ve duygusal bir arkadaş olduğu için kendince bir şey anlıyor sonra saçma sapan cevaplar veriyor.
Salağa dedimki gece gündüz yapmışsın oyunda iyi güzelde bari dedim geceyi biraz aydınlatta ekranı görelim. simsiyah olmasın dedim. Diyor ki rp önemli, ulan servera giren bu nasıl karanlık diyor çıkıyor sdjgdshg, senin rp ne anlayışına,, off off neler çektik şundan biraz düzeltse idare ederdi server, yok arkadaş.. yani bunlar insani iletişimi denedim 1 ay konuşuyom yok 2 ay konuşuyom yok. adam tın teneke lan gelmiş burda yaş soruyor.
zaten server sahiplerine diyorum giren oyuna ilk bandaj atıyor. Bandaj sisteminin kalitesi serverın kalitesini az çok belli ediyor. Şu bandajları fixleyin. silah dmglerinin sınırlarını ortalamaya yaklaştırın, yani bir silah 1-50 arası dmg olacağına onu al 20-30 yap ki oyun stabil oynansın , hatta 23-28 gibi iyice daralt aralığı.. anca scriptle şunu yazarım scriptle bunu yazarım.. e yazıyorsunuz anladık işte kaliteli bir server yok. herkez söverek neyse bura idare eder gel acti atarız burda diye msj atıyor. yoksa siz gerçekten sizi beğendiği için oynayan var mı sanıyorsunuz olm. adam gibi anket forumlarına önem verinde playerlar size anketle yardımcı olsun.. demokrasi gibi anket yapar durursun o zaman görürsün nasıl oluyor server. serverın bir yanı kötü bile olsa kimse çıkıp gmye laf etmez. der ki millet öyle istedi öyle yapıldı diye.
burda babalar gibi söverim sayarım size nasıl olsa oyunda banlarım filan artislik çekemiyorsunuz, hatta isimsiz bir forumda direk playerınızdan küfür yersiniz haberiniz yok. anca biz böyleyiz öbür server böyle. ulan berbatsınız işte bunun tartışması yok. 1 sistem doğru çalışsa diğer sistem buglı.. bu kadar abartmaya gerek yoktu bu oyunu sohbeti muhabbeti için oynuyordu insanlar geldiğimiz noktaya bak ekran görüntüsü alınıp alınmadığı belli deil.
bir de bu adama tın teneke diyorum bana kızıyorsunuz olm sene gelmiş 2016, uo nun en genç oyuncusu olmuş 25-30, hala çocuksun filan diyolar sdjkgfg ne dicen ki buna tın teneke.. ne desen anlamaz..