G-Defender :Nelph :ya şakamısınız siz allah aşkına hadi benide ispat etsenize biz nereye atıyoruz screenleri hangi ftp bi baksanıza
![]()
O olayı biz açıkladık ve bilen biliyor ayrıca. Varsa Evaluate hakkında şikayetleriniz gidip nereye ne şikayet ediyorsanız açın.
Hadi böyle birşeyimiz var gidip oraya sysmessage ile ekran görüntüsünü almak istediğiniz oyuncuyu seçin diye birşey mi yaparız komik olma
Ayrıca ercan gerekli açıklamayı yapmış rof üzerinden, bu işin içerisinde büyük parmaklar var dönen dolaplar çok.
Bugün ROF UO karalamasını yapan kişiler xxx sunucu sahipleri ve bir diğer yardımcısı da ercanın kaynak kodlarını sattığı G-defender yani Bayramdır.
Hadiyin allah ıslah etsin sizi.
İftira atmada bir numarasın. Konuya neden beni dahil ediyorsun. Benim konu ile ilgim ve alakam yoktur. Bu arada çok üzücü bir durum gerçekten vahim bir olay. ErCaN'dan zaten bu beklenir. Ben ErCaN'dan dürüst olmasını beklerdim. Ben ondan kaynak kodları almadan önce, İmzasında proje kaynak kodları satılıktır, bu işleri bırakacağımdan satıyorum diyordu. ve ben ona parayı yolladıktan sonra şerefsizlik yapıp gene satmaya devam etti. ben hakkımı helal etmediğimi söyledim. Ben sırf bu işi bırakacağı için aldım projeyi ve devam ettim zaten benim projem vardı. Projeye ihtiyacım yoktu'ki. Neyse uzatmıcam ama benim connectorum'da böyle şeyler yoktur. Beni tanıyanlar tanıyor.
BAYRAM KARATAŞ
dreadtur : Bazı kişiler rof yanlısı çok açık belli. Dürüst bir şekilde evet bu yapılmamalıydı. Yapılan terbiyesizliktir demek yerine rof staffarının kendilerini kandırdıkları gibi oyuncularınıda kandırmasına ortak olabiliyorlar.
Yapılanın yanlış olduğunu kabullenip özür dilemek yerine başkalarını karalama çabaları daha acınası durum. Oyuncu sayısı mühim değildir. Önemli olan oyuncuna gösterdiğin saygıdır.Bu yapılan oyuncuya saygıyı geç resmen özeline tacizdir. kim ne hakla oyuncudan izinsiz ekran görüntüsü alabilir ?
olay ortaya çıkınca ;
biz yapmadık , haberimiz yok, bizden habersiz yapmışlar gibi hikaye ile savunulması terbiyesizliktir.
olayı idrak edemeyenler var hala.pis düzenekleri ortaya çıkmış. Bunun ne hakla yapıldığını sormak yerine saçma sapan yok gdefenderin parmağı var yok onun parmağı var gibi ahlaksızca ithamlarda bulunmak nedir ?
herkes hata yapabilir. yaptığı hatayı kabullenip özür dilemek kimseyi zayıf kılmaz.aksine yüceltir.
bu kadar aciz mi rof staffları ?
rof staff connectorun güncellendiğini söylüyor. belki dahada kötü hale gelip web cam ile video çekme düzeneği aktif hale geldi ? nasıl güvenebiliriz ?
Nelph :ya şakamısınız siz allah aşkına hadi benide ispat etsenize biz nereye atıyoruz screenleri hangi ftp bi baksanıza
![]()
O olayı biz açıkladık ve bilen biliyor ayrıca. Varsa Evaluate hakkında şikayetleriniz gidip nereye ne şikayet ediyorsanız açın.
Hadi böyle birşeyimiz var gidip oraya sysmessage ile ekran görüntüsünü almak istediğiniz oyuncuyu seçin diye birşey mi yaparız komik olma
Ayrıca ercan gerekli açıklamayı yapmış rof üzerinden, bu işin içerisinde büyük parmaklar var dönen dolaplar çok.
Bugün ROF UO karalamasını yapan kişiler xxx sunucu sahipleri ve bir diğer yardımcısı da ercanın kaynak kodlarını sattığı G-defender yani Bayramdır.
Hadiyin allah ıslah etsin sizi.
maddoq : Burada rof ucuz yırttı diyebiliriz.
Açıkça Rof'un hataları belli,
-Güvenlik sistemleri hakkında oyuncularına bilgilendirme yapıp rızalarını almadılar.
-Günvelik ile ilgili aldıkları sorumluluğu korumada aşırı amatörce davrandılar