Luciana :
Sunucuya girmeden önce klasik açılır kapanır tarzında bir yorumda bulunmuştum. Ancak sunucu eski günleri hatırlattı güzel bir sunucu Narderia vak'asından sonra pek aktif oynar mıyım bilmiyorum ama oynayacaklara tavsiye edebilirim. Kaliteli.
İşte önyargılarından kurtulmış eleştirel bir bakış açısı geliştirebilmiş karakterli bir oyuncu. Benim de tek istediğim bu gelin kaliteyi bu arkadaş gibi kendiniz görün beğenemezseniz de yolunuz açık olsun. Ne ownerim ne yetkiliyim kendi halinde bir balıkçıyım oyuncu nicklerimi de yazdım zaten brit limandayım beklerim Soykaster diyorum

hem başlayanlara da 20k vaadediyorum owner olsam en az bi 50k verirdim
Allah korkusu olayına da gelince bir şakaydı yalnızda sebebi de yetkili arkadaşın imzası;
Aldanma Insanlarin Samimiyetine,Menfaatleri Icin Gelirler Vecde , Vaadetmeseydi Allah Cenneti O
na Bile Etmezdi Secde Yazmış bu sebeple öyle olduğunu düşündüm. Şaka bi yana ben kalitenin yanındayım hiçbir çıkarım ya da kazancım yok gelin eğlenelim keyfimize bakalım şu oyunu oynayan kaç kişi kaldık zaten bırakın kavgayı dövüşü de gelin tadını çıkarmaya bakalım lütfen.