Merhaba , uzun yıllardır ultima alemınden uzak kaldım (tek tük 1 - 2 aylık denemelerim dışında) . ama sık sık forumları takip ediyordum , şöyle bir konuya deginmek istiyorum ; bugun yine forumları okuyordum ki yakın zamanlı acılmış 2 sunucunun tum özelliklerini ve yöneticilerinin uslup larını dikkatle inceledim . ve buraya yazma geregi duydum . lafı uzatmadan söylemek istiyorum renew uo isimli sunucu her açıdan kalitesini ortaya koymuş durumda ---- Hele n...a isimli , alt başlıktaki sunucunun yönetici arkaşının üslübu oyuna bakış açısı gerçekten rezalet --- Simdi anlıyorum ki Ultimanın bu duruma gelmesinde bu şekilde yönetici ve sunucuların çok büyük etkisi olmuş neyse asıl söylemek istedigim Renew uo yöneticilerine ; bu kalitede ve gerçekten emek gerektiren böyle sunucuyu oyunculara sundukları için gerçekten Teşekkürler .
Şaibeye ver bırakmamak adına ; U-S de kullandıgım üyeligin açılış tarihine bakabilirsiniz , renew ile en ufak bir alakam yoktur . Hatta şuanda pc de Ultimada dahi bulunmuyor

ve büyük ihtimal ile oyunada başlamayacagım. Ama sunucunun güzelligi , verilen emek , oyuna bakış açıları gerçekten çok hoşuma gitti . En azından bir teşşekkür'ü hak ettiklerini düşündügüm için sabahın 6 sında buraya yazdım .