Conan53 : paganla bir alakam yok benim sen çok boş bir adamsın dostum sadece boş boş anlamsız konuşuyorsun hala sordugum sorunun cevabını vermedincevabını veremeyecegin şeyleri yazma birdaha
ha tabi sana bir görev verilmişse eger tüm serverları kötüle sana ödül verecegiz tarzında falan kötüle tabi kafana göre ama biraz mantıklı olsun yani cevabını verebilecegin şekilde kötüleki bir anlamı olsun
zippo : Gerçekler acıdır. Kendi ağzınla söylüyosun baksana deneyeceğiz tekrardan.. tekrardan... tekrardan..
zippo : İkinci üniversite canıms. Daha fazla yorum yapmayacam.Bu konuya yorum yazarken aşağıda ilgili başlıklar var orada pagan uo kapandımı yazıyor gülceğim geliyorHele bi açılsında akıbeti ne olacak bakalım.Hatta açılabilecek mi onuda merak ediyorum.
Smook : O kadar fırçadan sonra yazı stilini değiştirmiş aferim. Pagan ile ilgili yazılan her yazı seni rahatsız ettiğine göre, ya pagan yönetimindesin, ya da pagan editisin. Fake nicklerlede " belki vardır oynamış olan, pagan açılıyo haberiniz varmı ? " şeklinde buram buram reklam kokuyosunuz. Haberim yokmuş gibi çek panpa 8) bizde yiyoruz tabiki. yıl 2016 olmuş gördüğüm en dandik uo sitesi desem abartıyo olmam sanırım.Ne yapayım o kadar yazdım anlamadın. Bende izah şeklimi değiştim bakıyorum da yine anlamıyorsun. Dandik insan malın iyisinden anlamaz boş ver sen anladığın dallarda kal. Mey biter saki kalır,Her renk solar haki kalır,Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır.. Bu kelime senin içinde geçerli!!!
Kıçı kırık pvp shardların bile sitesine kalitesine bak. www.eva.gen.tr, www.rest.gen.tr .Paganın leş sitesine kayıt olmaya bile girmez kimse.
bgchner : Fake hesap demişsinde sadece iftira atmaktan öteye geçemiyorsun bu başlığa yazı yazan tek doulayo tanıyorum.Ayrıca site adminlerine ip kontrol ettirebilirsin.Site konusunda eleştirilerinize katılıyorum bencede kötü bir site.Staff kadrosundasınız muhabbetlerine gelecek olursak stafflıktan anlamam nickim roslyn gariban bir oyuncuyum.Başlığı açtığıma pişman oldum bukadar seviyesiz yaklaşım olucağını beklemiyordm