:yes:yes:yes:yes:yes
Smook :
Ruijin :
Yorumlara Bakıyorum Çoğu Boş Yorumlar Smook Ve Zippo Size Anlam Veremedim. Bırakın Millet Ne Yapacağına Karar Versin Size Ne ?? Yok Şu Yok Bu Yok Bilmem Ne Boş İşler Bunlar. Pagan Tutmaz Revo Bitik Vs. Vs. Muhalefet Bence Siz Bu Kadar Sızladığınıza Göre Bu Server Tutucak Bırakın Sazanlığı Milletin Emeğine Saygı Duyun Boş Propağanda Yapmayın.
13 yaşındaki ergenler gibi sürekli shift tuşuna basmaktan parmakların ağrımadığımı çocuğum ? sayende nostalji yaşıyorum ilk okul yıllarımı hatırlattın, 4. sınıfa giderken öyle yazıyordum bende şekil gözüksün diye
Sen ya büyümemişsin, yada hala 13 yaşındasın ? Ha bu arada TDK'ya katkılarından ötürü teşekkür ederim. " Propağanda " diye yeni bi kelime eklenmiş oldu sayende. Türkçen, uslubun, yazım stilin kepaze ötesi..
Sen sus bence karışma büyüklerin işine evlat 8)
Kendi Kendine Yaşım Büyük Diye Geçiniyorsun Oysaki Bakıyorum Bir Embesilden Farkın Yok. İstedigim Gibi Yazarım Sana Dokunan Yanı Ne ?? Ayrıca Yazdıgım Yazı Sana Bu Kadar İçerlemişki ( Bilmiyorum Ne Kadar Girmiş) Böyle Bir Alaycı Uslubla Takılıyorsun Şeklinin Ve Şemalinin Ne Oldugunu Gösteriyorsun. Bence Daha Fazla Cahillik Etme Git Başka Yerlerde Aramak İstedigin Kötü ( Küfür , Argo , Hakaret) Kelimeleri Ara Derim. Yaşım Büyük Diye Geçiniyorsun Lakin Gerçektende Cahil Embesilden Farkın Yok
** tahrik edici ifadelerden kaçının
Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-07-27 12:01, 8 yıl önce)