ezooo :
Harbiden kafayı yemişsiniz. Konuşma kaydından bahsettikleriniz skype daki yazısmalarsa annenin bananı aldattığına dair elimde kanıtlar var. Terbiyesiz olan sizsiniz beyler. TNS'nin hiç bir sunucu ile yakından uzaktan alakası dahi yok. Alıp veremediği de yok kimseyle. Her gün gelen saldırı kayıtlarını söylüyorum burağa sana cıkartsın yollasın istiyorsan her gün 4-10 gbps arası saldırı alıyor. Aylık sınırsız olan trafiğinde 400gb data transferi olmuş. Sırf gelen packet load larından. Sağa sola kulak asmayı kesip işinize baksanız hiç kimsenin de huzurunu kaçırmazsınız. Sana her kim ne yapıyorsa git hakkını ara. Elimde yok şu kaydı var yok bu kaydı var yok bu şöyle diyerek laf sokusturarak insanların asabımı bozmaktan başka birşey yapmıyorsunuz. Ayrıca Efe Tatar dediğin elemanla da burak'ın skype da daşşak muhabbeti yaptıklarından başka yakınlığı da yok. Yok saldırı tekniklierini öğretmişmiş. CIA Miami olmus burası da haberimiz yok sdfdfgdfg
Asla unutma başkasını bilmem ama ben herkesi bir tutarım internet üzerinde olan her konuşmam loglanır resimlenir 10 sene önceki beni ilgilendiren bir durum var ise bile anında çıkarırım.Skype konuşmasını sanmışsın sor bakim burağa okanı aradınmı aramadınmı de neler konuştun de ne diyecek merak ettim.Ben bu saldırıların başlangıç zamanından itibaren ve firmam gereği müşterilerimden dahil kimin ne attığını (video,ses kaydı,ekran görüntüsü)gibi herşeyi bir belge olarak saklayan biriyim.Üstelik Fırattan numaramı alıp arayan da o git bi sor gerektiğinde zaten bu dosyalarda yayınlanacak open source olarak dağıttığını bahsettiği bir yazılıma herkes ulaşamıyor ve illegal işlerde kullanıyorsa yapımcında suçlu görülür şimdi git tns nin topic ine orda takıl burası senin ezber bozabileceğin bir yer değil kapasiten yetmez sana vereceğim son mesaj olup bunu bile attığıma şükret ona bile değmezsin şimdi yoluna
Unutmadan anneyi karıştırmışsın unutma anneler kutsaldır.Ama seni doğuran ananın ben . neyse
Bu konu Elmoth tarafından düzenlendi(2014-02-15 21:55, 11 yıl önce)