Öncelikle iyi akşamlar;
Saygılı duruşumuzu son zamanlarda bozmamak için oldukça zorlamaya başladık.Çünkü saygıyı haketmeyen insanlar çoğalmaya başladı.Bütün Elmoth Oyuncularını ilk olarak selamlamak ve saygılarımı iletmek isterim çünkü ciddi anlamda hepsi ama hepsi birbirinden değerli insanlar ne benim onlardan nede onların benden en ufak bir farkı yok kendilerinin açmış olduğu bir sunucu gibi görüp sahip çıkması ciddi anlamda duygulandırdı demekki doğru yoldayız.Beklemede olduğumuzun farkındayız lakin bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor bugün basit bir yerden alınacak bir sunucu alıp açsak yine aynı şeyler olacak yine bu tarz insanlar türeyecek istediğimiz bumu arkadaşlar?sipariş verildi parası ödendi en iyisi olsun denildi rahat oynansın diye bumu bizim hatamız?Sabırlı olmamız ve kenetlenmemiz lazım.İçimizde olmak istemeyen arkadaşlarımız bir başka sunucuya yönelebilir sonuçta onlarda bizim gibi insanlar lakin dikkatli seçin boğazından haram lokma geçen insanların sunucusu olmasın kul hakkı yiyen insanlardan kuruluda olmasın sizi yarı yolda bırakırlar.
İlk olarak fake acc ler olduğunu iddia eden kişilerden başlayalım;Biz ne fake acc kullanırız nede multi kullanırız ve hatta nede para için ne saldırırız nede item satarız bizim bu oyundaki bakış açımıza ters konumuzda cevap yazan kişileri ultima strike yönetimine bildirin kimin multisi varsa banlanır heleki bu yönetim ise kesinlikle banlansın lakin multi yok hepside değerli oyuncularımız adam gibi adam olarak tabir eden insanlarımız.Örnek almanız gerekir emin olun..
İkinci konuya gelirsek saldırı yok fakat amatörler denilmiş merak etmeyin bütün dosyalar avukatımızda dün teslim edildi ve datacenterlarla görüşmeye başlanıldı.Pazartesi yada salı günü gereken işlemlerin devamı yapılacak.Biz çok gördük sizin gibileri saldırıp hesap numarası yollayanlarıda gördük mahkemeden psikolojik sorunu diye belirtilip salınanlarıda o kendini çok iyi bilir.Fakat kurunun yanında yaşda yansın ne bana ne bir başka sunucuya saldırı yapılmasına karşıyım emek var emek öpücük vermiyoruz firmalara ciddi paralar veriyoruz.Bir kısım insanlar gibide sağı solu dolandırmıyoruz.Bizi en iyi üyelerimiz bilir başkasının bilmesine gerek yok gayet açık.
Üçüncü konuya gelirsek Jackrox adlı arkadaşın konusu tahmini olarak herhalde 7 8 senelik bir arkadaşlığımız olmuştu yıl yanlış hatırlamıyorsam 2010 olması lazım bu serhat denen arkadaş geldi sunucu açalım biz bizi tanırız senelerdir dostuz vs vs dedi iyi dedim ve işlemlere başladık siteyi kuran benim verdatada bana ait sphere deseniz zamanında paylaşılan bir sunucunun pack iydi üzerinde bazı düzenlemeler yapılıp grafiksel düzenlemeler yapılmıştı.Daha sonra bize bir connector lazım oldu Raiden diye yine çok eski bir arkadaşımı dahil ettim sunucuya tabi serhatında haberi vardı orhan connectoru yaptı teslim etti sunucuyu kiralayan ve domaini alan serhattı fakat ödemeleri ortak yapılıyordu neyse birgün bu arkadaşla bizim orhan tartışmış geldim acc ler banlanmış

sonra baktım makina şifre değişmiş ve son sözü söylüyorum

sizinle işim bitti domain bende sunucu bende sphere web host hepsi bende connectorude bedavaya kurdurdum size mis gibi siktir olun gidin dedi sonrasında başka bir platformda emeğim olan herşeyi paylaştım ve sunucu kapandı.Şimdi bu şahıs gelmiş diyorki çalıntı fake sahte benim alttaki resime bakın ve kararı siz verin çalıntımı hırsız o mu ben mi kararı siz verin.Bakalım aynımı değilmi üstelik o da bana ait ve kendi malım olan birşeyi kullanırken ona buna sormama gerek yok sanırım?Bakın bi zahmet aynımı...