morghulis :
ben de bu serverda subattan beri oynuyorum. bir çok şey gördüm. sorunlar elbette oldu server kaynaklı veya playerların çıkarttıgı sorunlar. ama düzeltilemeyecek veya telafi edilemeyecek şeyler değildi ve öyle de oldu. son güncellemeler ile oyun içinde sıkıntısız bir şekilde oynanabiliyor. lag yok dc yemek yok donma yok. benim pcde pcu zorlaması olmuyor olanlar varmış bunun için de bir yama hazırlığı içindeler. Actionu canladırma çabaları da herkes tarafından destekleniyor su an. bu saatten sonra servera gelecek arkadaşlar bence sorunsuz bir serverda kalan kaliteli saygılı player va stafflarla güzel vakit geçirebilirler bence.
düne kadar oil clothla para kazanmaya çalışan zavallıydın o ingotun zor çıktığı zamanda eşşek gibi kastığın setleri buglı paralarla aldılar ettiler bu arada haberin olsun

arkasında durduğun server emeğini 10 dakikalık çabayla sömüren tipleri banladı diye kandırdı seni rename attı devam etti sen devam et böyle.
bu arada multi konusunda kapı gibi bir kanıt daha.
serverda multi açılmıyo yeeea modunda takılan haywansever
https://hizliresim.com/aqMP5z
serverın sahibi multi açılıyor diyor.adamın yorumunda multi yok diye kabız eşek gibi dolanıyordu. dediğinin arkasında dursana mertçe?
o forumda olan mod ruhsuz denen eleman ılık zaten erkeğe yakışmıcak tavırlar peşinde. serverda normal adam yok ki lavuğun teki çıkar ben serverın sahibiyim der guild banlar sonra yarın banlanır forumunda ılık dolaşır 40 yaşına gelmiş hala oyun oynayan tipler staff olduğunu gizlemeye çalışıp enselenir buda palavra sıkar.
oynayana iyi eğlenceler dilerim.