Virtune box kurup sanal pc yapıyosun sanbox la 2 sindende 2 şer acıyosun sandbox kayıt defterini düzetip cahilsin sus bari plz ...Sabaha kadar 4 balıkcı makro bırakıyosun 40 sos dusuyo tanesi 100 k gel :D
haha sileli çok oldu malum sürekli hack oldugundan şükür nebula oynuyorum.Yanından geçemiceğiniz bi server en azından kimseye r name wermiyolar banladıklarına =)
Adamin hic bilgisi yok ki anlatamazsin 4 degil 10 tane de aciliyor.stafflara sor inkar etmicekler herzaman aciliyoedu zaten.speed de aciliyodu sadece dogru programlari bulmaniz gerekiyor.ama soyle bir sey var ister 10 balikci ister 50 balikci olsun sunucuda paranin onemi yok hicbirsey alamazsınız.
Neyin sidiğini yarıştırıyorsunuz arkadaşlar ?
haywansewer : Bgchanner iddia noldu vazmı geçtin? başlamışın yine eziq bozuk konuşmaya. Çok güveniyorsan gir iddiaya.

laflara bak laflara yasin kac cicikiz
Banlanmadım ki onuda anlamıyo şuan sen git yetkili biri gelsin ya =) Hiç bi bilgin yok senin safi konuşuyosun ..
Ownerın bile easy açmayanı göster diyor serverda sus ve otur!
çok komik ya bu çocuk sdhfhsdfhsd :D
Serverda 2 staff olsa daha iyi olacak gerisine gerek yok

thingol,glorfindel
Sen kimsin ki sana açiklama yapmak zorundayim, ne sıfatla burada sorabiliyorsun?
haha nie söyliyim 1 m i 2tl ye satıyorum suan kafam rahat satınca söylicem mciklerim bitsin =) Söyleynce banlıyosunuz ya şeffaf Blue
Haywansever blue mi?
Aynen blue ama tabiki kabul etmicek bide biri şu adam ceza verse sürekli hakaret bebe bilmem ne hiç eleştirilere açık değiller ya nerde kaldı şeffaf pardon 10 konu sildiler bug edit vs adı altında :D soryy
gireyimde bir bakayım dedim kayıt olmayı beceremedim ya :))) herseferinde yanlış güvenlık kodu girdiniz dedi
hadi dedim connectoru indireyim de saçma sapan bişi indi :) hadi dedim foruma kayıt olayım dedim oda demezmi admin onaylı hadi dedim canlı yardım dan yardım istiyim dedim onlin kimse yokmuş oradanda terso oldukmu sanırım bu bir işaret olabilir ultimaya geri dönme diye:)))
oyun acc acılmadıki :) 40 yıllık ultimacıyız kayıt olupta acc açtıramadık :))) hadi dedim 1. yanlış oldu 2. maille denedim oda pert:)
bir hevesle dalacaktım bütün şevk geri tepti :)
hahahaha koptum valla yok giremedim valla ama olsun adam sevinmiştir kimse o :))))
kayıt oldum açılmadı başka acc ve maille denedim oda açılmadı bende ümidi kestim :=)

not: bir arkadaşım ie den yapma acc işini dedi uyandırdı :)
ah bunu o acc kayıt yerine not düşselermiş ya :) ie den almaya kalkanlar ümidi kesip bırakıp gitmişlerdir :)

Bu konu Netzuk tarafından düzenlendi(2014-04-20 23:47, 11 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.