MillyOnda1 : he bir de bahsettiğiniz klasik role play içerisinde yer almıyor role play adında sunucuyu açmamanızı öneririm.. aksi halde haklı tepkiler çekersiniz.. power play sunucu olarak giriş yapabilirsiniz diye düşünüyorum..
role play karakterini kendi yerine koymaksa sen suankı halını koyabılıyorsun fakat başakaları koyabılıyormu bılemem ? önce ortamın buna ayak uydurması gerekır ve üstelik şuankı role play sunucuların nasıl Rp Yaptığını herkez bılıyor Role Play Diyiğ Sunucuda Kufur Eden Stafflar Soz Konusu Bence Asıl Role Play Sıteye Rp Yazınca Rp Olan Server Yerıne Saygısızlıgı Engelleyen Ve Senı Karakterıen Daha Cok Benzetmek Isteyen Sunucuya Denılmesı Gerektiğini Düşünürüm ..
batuhan92 :Başklarının dusuncelerını yansıtmada yapsan,çoğulda konuşsanda yinede teşekkurlerMillyOnda1 : he bir de bahsettiğiniz klasik role play içerisinde yer almıyor role play adında sunucuyu açmamanızı öneririm.. aksi halde haklı tepkiler çekersiniz.. power play sunucu olarak giriş yapabilirsiniz diye düşünüyorum..
role play karakterini kendi yerine koymaksa sen suankı halını koyabılıyorsun fakat başakaları koyabılıyormu bılemem ? önce ortamın buna ayak uydurması gerekır ve üstelik şuankı role play sunucuların nasıl Rp Yaptığını herkez bılıyor Role Play Diyiğ Sunucuda Kufur Eden Stafflar Soz Konusu Bence Asıl Role Play Sıteye Rp Yazınca Rp Olan Server Yerıne Saygısızlıgı Engelleyen Ve Senı Karakterıen Daha Cok Benzetmek Isteyen Sunucuya Denılmesı Gerektiğini Düşünürüm ..
herneyse gerisi size kalmış ben sadece şuanki ultima topluluğunun bakış açısını yansıttım karar sizin başarılar..
batuhan92 : provakatörlük ?pekala tamam sizinle tartışmıycam ama ben ve xwerswoodx'un düşüncelerini bu platformdaki herkes taşıyor bundan eminim:) bu platform da yenisiniz o yüzden kimin ne gibi bir bilgiye birikime yada düşünceye sahip olduğunu bilemeyebilirsiniz.. serverınıza laf ettiğimiz yok sadece öneride bulunduk uyup uymamak kendi kararınız..
batuhan92 : gençliğe? siz yaşlımısınızben 24 yaşındayım.ben akıldan degıl davranışlardan bahsediyorum sevgili arkadaşımbence akıl yaşta değil baştadır.. aramızdaki yaş farkı 5 tabi girdiğiniz yaş konuşmalarınızla doğru orantıda ise
lütfen konunuzu daha fazla saptırmayın yardımcı olacak arkadaşlar varsa ilgilenirler..