xwerswoodx :
Wampires Role Play bu guilddekiler rp yi başlatan kişiler diil ... bu birincisi 2.side orta çağ role playı die bişi vardır çünkü ooyun orta çağda geçiyor tabiki gelişmeler olacak ama bir anda cs ile blmem ne ile karşılarına çıkmak direk gelişmek demek böyle birşey söz konusu die bişi olamaz rp dede moongate die bişi olmaz normalde... bende sana rp nin orta çağda olduğunu hatırltayım...
Reklam yapmak ıstemezdım ama Yaşın 17 geçmişini yalnış bılıyorsun.Sanane Ile hayat bulan ıltım sylveria ıle kvamına geldı ve Wampires guıldı Sylveriada oluştu cunkı sen oynada freezıntıme bıle olmadıgından rp yapabılcek bır zeka ve ortam yoktu. oyunu kımse cozememıştı ben attıgım wortexe allcome ceken abımı bılırım..Sylveriada oluşan Wampires Guıldı Nebulada Dewam Ettıler Ve Sunra Xeheron sucunusuna geçtıler
buadamlar gunlerce kıtap okuyor ve clan başkanları orta çağ hakkında bırcok ınsandan cok bılgıye sahıp oldugunu soyleyebılırım..bunlardan ıyı bıldıgını kanıtlıcak bırı olcagaını sanmıyorum senın rp annayısına ve duygularına saygı duyarım fakat yazılırımı yanlış algılyorsun
karşılarına çıkmak direk gelişmek demek böyle birşey söz konusu die bişi olamaz rp dede moongate die bişi olmaz normaldedırek gelışmek dıye bırşey yok zaten ben allskills 100 gıbı bırşey bahsetmedım yaptırdıgım turnuvaların adlarınında Cs Oldugunu Soylemedım benzetmeyle acıkladım bunuda belrıteyım.Dalgacı davrını ve bılgını yaşına bağlıyorum umarım dalgacı v alaycı tavırlarından vazçersın yada bu topice busekılde konusmalar yansıtmassın.demınkı satırında bende bılmıyordum okudum ogrendım yazmıştın şunuda belırteyım 1 kere okuyupta rp uzmanı olunmaz dedıklerıne emın olabılmen ıcın baya bır okuman lazım..
(bende slothereden öğrendim gerçi biliodum ama pp ile ters biliomuşum:S)
ultımanın 2 cı serverı sylverıa oldugundan we wampıres orada oluştugundan dolayı ultımanın ılk rp guıldı orasıdır(trdeki)bence sen bırşey bılmıyorsun sadece ondan bundan duydugunla bırşeyler ıdda etmeye calışıyorsun yarın gıne bı topıc acarlar Milyonda1 den ogrendım dersın
Bu konu MillyOnda1 tarafından düzenlendi(2009-07-26 12:00, 15 yıl önce)