Nelph :ShR : Wildgenie bence en iyi connectorcu şuan Trina'nın connectorunu kullanıyoruz hiç şikayetim yoktur gayette güzel bi çalışma yapıp ortaya güzel bişey koymuş.(Trina adını lekelicek bişey yapmaz başarılar Trina.)
Sunucunda player olmadığı için sorun yaşamamış olabilirmisin ? yalnış anlama sakın cünkü trina nın dediği kelime " tüm playerlar sende zaten " kelimesi üzerine konusuyorum.
Hiç şikayetim yok demişin ancak yukarda belirttim Tek sorun bizde oluyordu yada yaptıgı program player sayısını kaldırmıyor olabilirmi bilimicem.
Ama abartısız söylüyorum 800 kez sunucu connectör sorunu yüzünden gitti
G-Defender : Hakkımızda yazılanlara sadece gülüyorum ; Nydrian(Mert GERÇEK) , isimli kişi en iyi wildgeine demiş tamam o doğru o adam 10 yıldır o işi yapıyor haklısın ondan sonra Ercan demiş burada dur bakalım burada yanlışsın kardeşim ercanın connectorunda çok problem var, ben burada yazmıyorum ama ilerleyen günlerde açıklamasını yaparım + ercanın connectoru çok iyi diyorsun madem kendın al kullan neden kullanmıyorsun kardeşim? + Ercanın connectorunu alanlar neden vazgeçti açıklamasınımı illa yapsınlar ben söylüyüm (habire client göçme , hatalar vs) kısacası insanları kandırmaktan vazgeç.
G-Defender : İlerleyen günlerde daha iyi açıklamasını yapacağım merak etme @pyramid uo fucker yazdım die idda ediyorsun başkasının kaynak kodlarını alıp editliyorsun aferım sana sen kralsın, kendini büyük göstermek için fake üyelikler açıpta insanları kandırma bari..
cani :G-Defender : İlerleyen günlerde daha iyi açıklamasını yapacağım merak etme @pyramid uo fucker yazdım die idda ediyorsun başkasının kaynak kodlarını alıp editliyorsun aferım sana sen kralsın, kendini büyük göstermek için fake üyelikler açıpta insanları kandırma bari..
UO fucker ile connector konusunun ne alakası var? İnsanları kötülemek için kalkışmayacağın yol yok, helal olsun.