gerçekten kaşınıyorsa dalarım
çok kişiyse veya benden güçlüyse topuklarım
diğer ihtimallerde ise hiç tınlamam bırak takılsın o :D
Erkek adamın gözü korkmaz!Morarır :D Dal Allah ne verdiyse :)
Bütün Bursa gelsin, Bütün Bursa'nın Polis alayı gelir ben çağırsam eheuheu :D
Ark Bursa Polisinin Genel Müdürürünün oğlu :D
- Kavga etmeden dövüşürüm.. :)

Kimle işim varsa onu alirim karşima arkadaşlarim gelir eğer yanindakilerin mudahelesi olur ise bizimkilerinde fena şekilde olabilir..

Bu konu HP-Nexiel tarafından düzenlendi(2008-04-15 17:31, 17 yıl önce)
Kanglaoo :
Pyscho_Teller : Kavgam Olsa Adam Çagırmam Kendim HaLLedirim Ama Eger Karsımdakiler Cok Kisiyse Tüm Bursayı Cagrırım.
Tüm bursa zaten senden haber bekliyor =)
Kavga olsa kendim halletmeye calısırım. Gücümün kesildiği yerde olay büyürse Allah büyük =)

Evet Tüm Bursa geLir. Sorunmu VaR ??
@Pyscho_Teller
Vaovv baksana simdiden korkmaya başladım. Mazallah şimdi bursa mursa cıkar gelir izmire.
Pardon=)
Ankara tanıdık çok , ama Trabzon çağırdımmmı teksas olur :yes:yes:yes:yes :P :P (işim olmaz başkası ile ) şaka tabi
Tek kişi konuşarak zaten döverim ha illa fiziki bi dayak ıstıyosa şıkların her 2sınede varım
Kavga etmenin boş iş olduğu kanaatindeyim. Fakat bir kavga gerekiyorsa teketeke her zaman varım ama eyer adam başkalarına güvenip adam topluyorsa benimde zaten çevrem söylememe gerek kalmadan yanımda olurlar eminimki. Ben benim için belaya girecek kişiler ile arkadaşlık kurarım aynı şekilde onlar için bende belaya girerim. İyi gün dostu istemez ortalıkta çok var zaten.
Kavga olsa annemi cagririm hepsinin kulaklarından ceker :D
ve isyan yapmam :)
@Pyscho_Teller
hacım be ben gelemem bu akşam yarın olsun şu olay ;-)
O kavgacı yaşları oluyor insanın 10.cu sınıf civarı parlayan bir şey(ben de öleydi en azından) şimdi atlattım o dönemi .

Kavga edecek noktaya gelmem konuşarak çözülmeyecek insan tanımadım daha!

Dipnot:Karşındaki sıska cılız bir şey olsa bile atacağın bir tokat onu muhattap aldığını gösterir. :)
Novice
0.1
adamına göre değişir.

Mesela başıma bir çocuk dadandı bugünlerde yarım kadar bir şey senni döverim seni maffaderim vs vs şeklinde laflar ediyor.

Burdaki olay nedir ?
ben bu çocuğu dövemezmiyim döverim. Ama Burdki Marifet Nerde ?

kızların yanında yapmadığı sürece sorun yok :P
Hayatim boyunca kavgalarimi kendim halletmisimdir, adam cagirmam, her zaman oturup konusma taraftariyimdir cunku arada mutlaka bir yanlis anlama vardir ... Genelde cogu konusarak halledildi, dedigim gibi yanlis anlasilma oldu ... Bir kacida kavgayla sonuclandi ama onlarda uslandi ozurunu diledi :) Allaha sukur 1 kere dayak yedim onda da, bayagi kisiye karsi tek idim ama sonucta o toplu insanlarin arasinda bile benim sorunum olan adama vurmam benim icin yeterlidir ki ellerim her zaman agirdir ve egitimli biriyimdir kavgada ... Genelde tek vurusta yigarim :) Ama kavga hicbir zaman hicbir sorununuzu cozmez, cozemez...
Aga Vallaha Hepinizin ki bi başka ben Vallaha isterse grup olsun isterse teke tek

teke tek te girerim ya dayk yerim yaa hastanelik ederim çocugu

gurp kavgası ise kaç kişi olursa olsun gene tek giderimmm bu gune kadr da hiç kimseye arkasından dalmadım kavgama adam çağırmadım ...

Dayak Yediysemde Hiç bişey olmadı adma lar beni dovdu ben yerden kalktım hade dovdunuz gule gule :D gorusmek uzere dedim gittim :d

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.