Arkadaşlar İki Şık

a)Kavgan Olsa Adam Çağırırmsın[ Kaç Kişi Toplarsın]

b)Kavgan Olsa Tek Alayına İsyan Mı Yaparsın!!!
Kavgam Olsa Adam Çagırmam Kendim HaLLedirim Ama Eger Karsımdakiler Cok Kisiyse Tüm Bursayı Cagrırım.
Gider anlaşırım yada teke tek dövüşürüm. Zamanın en büyük savaşlarında bile adam kaybetmek istemeyen taraflar teke tek dövüşmüştür
Kendim için kimsenin başını belaya sokmam

ya kendim döverim yada kendim dayak yerim

adamlar uslanmazlarsa karışmam :P

Yeminimi Bozdurmayın Uleyyyn :D:D:D
Yok Be Deli Kanlı Kalmadı ki Teke Tek Yapasın Ben Ne olursa Olsun Arkadas Larımın Zarar Gormesini İstemem
bu topic ne abi :D
Benden Güçlü Olsa Bile İki Tane Patlatırım Ama Dayağımı Yaerim Mlsf .. [Tekte ] Ama Aynı Güç İse Bırakmam Adamı

Grup Kavgası : EN AZ 10 EN FAZLA 30 KİŞİ :)

ABARTMIYORUM BU PLATFORMUMDA ÇOK MAHALLE ARKADAŞIM WAR 8)

Kavgada İyi Olamsamda Güreş Alanında Çok İyiyimdir :)
Kavgaya ne gerek var*
:huh
birinin ağzını burnunu patlatsanda yediğin bi yumruk sana zarardır kavgadan sonuna kdr kaçınırım ;) konuşurum öle halletmeye çalışırım
Tabikide Oylede .... Ya Adam Niyeti Bozmuşsa :p
Pyscho_Teller : Kavgam Olsa Adam Çagırmam Kendim HaLLedirim Ama Eger Karsımdakiler Cok Kisiyse Tüm Bursayı Cagrırım.
Tüm bursa zaten senden haber bekliyor =)
Kavga olsa kendim halletmeye calısırım. Gücümün kesildiği yerde olay büyürse Allah büyük =)
@Kanglaoo
+1

kimseye karışmam kavgadan yana değilim ama bana biri ters yaparsa susmam durmam =) . Ama genelde sert durduğum için hiç kavga yelkenen olmadı bana :)
Hemen babanemi ararım bastonuyla gelir iki combo :utangac2

Ben vurur kaçarm :D
Konuşmadan kavgaya girmek akıl karı değildir.Kişini yediği her yumruk kendisine zarardır baktın konuşmakla bunun gardı düşmüyor sağlam bir noktasına atış yaparsın ( belden aşşağı kısmı bahsetmiyorum karı derler sonra ) yığarsın 1 yumrukta. Zaten yarma gibi adamım sataşan olmuyor ^^

Bu konu Earl tarafından düzenlendi(2008-04-14 15:22, 17 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.