cani : ya bu kadar olmaz ağlıyo yani derisini yüzerken kıpırdıyo bide kıpırdamasın diye ayağıyla kafasına basıo ben bide sessiz izledim bunun sesi varsa duymak bile istemiyorum yani.hayvanları alırken nsl tutunuyo kafese ama hayvancık yani o yere vuruşu varya onu alıp kafasını yere vurup sonra ayaklarını baltayla kesip g.tlerine sokmak lzm ama işte nerde bu o****u ç****ları bide yüzlerini kapıyolar ya varya aslında şu an içimden geçen küfürleri buraya yazsam admin banlar beni beni deil direk ipmi banlar bidaha giremem u-sye ya.off nie girdimki bu topice içim kötü oldu ya şerefsizler 5 dk kaybetmemek için uyuşturamıyolar ya 5 dk bile deil 1 dk sürmez.Nese azımı açmadan sonlandrıyım yazımı!p.çler!!napıyım dayanamadım o****unun fışkırttıkları !!

Sesi var.Hayvanların sesleri duyuluyor.Can cekişirkenki halleri falan.
onların işide o ama o kadar acımasız olunmaz ya:( uyutsalardı keske
allah belalarını versin.rezil insanlar

bunlardan birini gelceksin böle vura vura öldürüceksin

o zaman anlıycak millet.
Bune Olum Lan Böyle ****lıkmı Olur O Hayvanı Nasıl Soyuyorlar Lan En Bir Demik Et Kalıyor Hayvan Yine Canlı Şimdi Gelde Bunları Sövme İ*nenin Evlatları Ya Harbi Şerefsizlik Hocam Senin Bunu Yayınlaman Çok Güzel oLMuş Bunları Giyen Medeni Oluyorsa Medeniyetsizleri Merak Ettim Daha Doğrusu Yazıklar Olsun

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2008-12-16 22:31, 16 yıl önce)
Rexnort : Bunları Giyen Medeni Oluyorsa Medeniyetsizleri Merak Ettim.

en son lafını cok beğendim cokta haklısın
sitE BOZUK İZLENMİYOR
Site Çalışıyor Arkadaşta Güzel Bir Konuya Değinmiş Sağolsun Bir Çok Şeyi Açıklıyıcak Türden Bu Topic İçin Arkadaşa Teşekkür Ediyorum. Umarım Herkes İzler.
HEm üzüldüm hem çok sinirlendim .

hiç merak etmeyin bunun öbür dünyası da vaR ! ;)
Bunun insan versionu güney komşumuz Irak'ta mevcuttu 5 yıldır kimsenin sesi çıkmadı...
Onlar insansa biz neyiz Veya biz insansak onlar ne :O_o
[Taylan] : Bunun insan versionu güney komşumuz Irak'ta mevcuttu 5 yıldır kimsenin sesi çıkmadı...

Ne yapmamızı öneriyorsun?
tedbunndy :
[Taylan] : Bunun insan versionu güney komşumuz Irak'ta mevcuttu 5 yıldır kimsenin sesi çıkmadı...

Ne yapmamızı öneriyorsun?

insanlar gene başının çaresisine bakabilir ya hayvanlar?benden size bir tavsiye hayvanlara insanlardan daha çok değer verin çünkü ben öyle yapıyorum ve çokda mutluyum bu dünyaya ne oluyorsa hepsi insan yüzünden oluyor herkes kendi menfaati için uğraşıyor bi kerede düşünün be benden başka 7milyar kişi daha var bunlar için ne yapmalıyım en azından 7milyar kişiye yardım edemiyorsan 3-5bin kişiye et.nese hayvanlar herzaman savunmasıdır en yırtıcısı bile..
Merak etmyn Diğer Devlertlrin Gozunde Hayvandan Farkımız Yok Olsa Şuna Filistindeki Olaylar Dururdu..Deefalarca Yalvardık İsrail'e İsraildede İnsan Olduğunu Sanmıyorum Ama İsrail Bana Göre Amerikadan Hayvan Olamaz!
:D Ben u-sde yoktum bu vardı ben u-sden gittin vardı bu başlıklar döndüm hala aynı video ısıtıp ısıtıp önümüze geliyor
Okadar kişi izledi senden başka kimse bu verildi demedi.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.