Cok saçma ve vahşice.Kaçinçi yüzyilda yaşiyoruz ya bu nedir ? :no
32
some_one
, Türkiye
138.08
1195
0
İnsan bi hayvanı uyutur öyle yapar en azından.Nasıl bir canilik bu ya.Çok rezalet cidden.O kürkleri giyenler utansın...
allah belalarını versin ne diyelim bi canlıya böle davranılırmı:bagirma
*** böyle şeymi olur
Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2008-10-18 18:12, 16 yıl önce)
Onları giyerler,kendilerini çağdaş,medeni sanarlar,Allah'ından bulsunlar çeyreğine bakamadım be insan denmez bunlara
Doğru söylüyor bela okumayın.
Allah topunuzun belasını versin şerefsizler.Geldiği yerin böyle olduğunu bilipte, alanın satanın giyenin yapanın ta ana...
Şerefsizler ya harbi şerefsiz bunlar , yaziklar olsun...
Bunu buradan kaldirmanizi istiyorum , suan cok mutlu bir gündeyim ama bu serefsizlerin yaptigi katliami izleyince inanin psikolojim cok kötü duruma girdi , işte insan bunun gibi şerefsizlerle karsilasirsa katil olur baska bir tanimi yok nasil küfürler geciyorsa icimden Allahlarindan bulsunlar. Diyecek söz kalmiyor ya nasil bir vahset bu nasil bir katliam daha canli o hayvanlar be günah yazik!
Bu konu Malapagos tarafından düzenlendi(2008-10-18 19:06, 16 yıl önce)
Allah belalarını versin şerefsizler boylelerini asıcaksın canlı canlı derisini uyzup ayaklarını kesiceksin ****** çocukları
Bunlara Ben Sadece;
Şerefsz,Ruhsuz.Kanı Bozuk,Ruh Hastası,Vicdansız,Namussuz,Aciz,Adi,Kn..k,o***pu co**u,i**e ev***ı
demekle yetiniyoum ve birde canlı canlı olduruyorlar bunları giyenlerin sonu inş obur dunyadada oyle olur
söylenecek bişey yok sadece içimden sayabiliyorum ben hayvanları insanlardan daha çok seviyorum bu insanlar elbet allahın huzuruna çıkacaktır ozamanda allah onları yerden yere vurur şerefsiz adamlar o adam burda olsa allahın üstüne yemin ederim gözümü kırpmam vururum kansız vicdansızlar..
ya bu kadar olmaz ağlıyo yani derisini yüzerken kıpırdıyo bide kıpırdamasın diye ayağıyla kafasına basıo ben bide sessiz izledim bunun sesi varsa duymak bile istemiyorum yani.hayvanları alırken nsl tutunuyo kafese ama hayvancık yani o yere vuruşu varya onu alıp kafasını yere vurup sonra ayaklarını baltayla kesip g.tlerine sokmak lzm ama işte nerde bu o****u ç****ları bide yüzlerini kapıyolar ya varya aslında şu an içimden geçen küfürleri buraya yazsam admin banlar beni beni deil direk ipmi banlar bidaha giremem u-sye ya.off nie girdimki bu topice içim kötü oldu ya şerefsizler 5 dk kaybetmemek için uyuşturamıyolar ya 5 dk bile deil 1 dk sürmez.Nese azımı açmadan sonlandrıyım yazımı!p.çler!!napıyım dayanamadım o****unun fışkırttıkları !!