Merhaba arkadaşlar.. forumlara ara sıra girip elmden geldigince yardım etmeye calısıorm ve elmden gelmedigi zaman yardım istemeye giriorm ama her girdigimde Ultima online ölüormu ultima online bittimi gibi konular görüorm..Eet ultima online öldü ama bunu siz öldürdünüz...
Bu oyun 2D bi oyun görsek efektleri yok ama max pc gereksinimi 128 mb ram p3 işlemci ama sizin nasıl öldürdügünüzü söyleyeyim....
ÖNcelikle connectör koydunuz speed die bi olay cıktı engellenmedi bunu yapmak gerekti oyunun gereksinimi arttı
Sonra yok mysql baglantısı en iyi plaer en katil player en iyi guild cıkardınız pc gereksinimi dahada artıı...
Cokmu gerekli ? bunu sitede yazdırmanız hersaniye şunu şu şurda öldürdü diye yazması cok önemli birşeymi e-market cokmu önemli bşrley ndn bu oyunu bukadar batırdınız rezil duruma soktunuz??
Ben bu oyunu p3 işlemci 64 mb ramli pcde oynadıgımı hatırlarım uçardım speede ne gerek vardı normali zaten yeterince iyiydi ama bikaç kendini bilmez cıktı speed actı teot yaptı...sonra 56b cıktı teot otomatik fixlendi speed gene kaldı bu gözle görülen birşey scplede azbuz engellenen birşey siz sadece speedi fixlemek icin bkadarrrrrrrrrrr özellik isteyen şeyler yaptınız cogu playeri benim gibi ultimadan mahrum bıraktınız....Benim sikayetci oldugum sizsiniz.Öncelikle o connectörleri yazmak icin ugrasan arkadaşların emegine üzülürüm sonra o serverlere emek harcayanların emegine üzülürüm sonrada ultimanın bu duruma geldigine üzülürüm...Öldü arkadaşlar ultima yok artık..200 player xxxxx serverinde ise 2000 player bu connectörler yüzünden oyuna giremez oldu

1-) bu oyunu bukadar güzel yapan böyle afilli olmasımıdır?
2-) bir connectör p4 işlemci 512 mb ram istior bunedir

yazdıgınz oyun bukadar istemior...
3-) Toplayın kendinizi player kitlesi.. Oynamakta kolik oldugunuz oyunun anasını belliyorsunuz...