L&M'dan aşağı sigaraların fiyatlarını bilmiyorum. :)

Winston: 4,40 TL
L&M: 4,00 TL
Marlboro Intense: 5,00 TL
Marlboro: 5,50 TL
Marlboro Uzun: 5,75 TL
Camel Filtres: 5,10 TL
Camel Natural Flavor: 5,50 TL
Kent: 5,50 TL
Davidoff:5,75 TL
Parliament: 5,75 TL
Virgina: 6,50 TL
Vogue: 6,50 TL

Ayrıyetten siteden baktım Maltepe 3,10 TL olmuş Deniz :)
Lisede Sigara Olayımı :D . Sporcu Adamın Sigarayla İşi Olmas Sigara Bizi Bozar :)
Normal 1 Topik Olsa Bu Kadar Raabet Gormes Sigara Diyince galiba Herkes Üşüşüyor :D
yapın benim taktiği kurtulun :D
Alın bi orta boy nargile bakın keyfinize
@Death_Rider

Dışarıda da yanımızda taşıyalım demi 10 dakika da bir közünü değişelim. Taktiğin süpermiş :) Herneyse konu bayağı muhabbete dönecek gibi aşmayalım...
death rider hangi şehirdesin ve ne kadara aldın ama küçük boy istiyorum ben böle 3-4 karış falan uzunluğu onlardan
tek bir çare kalıyor esrar :D bu bile daha ucuz be :P şaka haa ciddiye almayın sakın :D
Esrar Dedigin Cigara Galiba :)
Master
59.2997
Death_Rider : yapın benim taktiği kurtulun :D

Hocam nargile bildiğim kadarıyla sigaradan daha beter bir şey naptın sen hiç mi acımıyorsun ciğerlerine =)
Zam gelmeden stok yapalim o zaman 5-10 tane x)

Spawnsas : naptın sen ? Parlament yanlış hatırlamıyorsam burda 3,00 TL.Artık 3,50 TL olucak.Belki ilden ile değişiyordur ama bizim burda parlament 3,00 TL.Parlament benim mideyi bozuyor ya+büyük tuvaleti getiriyor{ne biçim sigara}:O_o.Winston,Lake,Maltepe ne kadar biliyormusun Narsia ?:)
Parlament en guzel sigaradir ve 5.250 fiyati. Sen sahtesinden icmissindir. O fiyata anca sahtesi olur zaten.

Spawnsas : seninkisi özel okul berkay:)
git köşe bir yere birşey olmaz.kocaman okulunuz vardır sizin.bizim okul minicik.Birisi görse beni okuldan banlar:D

veya kickler:p
Okuldan atilma gibi durum yok.63 (yanilmiyorsam) tl ceza kesiyorlar. odemiyorsun hic birsey olmuyor x)

ayrica senin daha yasin kac ki sigara iciyorsun :s

Death_Rider : yapın benim taktiği kurtulun
Nargilenin zarari sigaradan 7 kat daha fazladir. Ama verdigi zevk paha bicilemez x)
hayır 6 kat :D
Yuh be kardeşim zam üstüne zam koyuyolar of of
Cebimde 20 lira para var bu benim 1 haftalık sigara param günde 1 paket bitirdiğimi ve Winston içtiğimi var sayarsak vay halime.
yakında millet çay sarıp içcek.
marlboro dan başkasıda olmuyor, gidip adi şeyler içip üstümümü kokitiyim keşler gibi çevremde üstüm sigara kokması beni çok kötü duruma düşürür 5.50 de koymaz ^^ bari öldürüyorsa kaliteli ölelim ^^

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.