Yolunmak istemiyorsan alma sigara bukadar basit.Ben onlarin bizim sağliğimiz için yapmadıklarınıda bılıyorum.Fakat olaya bu yönden bakıyorum onlar maddı yönden bakabılırler , ben bu zammı sağliğimiz için yaptiklari yönünden bakıyorum onlar istedikleri yönden bakabılırler.Her türlü yoluyolar zaten bizi.Sigara alip hem extra yolunup hem extra zehirlenelimmi.Bence dahada pahalansin pahalansinki liseli arkadaşlarimiz sigara alacak parayi bulamasinlar.Nekadar pahali olursa okadar iyi bence.Iddaa denen oyunda yaş siniri var fakat kimin umrumda kimsenin , sigaradada öyle ailevi problemleri olan okulla ilgili sorunlari olan kişi sigaraya başliyor , neden en ucuz yönden rahatlamak için , o rahatladiğini saniyor aslında zehirleniyor.
Konu siyasi tartışmaya dönmesinde.

Sigaraya zam yaparak içenleri azaltmayı düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Şahsen artık kaçak sigara alıyorum zamdan sonra.

Edit:

Kovboy'dan sonra Camel de zamlandı. Philps Morris ürünlerine yaptığı yüzde 15'lik zammı dün açıklamıştı. Bugün de JT International (JTI) yani Camel ve Winston grubu zam yaptı.

JTI, ürün fiyatlarını 05 Ocak 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere artırdı. Buna göre Winston fiyatı 5,00 TL, Monte Carlo fiyatı 4,50 TL ve LD fiyatı ise 4,00 TL oldu.

31 Aralık 2009 itibarı ile geçerli olan vergi artışlarının, maliyetlere direkt etkisi nedeniyle hayata geçirilen zamlar doğrultusunda, JTI İzmir Torbalı tesislerinde üretilen Camel, Salem, Winston, Monte Carlo, More, Memphis, Anadolu, LD ve Glamour sigaralarının fiyatları, 05 Ocak 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere artırıldı.

Yeni düzenlemeye göre JTI ürünlerinin fiyatları aşağıdaki gibi belirlendi.

JT International (JTI) Fiyat Listesi

ESKİ FİYAT (TL) YENİ FİYAT(TL)

Salem (Kısa) 5,50 7,00
Salem (Uzun) 5,75 7,00
Glamour 5,50 7,00
Winston Premier 5,50 7,00
CAMEL natural flavor 5,50 7,00
CAMEL 5,00 6,00
Winston (Kısa) 4,30 5,00
Winston (Uzun) 4,40 5,00
Winston Superslims 4,40 5,00
Memphis 3,75 4,50
Monte Carlo (Kısa) 3,50 4,50
Monte Carlo (Uzun) 3,50 4,50
Monte Carlo Slims 3,50 4,50
More (Kısa) 3,50 4,25
More (Uzun) 3,50 4,25
Anadolu (Kısa) 3,25 4,00
Anadolu (Uzun) 3,25 4,00
LD (Kısa) 3,25 4,00
LD (Uzun) 3,25 4,00
LD Slims 3,25 4,00

Kaynak: İnternethaber
Ve Zam geri çekildi marlbora ve o şirketteki sigaralar yine eski fiyatlarına döndü :)
:):) zafer bizim tayyip
sağlık bakanlığına kalsa 12 ytl diyor , garip bir milletiz yani siyaset yapmış gibi olmasında ne diyo adamlar bu ülkede tütün üretimini azalttıkda içen sayısımı azaldı ?? Azalmadı aksine çoğalıyor. Yeni nesil alışacaksaalışacak buna zam yaparak engel olunmaz bu kadar cahil bir düşünce olamaz, olmamalı oazman alkolüde 300-500 arası yapsınlar en küçk şeyleri ? Redbull kofain var 500mlden fazlası zarar onuda 50 ytl yapsınlar ki çocuklar alamasın ? Herkezin zekası kendine arkadaş fiyatlar değere göre verilir aklı olan kullanıp , kullanmıcağına kendisi karar verir. Sigara, alkol ve benzeri herşeyi her insan hayatında en az bir kere dener istediğiniz kadar fiyat yapın. Denemiyorsa o onun sevmediği bişidir sevmiyen adama zaten sigara 1 ytl yapsan gine almaz..

Bu arada Sigara fiyatlarıda eski haline dönmüş..
Anadoluya başladm :) Pall Mall içiyordum
:D olley be koyduk be 5.50 hahahahah
Members
-0.7
Zam yaparak,İnsanların sıgarayı bırakmasını duşunmelerı kadar dusuncesız bır durum olamaz.Bole Dusunen ınsanlar Ülkemizi Yönetiyor ki Ulkede bulunan işsizlik vb. gibi belli başlı sorunlara ne gibi trajedi komedık çareler uretcekler izleyip görücez.
Şş, noldu o iş =)

Kimler devam ediyor bakalım içmeye, zamlar kimlere sigarayı bırakmaya zorlamış ?
Ben devam ediyorum =)

Marlboro yine devam :)
ben bıraktım Allah'a şükür 2 haftadır içmiyorum :)
Ben aynen devam winston içiyodum marlboro light başladım :D
Marlbora içiyordum Camela başladım. Arada 50 kuruş fark oldu rahatım :D
içmeyi verin ya... Allah korusun 5,6 yıl sonra ölürsünüz Biz Sizsiz Napacaz ? [Allah Korusun]
Forever Marlbora Light :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.