Akooo : @fairyTale
Senin Amacın Ne Acaba polemiğe girmek mi ? Turgon Ne Güzel Anlatmş sen dahale 35 olsun diyosun.
TuRGoN : Tamam haklısınız umarım 200 milyon olur paketi Amen diyorum tüm dualarınıza. Ama bunun altındaki başka bir gerçeğide göremiyorsanız üzülüyorum. Hadi tamam özgür ülkede yaşamıyoruz, biz ikinci sınıfız tamam kabulümdür. Halkımız bilinçsiz tamam kabulümdür. Ama bu zammın neden olduğuna bir bakın vergiler arttığı için. Birde memura gelen zamma bakın 4 lira 5 lira 10 lira. Asgari ücretin son durumuna bakın. Sonra gelin burada 35 olsun 50 olsun diyin tamam? Özgürlüğü geçtim bakın bu konuda bilinçli olduğunuza inanmadığımı anladım. Ama yolunmaya bu kadar meraklı olmazsınız umarım.
Akooo : o Zman bakkalar marketler vs devreye girer +18 diye bişey var bu ülkede ?
Override :Akooo : o Zman bakkalar marketler vs devreye girer +18 diye bişey var bu ülkede ?
hangi market uygulamış bu kuralı Allah aşkına
TuRGoN : Zaten tadı süper birşey sigaranın ya ilk çekişte herkes alışıyor sorma. Ben zaten ilk çekişimde alışmıştım. Olay yaptığın şeye bak. 1 lira oldu çocuk aldı alıştı. 7 lira olunca 7 çocuk toplanıp 1 lira koyup alışabilecek. Bana gelip bunu savunma önce yazılarımı düzgünce oku ondan sonra gel. Ayrıca hukuk kurallarında özgürlük vardır. Yani sen birini öldürme özgürlüğüne sahipsindir ama sorumluluk sana aittir. Cezasını çekersin. Aynı şey sigaradada vardır. Sigara içme özgürlüğüne sahipsin sorumluluğu sana ait. Ayrıca 15 16 yaşındaki bir kişininde akli olgunluğu yavaş yavaş oturmaya başlamıştır. Çocuk dediğin kesimi merak ettim gerçekten şimdi. 9 10 dan bahsediyorsan onuda psikolojik açıklarız. Ancak 14 ten sonra ki tüm bireyler en azından yanlış ve doğruyu ayırt edebilecek zekaya sahiptir. Yapıyorsa kendinedir.Bence sorun surda lise.Genellikle bu iş lisede tavan yapıyor düz ve meslekte özellikle.
Quantery :TuRGoN : Zaten tadı süper birşey sigaranın ya ilk çekişte herkes alışıyor sorma. Ben zaten ilk çekişimde alışmıştım. Olay yaptığın şeye bak. 1 lira oldu çocuk aldı alıştı. 7 lira olunca 7 çocuk toplanıp 1 lira koyup alışabilecek. Bana gelip bunu savunma önce yazılarımı düzgünce oku ondan sonra gel. Ayrıca hukuk kurallarında özgürlük vardır. Yani sen birini öldürme özgürlüğüne sahipsindir ama sorumluluk sana aittir. Cezasını çekersin. Aynı şey sigaradada vardır. Sigara içme özgürlüğüne sahipsin sorumluluğu sana ait. Ayrıca 15 16 yaşındaki bir kişininde akli olgunluğu yavaş yavaş oturmaya başlamıştır. Çocuk dediğin kesimi merak ettim gerçekten şimdi. 9 10 dan bahsediyorsan onuda psikolojik açıklarız. Ancak 14 ten sonra ki tüm bireyler en azından yanlış ve doğruyu ayırt edebilecek zekaya sahiptir. Yapıyorsa kendinedir.Bence sorun surda lise.Genellikle bu iş lisede tavan yapıyor düz ve meslekte özellikle.
Override :Banada eden cok oldu bende icmiyorum ama genelde millet orda ÖZENİYOR.Quantery :TuRGoN : Zaten tadı süper birşey sigaranın ya ilk çekişte herkes alışıyor sorma. Ben zaten ilk çekişimde alışmıştım. Olay yaptığın şeye bak. 1 lira oldu çocuk aldı alıştı. 7 lira olunca 7 çocuk toplanıp 1 lira koyup alışabilecek. Bana gelip bunu savunma önce yazılarımı düzgünce oku ondan sonra gel. Ayrıca hukuk kurallarında özgürlük vardır. Yani sen birini öldürme özgürlüğüne sahipsindir ama sorumluluk sana aittir. Cezasını çekersin. Aynı şey sigaradada vardır. Sigara içme özgürlüğüne sahipsin sorumluluğu sana ait. Ayrıca 15 16 yaşındaki bir kişininde akli olgunluğu yavaş yavaş oturmaya başlamıştır. Çocuk dediğin kesimi merak ettim gerçekten şimdi. 9 10 dan bahsediyorsan onuda psikolojik açıklarız. Ancak 14 ten sonra ki tüm bireyler en azından yanlış ve doğruyu ayırt edebilecek zekaya sahiptir. Yapıyorsa kendinedir.Bence sorun surda lise.Genellikle bu iş lisede tavan yapıyor düz ve meslekte özellikle.
niyetlenmemiş birisi hiçbiyerde içmez ben 3 sene lise okudum çok sigara teklif eden kişi oldu. Ama Azim gerekli
Quantery :Override :Quantery :TuRGoN : Zaten tadı süper birşey sigaranın ya ilk çekişte herkes alışıyor sorma. Ben zaten ilk çekişimde alışmıştım. Olay yaptığın şeye bak. 1 lira oldu çocuk aldı alıştı. 7 lira olunca 7 çocuk toplanıp 1 lira koyup alışabilecek. Bana gelip bunu savunma önce yazılarımı düzgünce oku ondan sonra gel. Ayrıca hukuk kurallarında özgürlük vardır. Yani sen birini öldürme özgürlüğüne sahipsindir ama sorumluluk sana aittir. Cezasını çekersin. Aynı şey sigaradada vardır. Sigara içme özgürlüğüne sahipsin sorumluluğu sana ait. Ayrıca 15 16 yaşındaki bir kişininde akli olgunluğu yavaş yavaş oturmaya başlamıştır. Çocuk dediğin kesimi merak ettim gerçekten şimdi. 9 10 dan bahsediyorsan onuda psikolojik açıklarız. Ancak 14 ten sonra ki tüm bireyler en azından yanlış ve doğruyu ayırt edebilecek zekaya sahiptir. Yapıyorsa kendinedir.Bence sorun surda lise.Genellikle bu iş lisede tavan yapıyor düz ve meslekte özellikle.
niyetlenmemiş birisi hiçbiyerde içmez ben 3 sene lise okudum çok sigara teklif eden kişi oldu. Ama Azim gerekli
Banada eden cok oldu bende icmiyorum ama genelde millet orda ÖZENİYOR.