[Falcon] :
Writing :
[Falcon] :
Nowanka : Hayır Tabiki Olede Bn Daha Cok Sagopanın Kendini Gostermemesi Yuzunden Cezanın Kral Gibi Tavırlar Almasına Uyuz Oluorum Halbuki Cıksa Gosterse Asıl Rap i Millet Dicek Aa Ceza nın Yaptıgıda Rap mi??

xD Asıl Rap Diye Birşey Yoktur . Nasıl Rockta Hard Rock , Punk Rock Varsa . Raptede , Freestyle , Pesimist ,Arabesk Rap tarzı çeşitler vardır . Lütfen Diğer Sanatçılarımızı Küçük Düşürücü Sözler Kullanmayalım . :)

Ne alaka ya ? adam rap'in çeşitlerine laf atmamışki ! ve + cezayada kötü birşey dememiş sadece millet sagopayla rap görecek anlamında söylemek istemiş ve hakikatende artık ceza ne şekilde, ne tarzda bir rap yapıyorsa kötü yapıyor tmm aslan?

Tabikide Doğru Söylüyorsunuz . Ama Cezanın Yaptığıda Rap mi ?? diye dediği sözcük Ceza'yı azda olsa aşalıyor . Tabi bir Sanatçı Olarak Her Türlü Eleştiriye Açıklar. Ben Sadece Asıl Rap Sagopanın Yaptiği Rap Şekili Olmadığını Söyledim Arkadaşa ..
İyi Akşamlar .

Onun içinmi telin sagoyla dolu :p

farklı tarzlara girmeye çalışma tarzlar sana girer haa unutma.
ya ben çok rap dinlemem ama sagonun yaptığı şarkıyı dinlediğimde hiç bişey anlamadım şarkıdan bildiğiniz iğrenç müziğe uydurmak için söylenmiş sözler saçma saçma bi birine saydırıyo bi birine. bu mu gerçek rap :P ceza kralım diye dolanıyo olabilir ama işini iyi yapıyo ben cezayı medcezir diye bi şarkısıyla sevdim ve bitek o şarkısını dinlerim ve ezbere bilirim. sagopanın ezberlenmeye değer şarkısı yok bi fincan kahvem hatrına saydım vardı onuda cezayla yaptı diye biliyorum :D
Writing :
[Falcon] :
Writing :
[Falcon] :
Nowanka : Hayır Tabiki Olede Bn Daha Cok Sagopanın Kendini Gostermemesi Yuzunden Cezanın Kral Gibi Tavırlar Almasına Uyuz Oluorum Halbuki Cıksa Gosterse Asıl Rap i Millet Dicek Aa Ceza nın Yaptıgıda Rap mi??

xD Asıl Rap Diye Birşey Yoktur . Nasıl Rockta Hard Rock , Punk Rock Varsa . Raptede , Freestyle , Pesimist ,Arabesk Rap tarzı çeşitler vardır . Lütfen Diğer Sanatçılarımızı Küçük Düşürücü Sözler Kullanmayalım . :)

Ne alaka ya ? adam rap'in çeşitlerine laf atmamışki ! ve + cezayada kötü birşey dememiş sadece millet sagopayla rap görecek anlamında söylemek istemiş ve hakikatende artık ceza ne şekilde, ne tarzda bir rap yapıyorsa kötü yapıyor tmm aslan?

Ben Sagopada , Cezada Dinliyorum Ama Cezayı daha çok seviyorum . Yaşım İlerledikçe , Hareket,Tarz,İdeallerim Değişecektir Tabikide . İnsanlık Hali Hatada yapabilirim doğru yolda ileleyebilirim .

Onun içinmi telin sagoyla dolu :p

farklı tarzlara girmeye çalışma tarzlar sana girer haa unutma.

Bu konu [Falcon] tarafından düzenlendi(2009-02-12 22:23, 16 yıl önce)
Valla Kesin İzliycem Zaten Beyaz Showu Kaçırmam Buda Tuz Biber Oldu Üstüne... xD
Cuma günü canlı değil Beyaz Show. 17 Şubat Salı günü çekimleri yapılıp Cuma günü verilecek.
@Falcon

Seni psikolojin öyle yönlendiriyor demekki, benimkide diyorki hatanın farkına var.
eee ne oldu çıkmadı ???
beyler ayın 27 sine alındı tarih www.melankolia.com.tr bilgiye bakabilirsiniz
Novice
-0.500001
Off 2 Haftadır Bunu Bekliodum..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.