[Falcon] :Writing :[Falcon] :Nowanka : Hayır Tabiki Olede Bn Daha Cok Sagopanın Kendini Gostermemesi Yuzunden Cezanın Kral Gibi Tavırlar Almasına Uyuz Oluorum Halbuki Cıksa Gosterse Asıl Rap i Millet Dicek Aa Ceza nın Yaptıgıda Rap mi??
xD Asıl Rap Diye Birşey Yoktur . Nasıl Rockta Hard Rock , Punk Rock Varsa . Raptede , Freestyle , Pesimist ,Arabesk Rap tarzı çeşitler vardır . Lütfen Diğer Sanatçılarımızı Küçük Düşürücü Sözler Kullanmayalım . :)
Ne alaka ya ? adam rap'in çeşitlerine laf atmamışki ! ve + cezayada kötü birşey dememiş sadece millet sagopayla rap görecek anlamında söylemek istemiş ve hakikatende artık ceza ne şekilde, ne tarzda bir rap yapıyorsa kötü yapıyor tmm aslan?
Tabikide Doğru Söylüyorsunuz . Ama Cezanın Yaptığıda Rap mi ?? diye dediği sözcük Ceza'yı azda olsa aşalıyor . Tabi bir Sanatçı Olarak Her Türlü Eleştiriye Açıklar. Ben Sadece Asıl Rap Sagopanın Yaptiği Rap Şekili Olmadığını Söyledim Arkadaşa ..
İyi Akşamlar .
Writing :[Falcon] :Writing :[Falcon] :Nowanka : Hayır Tabiki Olede Bn Daha Cok Sagopanın Kendini Gostermemesi Yuzunden Cezanın Kral Gibi Tavırlar Almasına Uyuz Oluorum Halbuki Cıksa Gosterse Asıl Rap i Millet Dicek Aa Ceza nın Yaptıgıda Rap mi??
xD Asıl Rap Diye Birşey Yoktur . Nasıl Rockta Hard Rock , Punk Rock Varsa . Raptede , Freestyle , Pesimist ,Arabesk Rap tarzı çeşitler vardır . Lütfen Diğer Sanatçılarımızı Küçük Düşürücü Sözler Kullanmayalım . :)
Ne alaka ya ? adam rap'in çeşitlerine laf atmamışki ! ve + cezayada kötü birşey dememiş sadece millet sagopayla rap görecek anlamında söylemek istemiş ve hakikatende artık ceza ne şekilde, ne tarzda bir rap yapıyorsa kötü yapıyor tmm aslan?
Ben Sagopada , Cezada Dinliyorum Ama Cezayı daha çok seviyorum . Yaşım İlerledikçe , Hareket,Tarz,İdeallerim Değişecektir Tabikide . İnsanlık Hali Hatada yapabilirim doğru yolda ileleyebilirim .
Onun içinmi telin sagoyla dolu :p
farklı tarzlara girmeye çalışma tarzlar sana girer haa unutma.