Sago & Kolo Hayranlarına;

Beyaz Show'a Çıkıyorlar Tv'den İzlemek İçin Tarih 20.02.2009 Daha Ayrıntılı Bilgi İçin www.melankolia.com.tr
Novice
-0.500001
Sonunda Yeraltından Cıkabildiler :)

Kesin izleyecegim..

Sagol Paylasım icin..
:pÇikmasi Bişeyi Değiştirmiyoki Ben Stüdyo İşletiyorum Bu Piyasada Para Kazanmak İstiyorsan Kitle Yapıcaksın Dİnleyicin Yoksa Yap Yapma Ne Değişir ? Sagopa Kajmerin Bir Çok Hayranı Var Fakat Türkiyede Rap Henüz Yaygınlaşmadı İnsanlar Bi Özenti Biçimi Takılıyor Benim 3 Sene Önce Gİydiğim Bol Şeyleri Şimdi Çoluk Cocuk 10 Yaşında Çocuklar Giyiyo Sırf Özenti Dolu Ha Kötümü Değil Albümü Alsın Ondan Sonrası Bize Ne Birde Rapde Şöyle Bİr Şey Var YerAltı(Underground) Bu Ortamda Kötü Şeyler Döner Genelde Çok Dİnleneni Var Şanışer Sahtiyan vs vs Sagopa Kajmer,Sansar,Ceza,Gekko Vs Böle Rapcler Underground dan Çİkmayı Başarabilmiş Kişiler Onlarda Parayı Kazanıyo Rap Her Zaman Zevk İçin Yapılmaz Para İçinde Yapılır.

Sagopa Kajmer Trt ye Çıktığında Herkez Dİni Şeylerden Bahsettiği İçin SAçma Eleştirilerde Bulundu Ama Sagopa Kajmer Mesnevi Bağımlısı Bir Kişiliğe Sahip ve bu Günah Değil Sevap Eleştiren Çok Destekleyen Çok Böyle Şeylerde Olmasa Rapin Ne Anlamı Var Türkiye Aynı Birleşik Devletler Gibi Olucak Zamanında Rock Tüm Kıtaya Hakimken Şimdi Rapciden Geçilmiyor Bİzde GEç oldu Onlarda 70'ler İle 90lar arasnda Oldu bizde 2009 daha Yeni Oluyo Kısaca Yoromum

MÖH ARTIK
Novice
-0.500001
Hayır Tabiki Olede Bn Daha Cok Sagopanın Kendini Gostermemesi Yuzunden Cezanın Kral Gibi Tavırlar Almasına Uyuz Oluorum Halbuki Cıksa Gosterse Asıl Rap i Millet Dicek Aa Ceza nın Yaptıgıda Rap mi??
Nowanka : Hayır Tabiki Olede Bn Daha Cok Sagopanın Kendini Gostermemesi Yuzunden Cezanın Kral Gibi Tavırlar Almasına Uyuz Oluorum Halbuki Cıksa Gosterse Asıl Rap i Millet Dicek Aa Ceza nın Yaptıgıda Rap mi??

xD Asıl Rap Diye Birşey Yoktur . Nasıl Rockta Hard Rock , Punk Rock Varsa . Raptede , Freestyle , Pesimist ,Arabesk Rap tarzı çeşitler vardır . Lütfen Diğer Sanatçılarımızı Küçük Düşürücü Sözler Kullanmayalım . :)
Bir çok sanat zamanında eğlence,zevk ve para için yapılmaya başlanmıştır. Para daha önce gelmiş tabii ki. Müzik gibi konuşmaları burda tartışmak bence mantıklı değil çünkü evrensel bir kavramdır ve müzik, kişiye hitap eder. Yani kendinizi neyde, kimde mutlu hissederseniz o müziğe yönelmelisiniz. Burda yok Ceza kötüymüş Sagopa iyiymiş gibi tartışmalara girmek doğru olmaz. Çünkü hepsi kendini belirli bir alanda tanıtmış, ünlü kişiler yani başarılı olmuşlar herkes başarılı olup ünlü olamaz ki :) Ama bana sorarsanız ne seversin diye tabii ki metal,rock :D
OMFG : Bir çok sanat zamanında eğlence,zevk ve para için yapılmaya başlanmıştır. Para daha önce gelmiş tabii ki. Müzik gibi konuşmaları burda tartışmak bence mantıklı değil çünkü evrensel bir kavramdır ve müzik, kişiye hitap eder. Yani kendinizi neyde, kimde mutlu hissederseniz o müziğe yönelmelisiniz. Burda yok Ceza kötüymüş Sagopa iyiymiş gibi tartışmalara girmek doğru olmaz. Çünkü hepsi kendini belirli bir alanda tanıtmış, ünlü kişiler yani başarılı olmuşlar herkes başarılı olup ünlü olamaz ki :) Ama bana sorarsanız ne seversin diye tabii ki metal,rock :D

+1 Katılıyorum . Ben Ceza Hayranıyım :selektor Ama Ağırlıklı Punk Rock Ve Metalde Dinliyorum :yes
@Falcon Hardcore,Freestyle,Melankoli,Flex,Punch Bu Rap Çeşitlerinin Toplu Adı Rapdir.Rap Müziği Yapan Adam Bunların Hepsini Yapabilir Sagopa Kajmer Şarkılarının %80 i Melankoli Sansarın %60-70 Punch Herkeze Hitap EDen bir Tarz Vardır Elbet
iyi olmuş bu.
[Falcon] :
Nowanka : Hayır Tabiki Olede Bn Daha Cok Sagopanın Kendini Gostermemesi Yuzunden Cezanın Kral Gibi Tavırlar Almasına Uyuz Oluorum Halbuki Cıksa Gosterse Asıl Rap i Millet Dicek Aa Ceza nın Yaptıgıda Rap mi??

xD Asıl Rap Diye Birşey Yoktur . Nasıl Rockta Hard Rock , Punk Rock Varsa . Raptede , Freestyle , Pesimist ,Arabesk Rap tarzı çeşitler vardır . Lütfen Diğer Sanatçılarımızı Küçük Düşürücü Sözler Kullanmayalım . :)

Ne alaka ya ? adam rap'in çeşitlerine laf atmamışki ! ve + cezayada kötü birşey dememiş sadece millet sagopayla rap görecek anlamında söylemek istemiş ve hakikatende artık ceza ne şekilde, ne tarzda bir rap yapıyorsa kötü yapıyor tmm aslan?
off tartışma olsun diye açmadım başlığı
Novice
-0.500001
Ceza Hayranı Olabilirsiniz Ayrıca Rap in Cesitlerini Biliyor Olabilirsiniz Ama Ceza nın da Butun Roportojlarında Soyledip de yapmadıgı gibi Rap in Bi Anlamı Vardır Bosu Bosuna Yazılmaz Her Hızlı Soylenen Sey Rap Deildir Olamaz..Benim Solemek istedigim Bu!..
Writing :
[Falcon] :

Ne alaka ya ? adam rap'in çeşitlerine laf atmamışki ! ve + cezayada kötü birşey dememiş sadece millet sagopayla rap görecek anlamında söylemek istemiş ve hakikatende artık ceza ne şekilde, ne tarzda bir rap yapıyorsa kötü yapıyor tmm aslan?

Tabikide Doğru Söylüyorsunuz . Ama Cezanın Yaptığıda Rap mi ?? diye dediği sözcük Ceza'yı azda olsa aşalıyor . Tabi bir Sanatçı Olarak Her Türlü Eleştiriye Açıklar. Ben Sadece Asıl Rap Sagopanın Yaptiği Rap Şekili Olmadığını Söyledim Arkadaşa ..
İyi Akşamlar .
Ceza Bu Dünyadaki EN Berbat Rapçidir.Bir Sözünde Bi Anlam yok Ama Sago Nun Ve Kolo nun Her Sözünde Bi Anlam Var HErkezle Tartışmaya Gireblrm Bu Konuda !!!
beyler 22344543 çeşit rap yapma stili var . Sagopa hepsini yapabilir fakat tek türünü yapıyor.Ayrıca harika söz yazıyor , yaşayarak söylüyor. Ceza ise ne bileyim rap yapıyor fakat onun yaptıgı rap'in 3 katını yapan yeraltı sanatçıları tanıyorum. hiçbiri bilinmiyor fakat alayı kral (: . Ama sagopa bir başka . ben sagoyla cezayı kıyaslamam. Sadece ceza daha çok tv lerde çıkıyor.
Ama herneyse bana ne ya

BEN CARMENi GÖREYİMDE :utangac

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.