Dediğim gibi namusunu 2 bacak arasında arayan insanımız sayesinde 5 erkeğe anca 1 kız düşer..
Ayıp Ya bu ne Rezillik Küçücük bebekten ne istiyon be adam buradan anlaşılıyorki ''böcek ısırması'' bu çocuğun tecavüz edilmesinde anne babanında bir payı var Aramachus arkdaşımız ''yanlış eğitilmiş bir toplum olmak bu işte bunu yapan kişinin eğitim duzeyi cok dusuk olsa gerek yada psikolojik olarak sorunlu.'' Bende Bunu eklmeke isiyom koca adam ya ergenlik yaşı geçmiş biri(morarık varmış genetik bölgede +18 yani)
ya bu na resmen sapıklığıda geçer sapıklar bile küçücük çocuklara tecavüz etmio onlar bile şerefli git bie kıza seve seve ister yani ayıp ya çok üzüldüm
ulem bunun abd köleliğiyle ne alakası var ?
Bu olayın ABD köleliği ile hiçbir alakası yok.Bunun AB köleliği ile alakası var.Zamanında borç para aldı diye darbe yapıp rahmetlik Adnan MENDERES'i idam eden G.K.B acaba aponun asılması sırasında idamı kaldıran yasa geldiğinde ne bokumu yiyordu.
Arkadaşlar ;

Türkiyede zannediyormusunuz pkk kürtlerin kürdistanı kurmak için oluşturdugu bir örgüt ? Sanıyormusunuz Abdullah Öcalan bir lider? Sanıyormusunz Tayyip Erdoğan bir lider?

Ülkeyi bir oyun olarak düşünün . Karakteriniz Cumhurbaşkanı , yandaşlarınız millet vekili. Siz karakterinizle ileri tuşuna bastığınızda arkada bir ton kod işler , bu kodlar sayesinde ilerlersiniz. Eğer bu kodlarda bi problem cıkarsa ilerlemeniz iptal edilir. Aynı şekilde yandaşlarınız , düşmanlarınızında haraketlerinde arkadan bir ton kod çalışır ve aynı mantaliteyle işlerler.

Kısacası şunu anlatmaya çalışıyorum bizim gördüklerimiz , medya , haber alma , sosyal guruplar , partiler sadece göz boyama. Ülkeyi idare eden gizli guruplar ve dış etkenler var.

Örneğin : 1980 ler = Sol - Sağ çatışmaları , 2000 ler Türk - Kürt çatışmaları , Şu an Dinli - Dinsiz çatışmaları belki ilerde Ak - Kara çatışmaları çıkacaktır.

Kısacası insanları bir türlü oyalayamazsan , Ülke içerisinde kaos yaratamazsan o ülkeyi yönetmekde okadar zor olur. Korkmuş yada gaza gelmiş bir insanı yönetmek mantıklı düşünen bir insanı yönetmekden binlerce kat kolaydır.

Dua ediyorumki dış bir kuvvet Türkiyemizi almak için bir girişmde bulunur , Dua ediyorumki ozaman birbirimize mermi sıktıgımız kardeşlerimizle yan yana düşmana mermi sıkarız , Dua ediyorumki bir Mustafa Kemal daha gelir ve ülkemizi kurtarır. Dua ediyorumki insanlarımız artık biraz daha aklıllanır ve dostca , kardeşce yaşamayı öğrenirler..

Bizim gençlik olarak yapmamız gereken artık kardeş gibi yaşamayı öğrenmemizdir. Türk , Kürt , Çerkez , Laz , Abazan .. Eğer ben TÜRKÜM diyebiliyorsa soyu çinden bile gelse Türklük artık onun kanına işlemişdir. Bir laz arkadaşımız çıkıp diyebilirmi bu vatanda savaş cıksa bu vatan için ölmem ? Bir kürt arkadaşımız diyebilirmi bunu ? Hiç düşündünüzmü ?

Bizi dolduruyorlar, Sol guruplar devrim yapıcaz deyip gençleri zehirliyorlar. Sağ guruplar biz türküz gerçek türkler biziz kimseye yar etmeyiz diye yine gençleri dolduruyorular.

Arkadaşlar UYANIN !.
Ülkemiz AB , ABD , İsrail üçgeninden kurtulması gerek !.

dipnot : Konuyla pek ilgisi yok ancak konunun gidece yön buydu.
Kısacası " Ne mutlu Türk'üm diyene . " ----- Ne mutlu Türk olana değil .

sol-sağ çatışmları için de bi yığın şey söylerdim de yeri değiL.
Apo'nun Pkk'nin lideri oldu açık bir konudur.Bunda tartışılacak bir mesele yok. Mesele ortada bir Türk-Kürt sorununun olmamasıdır. Eğerki bu ülkede gerçek anlamda Türk-Kürt sorunu olsaydı en az 15 milyon Kürt var.İç savaş çıkması kaçınılmazdı.Tüm bunlar Türkiye'nin gelişimini engellemek için dış etkenler tarafından çıkartılan desteklenen mevzulardır.

Şuanda Alevi meseleside yavaş yavaş ortaya çıkıyor gibi.Dış etkenler bunu çok iyi kullanacaklardır. Nemesis bende sana katılıyorum.Türkiye'nin acilen AB-ABD ve İsrail bataklığından kurtulması lazım. İran'a bakarsak adamlar mis gibi nükleer silah üreyiorlar.Bizimde İrandan bu konuda yardım alıp bunun üretimine geçmemiz lazım.

ABD Irak'a saldırırken kimden yardım aldı kimden izin aldı? Kimseden.Ama İran'a saldırmak istese muhakkak yardım almak zorunda çünkü nükleer silah mantar tabancası değil. İran eğerki ABD'den bir saldırı almaları durumda israili vuracaklarını açıkladı. Bunun üstüne sen tek başına çıkta vur İranıda görelim.
Yanlış kişilere köle , yanlış kişilere düşman oluyoruz. Ayrıca Kürt düşmanlılığından da kurtulmalıyız. Her insanın iyisi kötüsü var. PKK 'da sadece kürtler olduğunu mu sanıyorsunuz ? PKK'da cahiller var. Bu Türk de olur Kürt de. Irkçılık baya kötü birşey. Ne demiş Atatürk ? "Ne mutlu Türküm diyene !" , "Ne mutlu Türk olduğum için" değil.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.