9 aylık bebeğe tecavüz kuşkuşu kenti karıştırdı
KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'ne bağlı Ulaşlı Beldesi'nde, henüz 9 aylık olan bir bebeğin, böcek ısırması şüphesiyle götürüldüğü Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yapılan muayenesinde doktorların ‘Böcek ısırmasına benzemiyor. Cinsel istismar ve tecavüze uğramış olabilir’ şüphesiyle olayı jandarmaya bildirmesi Kocaeli'ni karıştırdı.
Gölcük'e bağlı olmasına rağmen Karamürsel İlçesi'ne daha yakın olduğu için Ulaşlı Beldesi'nden bu ilçedeki Devlet Hastanesi'ne götürülen bebek muayene edildi. Adının A.T. olduğu öğrenilen kız bebeği hastaneye annesinin bir yakınıyla birlikte götürdüğü, pratisyen bir hekim tarafından yapılan muayenesinde ise genital bölgesinde kızarıklık ve morartıların böcek ısırmasından kaynaklanmış olamayacağı belirtildi.
Nöbetçi çocuk doktorlarının da aynı görüşü bildirip ayrıca tecavüze uğramış olobileceği de belirtilince durum jandarmaya bildirdi. Jandarma tedbir olarak anne ve babasını gözaltına aldı. Olayla ilgili gelişmeler açıklanmamakla birlikte, bebeği Adli Tıp doktorlarının da muayene etmekte olduğu ve olayın bu muayenelerin ardından netleşerek açıklığa kavuşacağı belirtildi.

insanlar ne kadar bozulmuş yha küçüçük bebeğe yapılanlara bak
O tecavüz edenin ben gerisini anlayan anlaıd...
Hapishane de yaşatmazlar onu zaten...
yaşamasın zaten
hay moron ya ne demek 20 liklerle takılın , 20 lik senın kız kardeşin felem olsaydı o zaman da aynı seyı dıyebılcekmıydın tecavüz dio tecavüz , nurı alco fılmlerı kadar masum bı olay degıl bu
spawnsas tecavuz etmeyi kast etmedi bence demek istedigi niye ufacık cocukla ypaıosun tas gibi kızlar dudruyokn gibi demek istedi bence
Roger that .
de sımdı 2 turlu dusunun olay daha bellı deıl kanıtlanmamıs dogruysa harbıden yazık ya ne hale gelmsıız deılse gunah almak daha buyuk bır gunahtır
Bunlar şerefsizin önde gideni. Ahlak ve Allah korkusu kalmamış bunlarda. Kınıyorum !
0 yaşından ölene kadar , kimseye verme "or.pu olursun" diye korkutula korkutula , bakireliğe aşırı önem verdirle verdirile erkeklerin sonu bu...
inanç meselesidir bu.çocuğa tecavüz eden şerefsizin psikolojik sorunları vardır yoksa ihtiyacını başka yollarlada giderebilirdi.
bunun gibileri asıcaksın akılları o zaman başlarına gelcek bi sürü kerhane git birine .....
bycomrade : bunun gibileri asıcaksın akılları o zaman başlarına gelcek bi sürü kerhane git birine .....

yanlış dusunuyorsun yanlış eğitilmiş bir toplum olmak bu işte bunu yapan kişinin eğitim duzeyi cok dusuk olsa gerek yada psikolojik olarak sorunlu.verilecek en guzel ceza muebbet hapis.
Aramachus :
bycomrade : bunun gibileri asıcaksın akılları o zaman başlarına gelcek bi sürü kerhane git birine .....

yanlış dusunuyorsun yanlış eğitilmiş bir toplum olmak bu işte bunu yapan kişinin eğitim duzeyi cok dusuk olsa gerek yada psikolojik olarak sorunlu.verilecek en guzel ceza muebbet hapis.

öcalan ibnesi müebbet yedide noldu hala ortalığı karıştırıo en iyisi asmak
bunların hepsi gündem oluşturmak için ortaya atılan haber türkiye devleti herzaman abd nin kölesi olmuştur yazık anadolu insasınıda bu işlere katıyorlar

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.