başka msn versiyonu yükle
abi hiçbiriniz bilmiyormusunuz :O_o
malesef yapamadım

hata kodu : 80048820

genişletilmiş hata kodu : 80048416

1. Internet Explorer programını başlatın.
2. Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Internet Seçenekleri'ni tıklatın.
3. Gelişmiş sekmesini tıklatın.
4. Güvenlik altında, Sunucu sertifikalarının geçerliliğini denetle onay kutusunu temizleyin.
5. Ayarları kaydetmek Tamam'ı tıklatın.
6. Internet Explorer'dan çıkın.
abi yok olmadı kafayı yicem

buda ss :
https://img229.imageshack.us/my.php?image=hatapd5.jpg
Tarih saat ayarlarını bir kontrol et ondan sonra tekrar dene .
modeme res fln attınmım ?
ikinizin dediğini yaptım ama olmadı eski pcde sanırım modem res atınca düzeliyordu ama şimdi res attım falan olmadı pfff
Msn i ne tip durumlarda açamıyacağını söylüyeyim.

* Güvenlik durvarının msnmsgr.exe yi engellemesi durumda msn e giremezsin .

Çözüm ;

Eğer windows 'un kendi güvenlik duvarından başka bir güvenlik duvarı kullanıyorsanız devre dışı bırakın kullanmıyorsanız Ağ Bağlantılarım a sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra ağ bağlantımızın üzerine bir sefer tıklıyoruz sol tarafta çıkan Ağ Görevleri sekmesi altında Windows Güvenlik Ayarlarını değiştir e tıklıyoruz güvenlik duvarını kapatıyoruz , eğer güvenlik duvarını kapatmadan bir çözüm bulmak istiyorsanız Özel durumlara tıklayıp program ekleye geliyoruz C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe yolunu gösterdikten sonra tamam diyerek kapatıyoruz.

* Windows live messenger in ağı geçici bir süre kullanılamaz hale gelmiş olabilir.

Sorgulama ;

https://status.messenger.msn.com/Status.aspx?mkt=tr-tr

* Windows internet explorer in proxy ayarlarından kaynaklanan hatalar .

Çözüm ;

1. Internet Explorer programını başlatın.
2. Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Internet Seçenekleri'ni tıklatın.
3. Bağlantılar sekmesini ve sonra LAN Ayarları'nı tıklatın.
4. Ayarları otomatik olarak algıla onay kutusunu temizleyin.
5. Tamam'ı ve tekrar Tamam'ı tıklatın.

* Messenger proxy ayarlarından kaynaklanan hatalar .

Çözüm ;

1. Messenger programını başlatın.
2. Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın.
3. Bağlantı'nın altında Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın.
4. SOCKS altındaki girdileri silin.
5. Tamam'ı ve tekrar Tamam'ı tıklatın.

* Internet Explorer güvenlik ayarlarından kaynaklanan hatalar.

Çözüm ;

# nternet Explorer programını başlatın.
# Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Internet Seçenekleri'ni tıklatın.
# Gelişmiş sekmesinde, Güvenlik bölümünde, Sunucu sertifikalarının geçerliliğini denetle onay kutusunun seçili olmadığından ve SSL 2.0 Kullan ve SSL 3.0 Kullan onay kutularının seçili olduğundan emin olun.
# Ayarları kaydetmek Tamam'ı tıklatın.

* Tarih ve saat ayarlarından kaynaklanan hatalar.

Çözüm ;

1.

Windows Xp, Başlat'ı tıklatın ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.

— veya —

Windows Vista'da, Başlat düğmesini tıklatın ve sonra Aramayı Başlat kutusunu tıklatın.
2. control timedate.cpl yazın ve sonra ENTER tuşuna basın.
3. Tarih ve Saat Özellikleri iletişim kutusunda, bilgisayarınızda tarih ve zaman ayarlarının doğru olduğunu onaylayın ve sonra Tamam'ı tıklatın.

Eğer bunlar ilede bir çözüme ulaşamaz isen sorununda yardımcı olamıyacağım.
Eğer windows 'un kendi güvenlik duvarından başka bir güvenlik duvarı kullanıyorsanız devre dışı bırakın kullanmıyorsanız Ağ Bağlantılarım a sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra ağ bağlantımızın üzerine bir sefer tıklıyoruz sol tarafta çıkan Ağ Görevleri sekmesi altında Windows Güvenlik Ayarlarını değiştir e tıklıyoruz güvenlik duvarını kapatıyoruz , eğer güvenlik duvarını kapatmadan bir çözüm bulmak istiyorsanız Özel durumlara tıklayıp program ekleye geliyoruz C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe yolunu gösterdikten sonra tamam diyerek kapatıyoruz.

dostum renk içine kadar olan yeri yaptım orda takıldım birazcık daga yardım edermisin.sanırım sorun bu.
Silip Yeniden Yüklemeyi Denemişsindir =)
denedim
Ya o değil de benim msn de yazdıklarım tersten çıkıyor.Yani sola dayalı değil de sağa dayalı.Ben onu nasıl halledeceğim :D
Arapça msn mi indirdin :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.