arkadaşlar msnnimi açamıyorum açamama sebebim şuymuş.

Anahtar bağlantı noktaları

Hizmetle bağlantı kurulamadı.Bunun nedeni yanlış proxy veya güven
lik ayarları olabilir.Lütfen proxy ve gğvenlik ayarlarınızı gözden geçiriniz.Proxy ayarlarına windows live messenger seçeneklerinden ulaşabilir.

arkadaşlar güvenlik duvarını kapatamıyorum bir türlü yardım edin başka napabilirim msni açmak için lütfen yardım pls:bagirma
onar diceksin biraz bekliceksin kendi oto girecek
onar diyorum gene olmuyor napabilirim msnsiz kalmak korkunç bişi lütfen yardım edin.
onar de bekle bittikten sonra onara birdaha tıklarsan otomatik girer
taylan anlatamıyorum 30 defa denedim girmedi gene aynı hata güvenlik duvarındamı bişi var kapalı moduna getiremiyorum.
Baglantıya Gırıp Baslata Bastıgında Anahtar Baglantısındakı Sorunu Bulması Cok mu Uzun Suruyor..Eger Oyle Bıseyse Banada Oyle Olmustu Uzun Bı Sure Gırememıstım..
tedbunndy : Baglantıya Gırıp Baslata Bastıgında Anahtar Baglantısındakı Sorunu Bulması Cok mu Uzun Suruyor..Eger Oyle Bıseyse Banada Oyle Olmustu Uzun Bı Sure Gırememıstım..

ne demek istediğini anlayamadım,arkadaşlar sorunn neyse bilmiyorum ama lütfen yardım edin.
Msn nı Sılmesı Bıseyı Fayda Etmıyo..Ben Cok Denedım Ama Olmamıstı..Modem Res Falan Hepsını Denedım
format at format
internet explorerır kullanabiliyorum dns nedir bilmiyorum vede şimdi msni yeniden yüklüyorum
[Taylan] : format at format
ne formatı abi daha laptobu yeni aldım ne formatı bişi yüklemedim daha:O_o
vaay leptop fln ne iş :D babanları indiregandimi yaptın oks diye =)
Rexos : dur söyleyeyim dnsyi , ağ bağlantılarım>tüm bağlantıları göster>kullandıgın internete sağ tıkla>özellikler>ya genel bölümünde yada ağ iletişimi bölümünde Internet Iletişim Kuralları [TCP/IP] tıkla>özellikler>orda altta iki tane ici doldurmalı yuvarlakcık var onlardan hangisi işaretli onu bi söyle.

abi valla dediğinden anlayamadım bişi şu msn olmadan biterim ben.lütfen yardım pls şu güvenlik duvarını nasıl kaldırıcam onu söleyin(vista)
başka napabilirim arkadaşlar ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.