comrade nabıon mrk saydırsaydın adama :| relax
tedbunndy :
@xwerswoodx
Onları ben kendi kafamdan sallamıyorum.Baktığım sitelerden öyle diyorlar.Hatta Ts'nin 5 sezon şampiyon olduğuna bende inamamıştım fakat ayrı ayrı sitelerde aynı haberi görünce doğruluk payı verdim.Hem 4 yıldız alırdı demişsin.4 yıldız kaç şampiyonlukla alınıyor bunu biliyormusun?Eğer Ts böyle bişey yaptıysa duyulurdu demişsin.Bende Galatasarayın Nağmalup şampiyonluğunu ilk defa buradan duyuyorum.Ozaman siz benden kaynak istiyorsanız sizde bana yukarıda yazılanların hepsinin doğruluğunu kanıtlamak için kaynak gösterin.

arkadaşım ben yukardakiler tamamen doğru demiyorum ama biliyorsun ki 1 sitede yayınlanıyor sonra 10larca siteye yayılıyor yalanda olsa ama durupta bunlarla uğraşacağımıza gs nin maçına konsantre olalım :)
tedbunndy :
@kaankahraman

Senin ya okuma yazman yok yada okduğunu anlamıyorsun.977/78 sezonunda Trabzonspor, Fenerbahçe'nin bir puan gerisinde kalarak şampiyonluğu kaçırmasa, 6 sezon üst üste şampiyon olarak erişilmesi çok güç bir ekor kıracaktı.Cümlesinden sen ne anlıyorsun.Anlamamışsın ben sana açıklıyım.Trabzonspor 5 sezon üst üste şampiyon olmui.6.Sezonda tam şampiyon olucakmışki Fenerin 1 puan gerisinde kalmış.

Ayrıca Beşiktaş'ın nağmalup şampiyonluğunu bilmeyen varmıdır merak ediyorum.Bence sen git bunu araştır.

Hem bu nedir ya ''İnternet sitesine sahip İLK Türk Takımı'' bunuda ilklerdenmi sayıyorsunuz.

Madem bu cümleyide eleştiriyorsun yazılmıcakmı diye.Ozaman ilk top şişirme pompasını kim kullanmış bunu araştır.Benim bu dediğim ne kadar saçmaysa sizinde ilkler olarak bi internet sitesini göstermeniz çok saçma.

@xwerswoodx
Onları ben kendi kafamdan sallamıyorum.Baktığım sitelerden öyle diyorlar.Hatta Ts'nin 5 sezon şampiyon olduğuna bende inamamıştım fakat ayrı ayrı sitelerde aynı haberi görünce doğruluk payı verdim.Hem 4 yıldız alırdı demişsin.4 yıldız kaç şampiyonlukla alınıyor bunu biliyormusun?Eğer Ts böyle bişey yaptıysa duyulurdu demişsin.Bende Galatasarayın Nağmalup şampiyonluğunu ilk defa buradan duyuyorum.Ozaman siz benden kaynak istiyorsanız sizde bana yukarıda yazılanların hepsinin doğruluğunu kanıtlamak için kaynak gösterin.

Kardesim orda sacma olan bisiyok. sonucta galatasaray dan bahsediyoruz degilmi ? ilk sitesi olanda bizim takimmis. biz burda en leri ve ilkleri konusuyoruz sen neden yorum yapiyorsun.

Senin ya okuma yazman yok yada okduğunu anlamıyorsun.977/78 sezonunda Trabzonspor, Fenerbahçe'nin bir puan gerisinde kalarak şampiyonluğu kaçırmasa, 6 sezon üst üste şampiyon olarak erişilmesi çok güç bir ekor kıracaktı.Cümlesinden sen ne anlıyorsun.Anlamamışsın ben sana açıklıyım.Trabzonspor 5 sezon üst üste şampiyon olmui.6.Sezonda tam şampiyon olucakmışki Fenerin 1 puan gerisinde kalmış.

Demek istedigimde o bir ilk degil. kalmasaymis ilk olurmus anlaminda bisi soylemek istedim. sonucta bir ilk degil sen neden yorum yapma geregi duydunki simdi madem ben bjk nin yenilgisiz sampiyon oldugunu bilmem gerekiyor demekki ts ninde 1 puan geride kalmasaymis 6 sene lider olup erisilmesi guc bir rekor kiracaginida herkez bilir degilmi? neden yorum yapiyorsun ozaman ?

Hem bu nedir ya ''İnternet sitesine sahip İLK Türk Takımı'' bunuda ilklerdenmi sayıyorsunuz.
ilk de o yuzden ilk lerden sayiyoruz. 2. denmi sayicas.?

Ayrıca Beşiktaş'ın nağmalup şampiyonluğunu bilmeyen varmıdır merak ediyorum.Bence sen git bunu araştır.

evt bilmiyordum arastirdim. dogruymus.

arkadaşım 85 den bahsediyoruz sen 91 diyorsun.
senin yasin kacta 85 den bahsediyosun ?
yukarda 8 sene sampiyonluk gormus cok iyi biliyorum demissin. her sampiyonlugunu izledinmi sen o adam oynarken ?

Daha Fazla Yorum Yazma Okuyamayacagim................

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.