Iyi Hos Guzel Konusmussunda. Biraz Kiskanmissin Gibi Geldi.
· 1975/76 ve 1983/84 yılları arasında 6 şampiyonluk 3 ikincilik yaşayan Trabzonspor'un bu 9 sezonda gösterdiği performansa kimse ulaşamamış.
Profesyonel ligde EN fazla aralıksız şampiyon olan Takım (4 kez üst üste) değil;
· 1977/78 sezonunda Trabzonspor, Fenerbahçe'nin bir puan gerisinde kalarak şampiyonluğu kaçırmasa, 6 sezon üst üste şampiyon olarak erişilmesi çok güç bir ekor kıracaktı.
bizmi dedik 1 puan geride kal die. yenseymis madem 3 sene ust uste sampiyon olmus bir takim

Sonucta bizimki bir ilk degilmi ? 4 sene olabilen varmi yoq. bunun uzerine yorum yapman demek GALATASARAY dan nefret etmen gibi bisi cikiyor ortaya :S
Yenilgisiz şampiyon olan ilk takım, 1991-92 sezonunda namağlp şampiyn olan Beşiktaş .
· En uzun süre yenilmeyen takım, 48 maç boyunca yenilmeden ilerleyen Beşiktaş oldu.
2. si dogruda 1.si sampiyon olmadi die biliyorum. 2. olmustu sanirim. bunun bir belgesi varmi merak ettim kanitlayabilecekmisin ?
Hem bu nedir ya ''İnternet sitesine sahip İLK Türk Takımı'' bunuda ilklerdenmi sayıyorsunuz.
sonucta ilk GALATASARAY in sitesi olmus. sonucta buda bir ilk tir. sen bunu ilk den saymiyorsan neleri sayicaksin merak ediyorum.