sen nerden anlıon lafı? windows cd'si diyorum ben!!
Adam Windows CD si demişte Spawnsas Sende Ezmeye calısıp rezil Olmussun Bu Birincisi.
2. Ben Beko Teknis Serviste Pc tamir elemanı olarak görev yapıyorum yani elimde her türlü Orginal CD var zaten Artık Sahte yazılım Kullandıgınızda Windwos Direk haberdar Oluyo Ve İşletim Sisteminiz Gırç Oluyo 2.si Son olarakda Korsan ALMAM yapmam etmem demiyorum elbette korsan bende alırım bende parayı Kumsaldan toplamıyorum ama bazı şeylerde özen göstermekte lazım
berkanu : sen nerden anlıon lafı? windows cd'si diyorum ben!!

tamam onuda 150 ytl ye bulurum orjinalini.gerçi orjinal windows xp cdleri artık piyasadan kalktı bulamazsın:)
Spawnses Bilmediğin Konu Hakkında Konusma..Eğer Cok Erkeksen Korsan Bi Windows CD si varsa evinni tam açık adresini ver bana seni bi ihpar edim yanarsın Heleki Coğu korsancı Herkeze Windows CD si satmaz 10-12 yaşndaki cocukları yolluyo zabıtlar felan baskın yapmak icin öle okey tmm konu sapmasın Orginal olun biraz :gorme
sen orjinalmisin ki orjinal olayım ? :D

vede bende korsan windows xp cdsi var hadi bakalım.yakalada göreyim hastamısın nesin ya :D :kikirik
Spawnsas
U-Ser

Nereden: Australia En Sevdiğim Kişinin Yanından
Meslek: Student
[red]Yaş: 14[/red]

YORum yok
en azından ben gerçekleri yazıyorum.sen onu bile yazmıyorsun:)
Yazdım gerçekleri Oldumu abi
Silindi
Banned
0
Xariyla kendini küçük gösterıyorsun sadece. Bişi yaptığını sanıyorsun ama yanılıyorsun. ;-)
Xariyla , bir not : İngilizceyi baştan yazmak ayrı , Türkçeyi , ingilizce harflerle karıştırıp bozmak ayrı.
Arkadaşlar Konu saptı Gitti neyse Orginalleşelim biraz :gorme
işte Türkçeyi bozmak derken bunu kastediyordum
Yok Ben bilerek öyle Yazdım . . .
Xariyla : Arkadaşlar Konu saptı Gitti neyse Orginalleşelim biraz :gorme

sen orjinal misinki bize orjinal davranalım diyorsun ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.