gidene güle güle.
malapagosdan herşey beklenir :S

@xantier

malapagos diodu girdim projeye die
@zabaros
daha kibar olmazsan. buna fırsatında kalmıyacak.
bycomrade : Bugünden İtibaren U-sye ve script yazmaya son veriorum dün gece bi hacker tarafından script packimin silinmesi beni mahvetti.Onca Emeğimin Boşa Gitmesi beni bu kadarı almaya zorladı.En Son Girdim Proje için Başarılı Olmassam U-syi Bırakcam demistim.Sözümü Tutuorum ve Bırakorum.Kalan 2-3 Scriptimi Buraya Koycam Sonrada Ayrılcam.

Bazıları Yerinde Bi Karar Defol Git Der Bazıları Belki Üzülür Ama Yinede Sizi Seviorum

Sağlıcakla Kalın...

Bende oyunu bıraktım wowa başaldım ama çok çok sık da olmasa arada girip bakıyorum değil mi u-s ye?
Ayrıca scripting ve uo oynamayı bırakmışsın cs için bir sözün yok :P
Neyse arkadaşlar çokfazla ısrar etmeyelim.Gitmek onun seçimidir.Ayrıca bu bana büyük bir palavra gibi geldi.Yani insan emeklerinin bir yedeğini almazmı.Hem nasıl silinmiş? Beni hacklicek adam varsa çıksın karşıma C:\'ye osman.txt isminde dosya bırakacağım içinde ne yazdığını söyleyene helal olsun.
Neophyte
-1.7
Comrada gitmene çok üzüldüm gerçekten bi oyun için değmez.Burda konuşuyoruz geri dönn!Bu arada lan zabaros insan gitmesini istese bile burda güzellik olsun diye biraz üzüldüm fln der be inşallah u-s ailesinden yardım istersinde sonra kimse sana bişi yazmaz.Bişi daha zabaros sen böyle bi topic açmayı düşünme herkes ban yiceğini bile bile sana küfür ederek git der!!..
|ZagoR| : Neyse arkadaşlar çokfazla ısrar etmeyelim.Gitmek onun seçimidir.Ayrıca bu bana büyük bir palavra gibi geldi.Yani insan emeklerinin bir yedeğini almazmı.Hem nasıl silinmiş? Beni hacklicek adam varsa çıksın karşıma C:\'ye osman.txt isminde dosya bırakacağım içinde ne yazdığını söyleyene helal olsun.
bilgisayarı ilk aldımda hacker olmayı istemiştim 6ay felan o işlerle uraştım nasıl girilceni gayet iyi biliorum
arada bi cs için belki girerim serverlar için
uo hayatıma ya player yada seer cons felan olarak geçiricem bi daha script yacamı sanmıorum

Arkadaşlarımla kaç aydır bir düzgün action yapamadık bi action yapim istiyorum

Herkesin Bayramı Mübarek Olsun Beni Seven Sevmeyen gıcık Kapan Görünce Tiksinen Herkese(acaba öle biri varmı :D)
sen hala gitmedinmi?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.