Bugünden İtibaren U-sye ve script yazmaya son veriorum dün gece bi hacker tarafından script packimin silinmesi beni mahvetti.Onca Emeğimin Boşa Gitmesi beni bu kadarı almaya zorladı.En Son Girdim Proje için Başarılı Olmassam U-syi Bırakcam demistim.Sözümü Tutuorum ve Bırakorum.Kalan 2-3 Scriptimi Buraya Koycam Sonrada Ayrılcam.

Bazıları Yerinde Bi Karar Defol Git Der Bazıları Belki Üzülür Ama Yinede Sizi Seviorum

Sağlıcakla Kalın...
Güle güle comrade :(
naş naş hadi atta atta
edit:
ayrica o bending uo yuda sill ordan bide bence yalan atiosun baktin proje olmucak böle bir yola başvurdun
zabaros afedersin zeka yaşın benim yaşımdan bile küçük biliyo musun ? 3 gündür serverdan çıkmıosun abi seer seer diye her almıyana böyle mi yapıcaksın başka kapıya ..
lan ben serverdan 2 ci günün 12 ci dakikasinda çiktim zuahaha
edit:
ayrica kaldir avatarindan avatar resimlerini ****(**** **** *** **)

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2008-09-29 15:32, 16 yıl önce)
Ayrıca her zaman bir insan script pack'inin yedegini tutmalıdır ki ben her zaman tutarım.Ayrıca bilmiyorum ama üzüldüm. Güle güle...
zabaros bu forumda fazlalıktan başka bir şey değilsin sadece boş laf yapıyorsun şimdi de xantiere dileniyomuşun abi seer seer diye :):)
hadi naş naş comrade sende arkasin dan dc game
çocuk ya :) naş naş mış git sen cuf cuf oyna
DC-Game : zabaros bu forumda fazlalıktan başka bir şey değilsin sadece boş laf yapıyorsun şimdi de xantiere dileniyomuşun abi seer seer diye :):)
yalancinin yolu buraya kadar xantiere seer diye dilenmiorum zaten sen ne anlarsinki? bebek daha matemetik işlemlerini ayarla hadi bakiim atta atta
çocuk ya naş naş mış git sen cuf cuf oyna
sen neden anlarsiin? cuf cuf da sensin dikkat et bataryan bitmesin beklemediğin bi anda hehehehe
Olayla hiç alakam yok tabi kim yaptı daha bilmiyorum yeni geldim bi arkadaş dedi comrader bıraktı packı sabote edildi diyince malapagos diye biri yaptı dedi. O kim dedim senin gruptan dedi ama ben öyle biriyle konuşmadım ki , sadece tortugayı aldım.
boşver iş işten geçmiş böle bebelerle uğraşılmaz ağlarlar senin bir suçun olduğunu söyleyen yok zaten :yes herkez hak ettiğini buldu
@zabaros

Hakikaten çok çocukça davranıyorsun.
Master
59.2997
Arkadaşlar konunun gidişatı ve karşı taraflara karşı yapılan ithamlara dikkat edelim.
Comrade,dostum bir oyun için bırakmana gerek yok.Ultima-strike bir platform.Burda sohbet ediyoruz,vakit geçiriyoruz.Büyütmenize gerek yok.Başkaları sana ağır ithamlarda da bulunsa zaten herkesin yaptıkları açık.Seni tanımasam da böyle şeyler anlamsız.Yine sıkılınca girersin,vakit geçirirsin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.