Valla ߀n uo ya ilk basladıgımda bir famele char yanıma geldi.Bende anlamam etmem oyunu cocugu gercekten famele sandım.İşte aynı sehirde oturuyormusuz bulusalım dedi.Yaşlarda 11-12.Bende okey dedim bulusalım dedim.Ama oyunda nasil hoşlandıgım hosuma giden bir kız olmustuki uo daki female char ların tipleri gözümün önüne geliyordu.Her neyse geldim işte bulusma noktasına.Senmisin dedi XxXxxx nickli kisi dedi.ßende evet dedim.ßen Jenny dedi.İyide sen kız degilmisin dedim.Oda Hyr dedi.O zaman dönmemisin dedim.Dedigim anda caddenin ortasinda kendimi yerde yatarken buldum valla.Cok KÖtü anımdı.
her anısı olan buraya topiç açarsa işimiz var çok kmoikmiş hatta öyle komikkibir daha bu siteye girmeyecem gülmekten ölmek istemiyorum hah hah hah pfff
Silindi
Banned
0
Lol

Benimde o kutu olayıyla Nebula'da forestimi almışlardı gözlerim dolmuştu :D Adam gözümün önünde binip kaçmıştı 1 hafta adama yalvarmıştım :D
Remember diye herserverda bir thief char acardım :) acayip iyi thief char kullanrım milleti acaiyp kaazıklardım adam 15 katanayı koyardım ustume bende tageti bsardım kutuyu indirirdim cantaya duser dusmez admaın last targetten hop adam eger asırı hızlı olmassa bankaya koysa bile alınıyodu :) birde Ragnar arkadaşımın serverinda evime tek yumurtadan 40 tane yumurta koyduydum :) birden bi baktım yanımda ragnar cok korktuydum banlıycak diye :) serverda
item kralı gibi birşeydim benim oynadıgım zamanlar sonra ragnar serverdan ayrıldı sonra bi gun bi baktım chara giricem some bilmemne yazıyo :( cıldırıyodum bi girdim craft charda 15 m e yakın para vardı tamer charda kasalar dolusu binek thief chardaki +lıları saymamıstım daha :( hiçbirşey kalmamıstı en son orda oynadım uo yukasasım gelmiyo artık :(
Benim yeni başladığım bir sunucuda rare 0810 robe vardı.O robe almak için 3-4 ay uğraşmıştım.Pazar alanında hava ata ata giyiyorum.Birisi dedi ona Unicorn vereyim diye bende tamam ver dedim.Adam trade'e koydu.Unicorn'u robe'u koydum sonra kapattı lag var dedi 3-4 kere böyle yaptı..Bende lag ne bilmiyorum tabi.Sonra dedi ki bak koyduğum an onayla takılıyor yoksa dedi tamam abi dedim.Bir koydu tıkladım gözlerim dola dola sevinçle cıkardım Brown Horse çıktı inanılmaz üzülmüştüm adam alır almaz moongate'dan kaçtı bütün şehirleri tek tek gezmiştim.ah ah xD
Bizim kafede bi ark durmadan eşya üretip satıodu 1 haftası onla geçti sonra biriktirdiği paralarla gitti 3-4 tane binek aldı bana Mor Shire verdi bana dedi bunu al işte şu kadara sat dedi bende müşteri buldum satacam.Koydum adamın üstüne adamda bi tane kasanın içine bi dünya saman fln doldurmuş adam yere bıraktı ben bi aldım shire yerde kasada elimde kaldı adam bineği aldı kaçtı :D
Aynısı banada olmuştu 4 m param vardı sunucuda iyi bir tamer vardı o bınek verdi satmıştım :) Çok sevinıyorum tabi.Birisi geldi binek satacam bahanesiyle parayı koydu yere animal deed dolu kutu attı bende hemen atladım 2 m oyle gitmişti.Ben hala onun yaptığını bilmiyorum bir saat sonra gel neyse sana 2 m'e ucuza mustang satayım dedi saol abi saol derken 2'ide öyle yemişti.Bunu benım gibi birine daha yapmıştı.Arkadaşları ertesi gün hackledi.Baya moral olmuştu yinede :)
:yes
ben o kutu dolu olayı 1 kere yedım ondada lamam gıttı ondan sonra 1 kere daha yapmaya calıstılar bana adam kutuyu yere dusurdu bende bılıorum davayı bekledım adam kutuyu aldı ben almayınca bende sonra tradeyı kapattım adamın check ı ben aldım yanı adam benı kazıklıcakken ben adamı kazıklamıstım :D:D way cakal helal demıstı :D
hehehe :D
Ne var ki bunda :) Bende xxxx serverinda cıvır satiyordum :D Buluyordum 5 6 tane güzel cıvır,onlara 10k veriyordum bana kazandırdıkları para 30k oluyordu. 8).Xxx serverinda oynıyanlar tanırlar.İstiyen varsa pm atsın oynadıgım serverda istedigi cıvırı ayarlarız =) 2 dakikası 30k ! ;-)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.