Birgün hiç unutmam bir house almışım.Yemedim içmedim 1 hafta Skeleton kestim

ev parasını tamamladım.Britain bankadayım adamın birisi ev alınır diye inim inim inliyor.Fiyatıda 200k çekmiş.Kendi kendime diyorum ya bak bendende a.p.p ler varmış.Neyse adamın yanına gittim.Ben satarım dedim.Oda dediki oke gel başka bankaya gidelim burası kalabalık dedi.Britain 2.bankaya gate açtı geçtim.Adam üstüme parayı koydu bende evi koydum.Adam birden kutu düşürdü aynen şöyle dedi
ayy kutu düştü gitti itemleriiiim.
Bende sazan gibi atladım adam item transfer ekranını bir kapattı benim house cumburlop yere düştü.Adam zaten bekliyordu lap çekti hemen.Aman ne ağladım ne ağladım
Heytbe birden abi para pls dediğim günleri hatırladım

:D
Bunuda hiç unutmuyorum.Bs vs Mining kasmışım.Deli gibi ingot çıkartıyorum.Bir gün verite bir set yaptım.Giydim Britainde heryeri dolaşıyorum artislik yapıyorum

Adamın birisi satarmısın seti dedi.Dedim 400k.Adamda tamam satın alacağım dedi.Para arkadaşındaymış oda pkmış alıp gelecekmiş.Bana gider ayak parti attı bende kabul ettim.Adam gitti geldi parayı üstüme koydu bende yavaş yavaş seti koyuyorum.Heycandan ellerim titriyor.Adam bana bi im por attı sonra part'den çıktı bir baktım guardslar kafama iniyor.Varya yıktım ortalığı

Çılgınlar gibi adamı arıyom