Oncelikle Eyi Aksamlar...

Bugun XxxxXxxxX kişinin serverında
takılıordum ve bıraz da sp aldım
xxxxxx kısıden sora neyse adam kesıorm
duello edıorm sora bı safe ye uradım
potion alıcam ve adamın bırı geldı
female char :D geldı bana sp verrmsn canım dedı
aynı bole dedı :D sora ya gıt ısıne dedım
ondan sora .omalam sana dedı lan oha dedım
burayamı yaydılar bu ısı yuh ya dedım
sora dedı hadı hadı dedı
emote cektı onume gectı sora bow cekmeye basladı
onumde lan gıt dıom onume gecıor paso
emotede de *zevkten 3 kose olur*
yazıor a p p sora staff geldı
dedı :D banada .omalırmısın dedı
sana dedı serverı verıcem dedı
adam tmm dedı :D tam staffın onune
gelcekdı kı tak o anda jail :)
cok pıs koptum ya bu ıse (:
He he benim oynadığım serverda gm hava atıyordu..
Gmim diye hava atanlar var ya..! sanki biz gmlik bilmiyoruz manyahh!

Bu konu vebruer tarafından düzenlendi(2007-06-02 10:31, 17 yıl önce)
şimdi bende uyari-5 almana kopucam
Sapık heryerde sapıktır.Bir aralar şöyle bir olay vardı.Tabi bi uoya başladığımda bir kere yedim :D Şimdi Female birisi geliyor.Önce tanışıyor.Sonra başlıyor Aşkımlı Aşkımlı konuşmalara :D Üç beş dakika sonra üzerindeki bir itemi yada bineği istiyor.Takılmak maksadıyla.Verirsen aynen şu oluyor

Kal Ort Por

message Enayiiiiiiiiii

:kikirik
@Leqendary

şimdi bende uyari-5 almana kopucam

bu laf kıme acaba anlayamadım ustune ısım koysan sevınırım..
QuoQ : Sapık heryerde sapıktır.Bir aralar şöyle bir olay vardı.Tabi bi uoya başladığımda bir kere yedim :D Şimdi Female birisi geliyor.Önce tanışıyor.Sonra başlıyor Aşkımlı Aşkımlı konuşmalara :D Üç beş dakika sonra üzerindeki bir itemi yada bineği istiyor.Takılmak maksadıyla.Verirsen aynen şu oluyor

Kal Ort Por

message Enayiiiiiiiiii

:kikirik
UO dünyasının dolandırıcıları :)
Beni ilk başladıgım zamanlar biri dolandırmıştı.. Paraya çok ihtiyacım var arkadaş full spell book verdi satmam için.. Tabi ben cok pahalı bişey sanıyorum :D dedi bana kim sorarsa 30 k de.. O zamande yeni baslamısım 30 k bulunca sevinçten cıldırırım yani o derece :D Neyse adamın biri geldi alıcam full spell book diye.. O zamanda trade kutusunda paranın üstüne tek tıklayınca ne kadar para oldugu yazdıgını bilmiyorum :D Adama dedim bak burda 30 k var dimi.. Adam evet dedi.. Bi tıkladım kutuya :D 30 gp düştü :D:D:D Nası içime oturmuştu bütün gün adamı aradım :D:D:D

Ehuehueh Uo dünyasında dolandırıcı adam çok :kikirik
Birgün hiç unutmam bir house almışım.Yemedim içmedim 1 hafta Skeleton kestim :D ev parasını tamamladım.Britain bankadayım adamın birisi ev alınır diye inim inim inliyor.Fiyatıda 200k çekmiş.Kendi kendime diyorum ya bak bendende a.p.p ler varmış.Neyse adamın yanına gittim.Ben satarım dedim.Oda dediki oke gel başka bankaya gidelim burası kalabalık dedi.Britain 2.bankaya gate açtı geçtim.Adam üstüme parayı koydu bende evi koydum.Adam birden kutu düşürdü aynen şöyle dedi

ayy kutu düştü gitti itemleriiiim.

Bende sazan gibi atladım adam item transfer ekranını bir kapattı benim house cumburlop yere düştü.Adam zaten bekliyordu lap çekti hemen.Aman ne ağladım ne ağladım :D

Heytbe birden abi para pls dediğim günleri hatırladım :D :D

Bunuda hiç unutmuyorum.Bs vs Mining kasmışım.Deli gibi ingot çıkartıyorum.Bir gün verite bir set yaptım.Giydim Britainde heryeri dolaşıyorum artislik yapıyorum :D Adamın birisi satarmısın seti dedi.Dedim 400k.Adamda tamam satın alacağım dedi.Para arkadaşındaymış oda pkmış alıp gelecekmiş.Bana gider ayak parti attı bende kabul ettim.Adam gitti geldi parayı üstüme koydu bende yavaş yavaş seti koyuyorum.Heycandan ellerim titriyor.Adam bana bi im por attı sonra part'den çıktı bir baktım guardslar kafama iniyor.Varya yıktım ortalığı :D Çılgınlar gibi adamı arıyom :D
QuoQ : Britain 2.bankaya gate açtı geçtim.Adam üstüme parayı koydu bende evi koydum.Adam birden kutu düşürdü aynen şöyle dedi

ayy kutu düştü gitti itemleriiiim.

Bende sazan gibi atladım adam item transfer ekranını bir kapattı benim house cumburlop yere düştü.Adam zaten bekliyordu lap çekti hemen.Aman ne ağladım ne ağladım :D

Aynısını Banada Yapmıslardı Sove Sove Bi Hal Olmustum :D
zuhahaha o kutu ısını cok ederdım bea :D
>Zamanında bende çok dolandırıldım.Benim bitane forestim vardı bende dalgınlıkla adam koymadan tamam ı işaretledim adam aldı foresti ne adilik yapıyosun felan ögün bugündür Earl iyi çocuk değil 05 abimin söylediği bi taktik vardı herkezin anasını ağlatıyorum ama burda söylemicem :D
söyle söyle merak ettim .. Benide dolandırmışlardı..yaklaşık 3 sene önce..
adam roleplay yapıyo millet jaile atıyo :P
sewem : Ulash Johanna Steinbeckh

arkadaslar uo alemıone geri donus yapms bulunmaktayım varmı populer server bıLeN

Böyle bir başlık açmışsınız zaten kendiniz için ve bu yazdığınız postun bu başlıkla alakasını ben anlayamadım.
Biraz daha dikkat lütfen.
Ya Benimde Böle çok anım olduu Şimdi hatırlıyorumda imaginary deyiz amca oğğlu verdii elime katanayı gittim mezara skeleton kesiyom adamın biri geldi diyom amca oğlu koşş adamın ismi super kırmızı kırmızı yazıo demim demeye kalmadan adam zosttan indi zost bana bi kodu komayla yerlere serildim o gün bu gün dür zostlu kimi bulsam peşine koşar keserim ethereal olsa bile :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.