Şu bir gerçektirki ne araplar Türkleri sever nede Türkler arapları bir kere bizim sevmememizin nedenleri mevcut sebebi tarihimizde bir çok savaşa girdik ve bu savaşlarda arap kabile ve ırkları hep karşı düşman tarafında oldular mesela anzaklılarla yaptığımız savaş{bu savaşa ingilizler avustralyalılar ve azınlık araplar katılmıştır] araplar kendini düşünen bir millettir ve şu bir gerçektir korkatırlar günümüzdede mevcut bir çok ülkeye boyun eğiyolar.Tamam bir ülkeye savaşta yenilebilirsin senden güçlü olabilir amennah ama herkezinde bir şerefi vardır ve bu şerefinde araplarda olduğunu düşünmüyorum kim ekmek veriyosa onun yanında 2 yüzlü ve şerefsizdirler bunları geçtim hiç bir devlet para karşılığı toprak satmaz hele bu sattığı kişiler günün birinde kendini vurucak kişilerse o ülkenin vay haline hangi ülkeden bahsediyorum biliyosunuz tabikide israil görüyosunuz şuan satın aldığı toprakların sahiplerini arapları katlidiyolar şöyle düşünün Türkiyeden bir kaç yeri sattınızı bu vatan kanlarımızla sulandıda alındı arapların ne kadar beyinsiz ve özürlü bir kişiliğe sahip oldukları burdan belli ve bir açıdan bakarsakta israilin onlara kan kusturması yerden göğe kadar destekliyorum bide şu hikayemi anlatıyım ben bir tane oyunda ismini vermek istemiyorum küçük wep tasarımlı bir oyun pakistalı bir çocukla tanıştım baya konuştuk ve Atatürk hakkında sorular sordum muhakkak sizde soruyosunuz veya karşıdaki kişi konuyu açıyodur söyledi sözcük şu 'Atatürkten nefret ediyorum Ama Türk halkını seviyorum ve Atatürk'e bir kaç tane küfür sonra birazcık düşündüğümde İsraile yerden göğe kadar hak verdim o kadar şerefsizlerki tahmin edemessiniz.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.